Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של רכב שנוסע על גז, אני רוצה לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים

יש לי ידע במכונאות אך ברכבים שנוסעים על גז עדיין לא

אין רכב ספציפי אלא באופן כללי אני מחפש רכב על גז

פורסם

לא יודע אם יש משהו שניתן יהיה למצוא בעצמך. אולי חוץ מבדיקה כללית שאין נורות תקלה ו\או קודי תקלה שתקועים במחשב (מין הסתם משהו שגם ככה אמור להימצא בבדיקה רגילה), הדבר היחיד שעולה לי בראש זה נסיעה קצרה עם הרכב והחלפה יזומה בין גז לבנזין כדי לוודא שההחלפה חלקה יחסית (בד"כ יש ההחלפה מורגשת אבל אם יש מין "מכה" חזקה, יכול להיות שיש בעיה).

חוץ מזה כמובן שאתה יכול לקחת את הרכב למכון התקנה של גז ולבקש חוות דעת כללית על המערכת, התתקנה וגם לבקש שיעשו כיוונון (שמין הסתם כדאי לך לעשות אחרי הקניה בכל מקרה).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ממליץ שתקפוץ לעידן הגז באזור אם אתה קרוב לשם שיסתכלו אם הכל הותקן כראוי.

תברר באיזו מערכת מדובר, יש מערכות מיושנות בשוק ויש טובות יותר ופחות

• תוכן חדש...