Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושי אחר חליפה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרוכב אופנוע-ספורט הדואג ל"נכסים החיוניים" שלו, החלטתי סוף-סוף להשקיע ולקנות חליפת רכיבה 2 חלקים.

יצאתי השכם בבוקר לתור את חנויות ת"א הנחמדות: מטרו, אופנועית ואביזריון.

גיליתי, לצערי הרב, ששוק החליפות בארץ של היבואנים הגדולים, לא כמו שחשבתי וציפיתי...

ב"מטרו", למשל, מחזיקים רק חליפה אחת בתצוגה ובצבע אחד. בירור קטן בטלפון בכל הרשתות שלהם, מעלה שאין להם כמעט חליפות 2 חלקים של Dainese (שכחתי לציין, אני מחפש מותג). המוכרת, אשר הייתה מאוד נחמדה, הפנתה אותי לקטלוג החדש של Dainese ואמרה שהם יכולים להזמין לי כל חליפה שאני ארצה. הבעיה היא, שאני אצטרך לשלם מראש עבור חליפה שמעולם לא מדדתי והרגשתי. אמרתי תודה בנימוס, והמשכתי הלאה.

העצירה הבאה היתה ב"אופנועית". התבוננתי קמעה בטובין, וכששמתי לב שלא אמצא את מבוקשי בחנות, החלטתי להמשיך הלאה. מוכר חד-עין הבחין בכוונתי לעזוב ושאל אותי: "אפשר לעזור?". השבתי "לא, תודה.", אמר המוכר, "למה?", עניתי "כי אין את מה שאני מחפש."

המוכר בפליאה, "מאיפה אתה יודע שאין?! מה אתה מחפש בכלל?", הייתי קצת המום מהתקיפות והחזרתי בחדות "כי אני מחפש חליפת רכיבה 2 חלקים בצבע אדום." המוכר הסתכל על סחורתו, לאחר מאמצים כושלים לאתר חליפה אדומה ב-2 חלקים אמר "תמתין שניה, אני אנסה לחפש לך...".

הסכמתי, והחזקתי אצבעות שהמוכר אולי ימצא איזו חליפת 2 חלקים אדומה של Alpinestars.

המוכר עושה בירורים בטלפון ומשיב "תראה, אין לנו חליפה כזו כמו שאתה מחפש, אלא רק בחלק אחד". אמרתי, "חלק אחד לא יעזור לי."

המוכר, אשר ראה כי לקוח מתכוון לחמוק לו מבין אצבעותיו מנסה שוב, "למה לך בכלל חליפת רכיבה אדומה, יש לנו חליפות בכחול או באפור-כסף...מה רע?!"

בד"כ, כאשר מוכר רואה כי לקוח אינו מוצא את חפצו, הוא מציע לו אלטרנטיבות בהתאם למאפייני המוצר שאותו הלקוח מחפש (ויש גם כאלו שסתם רוצים בכל זאת לדחוף ללקוח משהו). אבל במקרה הזה המוכר פשוט היה אנוס למכור כנראה חליפה (אני מניח שלא בכל יום אדם נכנס לחנות וקנה חליפה).

המשיך המוכר ואמר, "מה יקרה אם תמכור את האופנוע?" (יש לי אופנוע בצבע אדום). שמתי-לב לנימה של כעס בדבריו, כאילו הוא נפגע מהעובדה שאני מחפש חליפה בצבע אדום.

"אז אני אקנה אחד חדש בצבע אדום...", השבתי כאחד שפוקעת לו סבלנותו.

ברגע זה נרתמה למלחמה גם המוכרת בחנות, והשניים החלו לסקור את התאמת צבעי החליפות לאופנועים, "כחול הולך ממש יפה עם אדום.", אמרה המוכרת. "כן, אני בכלל יש לי חליפה אפורה והיא בכיף יכולה להתאים לאופנוע אדום...", הצטרף המוכר.

נחוש בדעתי למצוא את חליפת ליבי, השבתי לשניהם כי אני מצטער, פורים שמח, בלה בלה בלה, ועזבתי את המקום.

בעודי פוסע לעבר אופנועי אשר עמד על המדרכה ממול, הרהרתי בליבי על אשר אירע. מתאושש מה"אונס" שזה עתה עברתי. לאן נעלם רצון הפרט, שאלתי את עצמי.

שלא תבינו אותי לא נכון. אם קיבלתם רושם מוטעה מהחנות, אז זה ממש לא כך.

אופנועית, היא חנות טובה והמוכרים נחמדים מאוד. פשוט הפליא אותי מדוע עושים כזה סיפור מזה שאני בסה"כ מחפש חליפה בצבע אדום. אם אני הולך להוציא 5000 ש"ח, לפחות שזה יהיה על משהו שאני רוצה בלב שלם, לא?!

למרות כל אלו, החלטתי לא לומר נואש ושמתי את פעמיי לעבר אביזריון, יבואני Spidi. לצערי הרב, החנות היתה סגורה, כנראה לרגל פורים.

עצוב, כאוב ומאוכזב, שבתי אל ביתי. תוהה מתי דברים יראו פה אחרת- כשנבוא לקנות בחנות לא יגידו לנו את אותה תשובה שוב ושוב "...זו בדיוק התקופה של בין לבין, צריך להגיע מלאי חדש תוך חודש-חודשיים..."

שחנויות יציגו את הסחורה הכי חדשה שיש, ולא השאריות של שנים עברו...

יכול להיות שאני טועה בכל הסיפור הזה ולא יודע היכן לחפש, ובכל זאת, זו ההרגשה...

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם
כרוכב אופנוע-ספורט הדואג ל"נכסים החיוניים" שלו, החלטתי סוף-סוף להשקיע ולקנות חליפת רכיבה 2 חלקים.

יצאתי השכם בבוקר לתור את חנויות ת"א הנחמדות: מטרו, אופנועית ואביזריון.

גיליתי, לצערי הרב, ששוק החליפות בארץ של היבואנים הגדולים, לא כמו שחשבתי וציפיתי...

ב"מטרו", למשל, מחזיקים רק חליפה אחת בתצוגה ובצבע אחד. בירור קטן בטלפון בכל הרשתות שלהם, מעלה שאין להם כמעט חליפות 2 חלקים של Dainese (שכחתי לציין, אני מחפש מותג). המוכרת, אשר הייתה מאוד נחמדה, הפנתה אותי לקטלוג החדש של Dainese ואמרה שהם יכולים להזמין לי כל חליפה שאני ארצה. הבעיה היא, שאני אצטרך לשלם מראש עבור חליפה שמעולם לא מדדתי והרגשתי. אמרתי תודה בנימוס, והמשכתי הלאה.

העצירה הבאה היתה ב"אופנועית". התבוננתי קמעה בטובין, וכששמתי לב שלא אמצא את מבוקשי בחנות, החלטתי להמשיך הלאה. מוכר חד-עין הבחין בכוונתי לעזוב ושאל אותי: "אפשר לעזור?". השבתי "לא, תודה.", אמר המוכר, "למה?", עניתי "כי אין את מה שאני מחפש."

המוכר בפליאה, "מאיפה אתה יודע שאין?! מה אתה מחפש בכלל?", הייתי קצת המום מהתקיפות והחזרתי בחדות "כי אני מחפש חליפת רכיבה 2 חלקים בצבע אדום." המוכר הסתכל על סחורתו, לאחר מאמצים כושלים לאתר חליפה אדומה ב-2 חלקים אמר "תמתין שניה, אני אנסה לחפש לך...".

הסכמתי, והחזקתי אצבעות שהמוכר אולי ימצא איזו חליפת 2 חלקים אדומה של Alpinestars.

המוכר עושה בירורים בטלפון ומשיב "תראה, אין לנו חליפה כזו כמו שאתה מחפש, אלא רק בחלק אחד". אמרתי, "חלק אחד לא יעזור לי."

המוכר, אשר ראה כי לקוח מתכוון לחמוק לו מבין אצבעותיו מנסה שוב, "למה לך בכלל חליפת רכיבה אדומה, יש לנו חליפות בכחול או באפור-כסף...מה רע?!"

בד"כ, כאשר מוכר רואה כי לקוח אינו מוצא את חפצו, הוא מציע לו אלטרנטיבות בהתאם למאפייני המוצר שאותו הלקוח מחפש (ויש גם כאלו שסתם רוצים בכל זאת לדחוף ללקוח משהו). אבל במקרה הזה המוכר פשוט היה אנוס למכור כנראה חליפה (אני מניח שלא בכל יום אדם נכנס לחנות וקנה חליפה).

המשיך המוכר ואמר, "מה יקרה אם תמכור את האופנוע?" (יש לי אופנוע בצבע אדום). שמתי-לב לנימה של כעס בדבריו, כאילו הוא נפגע מהעובדה שאני מחפש חליפה בצבע אדום.

"אז אני אקנה אחד חדש בצבע אדום...", השבתי כאחד שפוקעת לו סבלנותו.

ברגע זה נרתמה למלחמה גם המוכרת בחנות, והשניים החלו לסקור את התאמת צבעי החליפות לאופנועים, "כחול הולך ממש יפה עם אדום.", אמרה המוכרת. "כן, אני בכלל יש לי חליפה אפורה והיא בכיף יכולה להתאים לאופנוע אדום...", הצטרף המוכר.

נחוש בדעתי למצוא את חליפת ליבי, השבתי לשניהם כי אני מצטער, פורים שמח, בלה בלה בלה, ועזבתי את המקום.

בעודי פוסע לעבר אופנועי אשר עמד על המדרכה ממול, הרהרתי בליבי על אשר אירע. מתאושש מה"אונס" שזה עתה עברתי. לאן נעלם רצון הפרט, שאלתי את עצמי.

שלא תבינו אותי לא נכון. אם קיבלתם רושם מוטעה מהחנות, אז זה ממש לא כך.

אופנועית, היא חנות טובה והמוכרים נחמדים מאוד. פשוט הפליא אותי מדוע עושים כזה סיפור מזה שאני בסה"כ מחפש חליפה בצבע אדום. אם אני הולך להוציא 5000 ש"ח, לפחות שזה יהיה על משהו שאני רוצה בלב שלם, לא?!

למרות כל אלו, החלטתי לא לומר נואש ושמתי את פעמיי לעבר אביזריון, יבואני Spidi. לצערי הרב, החנות היתה סגורה, כנראה לרגל פורים.

עצוב, כאוב ומאוכזב, שבתי אל ביתי. תוהה מתי דברים יראו פה אחרת- כשנבוא לקנות בחנות לא יגידו לנו את אותה תשובה שוב ושוב "...זו בדיוק התקופה של בין לבין, צריך להגיע מלאי חדש תוך חודש-חודשיים..."

שחנויות יציגו את הסחורה הכי חדשה שיש, ולא השאריות של שנים עברו...

יכול להיות שאני טועה בכל הסיפור הזה ולא יודע היכן לחפש, ובכל זאת, זו ההרגשה...

המקרה היה דומה גם אם הית מחפש בערים כמו שיקגו/ניו יורק, רוב החניות אינן מחזיקות מבחר של חליפות מהסיבה הפשוטה - מחיר.

אתה לא מצפה מבעל עסק להחזיק 100K$ במלאי מתבלה רק בשביל 10 לקוחות בשנה ?

תחשוב, כמה עשרות של דגמי חליפה X כ10 מידות X מספר הצבעים, כל שנה יוצאים דגמים חדשים כך שתוסיף את דגמי השנה וכמובן תפחית במחיר לדגמי השנה הקודמת. אתה הית עושה את זה ?

אין שום בעיה, במיוחד לחליפת שני חלקים, להזמין דרך קטלוג או ONLINE.

תבחר את הדגם שאתה אוהב, תקרא קצת REVIEW ממשתמשים, אם אתה עדין רוצה אותו, ניתן למצוא את המידות באתר היצרן, קח סרט מידה והזמן את החליפה שאתה רוצה בצבע שאתה רוצה.

פורסם

שלום

1.המוכרנים באופנועית עשו עבודת קמעונאות נפלאה אם כי קצת אגרסיבית מדי!

2.ישנה עוד אפשרות שאתה יכול לשקול:

יש אנשים שקונים בהתלהבות אופנוע עם כל האביזרים הנלווים(כולל חליפה) ולאחר זמן קצר משתפנים,מתברגנים וכ"ו ואז מוכרים את הציוד במצב חדש!

יתרונות:בדר"כ החליפה נלבשה מספר פעמים מועט(לי יש חליפה 7 שנים ולבשתי אותה פחות מ-100 פעם),תעשה חשבון שחליפה בת שנה נלבשה לדעתי כ-10 פעמים!

אם החליפה לא עברה החלקה היא גם תיראה במצב חדש.

אתה יכול למדוד.

מחיר,מחיר,מחיר...

במחירון מוטו תמיד יש מספר נשים שרוצים למכור...

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חבל על הזמן, זה מוצר קצה מאוד יקר.

מבחר הציוד כאן אינו גדול במיוחד, למשלוחים לוקח זמן רב להגיע וכשהם מגיעים הם בדרך כלל

מוגבלים בסוגי הפריטים.

הנה, הלכתי ל"שחר אופנועים" בשביל לקנות ציוד רכיבה. הם אחלה חנות, מאוד עוזרים, נחמדים, ומה

שהם מכרו לי היה באמת במחיר חו"ל. אבל היה לי קשה למצוא שם מכנסיים וחולצה (שטח) במידה שלי,

הם אמרו שהיה וכל מה שהם הביאו נגמר.

אז התפשרתי, קניתי משהו נחמד אבל לא בדיוק את מה שרציתי, שיהיה לבנתיים, ופשוט מתישהו

אזמין מארה"ב את מה שאני באמת רוצה.

תתרגל, ותמצא לך מקור טוב בארה"ב לציוד :-)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תנסה אולי למדוד חליפה בצבע אחר ממה שרצית, ולהזמין את אותו הדגם בצבע שאתה רוצה.

כמו שR929 אמר - קשה לצפות שחנות תחזיק מלאי של כל הצבעים והדגמים..

פורסם

אז אולי בכל זאת תמכור את האופנוע האדום שלך?:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אתה יודע...אם כבר קונים חליפה אז זה אומר שאוטומטית אתה צריך לקנות גם מגפיים...הרי זה יראה מצחיק משהו חליפה שלמה בלי מגפיים (כמובן שגם כפפות, אבל זה אני מניח שיש לך)

פורסם
אתה יודע...אם כבר קונים חליפה אז זה אומר שאוטומטית אתה צריך לקנות גם מגפיים...הרי זה יראה מצחיק משהו חליפה שלמה בלי מגפיים (כמובן שגם כפפות, אבל זה אני מניח שיש לך)

נכון. קניתי לפני שנה זוג כפפות של Dainese שעלו לי קרוב ל-900 ש"ח. הייתי רוצה לקנות זוג מגפיים של Sidi, הבעיה שאני לא יודע מי היבואן...

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם
נכון. קניתי לפני שנה זוג כפפות של Dainese שעלו לי קרוב ל-900 ש"ח. הייתי רוצה לקנות זוג מגפיים של Sidi, הבעיה שאני לא יודע מי היבואן...

"שחר אופנועים" יבואני Sidi, המחירים מעולים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתם הולכים לסלוח לי על השאלה המאוד בוטה..

אבל מה זה חליפת 2 חלקים?

מהו החלק השני..?!

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
אתם הולכים לסלוח לי על השאלה המאוד בוטה..

אבל מה זה חליפת 2 חלקים?

מהו החלק השני..?!

פלויד.

ישנה חליפות שהן חלק אחד, (כמו אוברול טייסים אם תרצה להשוות) שנרכסות בריצרץ בד"כ במרכז. שני חלקים הן חליפות מעיל ומכנס (כל חלק בנפרד שניתן בדגמים מסויימים לחבר על ידי תיקתקים או סידורים אחרים. היתרון של שני החלקים הוא לרוב בשימושיות יום יומית מוגברת(אפשרות לקחת רק את המעיל).

פורסם

אהה..

אם כך..למה לא אמרתם???

למען האמת כבר הרבה זמן שלא ראיתי חליפה אחת מלבד אלו שרוכבים על קטנועים..אבל ניחא.

ואיך תקראו לרק מעיל ישן ומשופשף?

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
אהה..

אם כך..למה לא אמרתם???

למען האמת כבר הרבה זמן שלא ראיתי חליפה אחת מלבד אלו שרוכבים על קטנועים..אבל ניחא.

ואיך תקראו לרק מעיל ישן ומשופשף?

פלויד.

אתה מתבלבל בין חליפת גשם מניילון לעומת חליפת עור ממוגנת לרכיבה ספורטיבית.

ההבדל במחיר הוא בערך 300 ש"ח לחליפת גשם ובין 3500-12000 ש"ח לחליפת עור ממוגנת.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אתה מתבלבל בין חליפת גשם מניילון לעומת חליפת עור ממוגנת לרכיבה ספורטיבית.

ההבדל במחיר הוא בערך 300 ש"ח לחליפת גשם ובין 3500-12000 ש"ח לחליפת עור ממוגנת.

טיגר צודק, אני התייחסתי לחליפות עור להגנה ולא חליפות גשם. מחיר חליפה כזו הוא כמה אלפים טובים.

ולא אל תחשוב שחליפת גשם שווה משהו, היא אמורה להגן מגשם.נקודה.

אם לא חליפה (מה שלא נראה לי שתקנה) אני ממליץ לך על מעיל בסיסי משולב מיגונים באזורים שונים וצמד כפפות. תוכל למצוא שלל מוצרים, ממחירים שונים גם לרמת הכיס שלך, ואגב אם הבעיה היא המחיר של המיגונים, פשוט תפרוס לתשלומים וככה תוכל לקנות ישר מיגונים מבלי להתפשר.

• תוכן חדש...