Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רואים בצג

38 קמ"ש מהירות שלי , 70 קמ"ש קורא את התמרורים בכביש

REC מקליט כרגע בלי קול ( זה לפי בחירת הנהג )

ו 2 שניות לרכב מולך

היתרונות על מוביל איי

מצלמת דרך מובנת

בפקק יש ציפצוף קטן שהרכב לפניך זז

ואני חושב שהוא יותר מדויק

20190329_124046.jpg

פורסם

פיצ'רים זה דבר אחד. וזה נחמד.

אבל בליבת המערכת - האלגוריתמים של הזיהוי והאנליזה, אין לך או לשאר הלקוחות שום דרך להוכיח מי טוב ממי. "תחושה" שזה יותר מדוייק היא לא יותר מתחושה.

נ.ב. אצלי מותקן מובילאיי ואצל אחי מובון. ניסיתי לערוך השוואות, לא הצלחתי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המובאון פשוט מצפצף פחות..

מבחינתי המצלמה והציפצוף שהרכב לפניך זז זה הערך המוסף

פיצ'רים זה דבר אחד. וזה נחמד.

אבל בליבת המערכת - האלגוריתמים של הזיהוי והאנליזה, אין לך או לשאר הלקוחות שום דרך להוכיח מי טוב ממי. "תחושה" שזה יותר מדוייק היא לא יותר מתחושה.

נ.ב. אצלי מותקן מובילאיי ואצל אחי מובון. ניסיתי לערוך השוואות, לא הצלחתי.

פורסם

הצפצוף הזה קיים גם ברכבים ללא מערכות בטיחות.

הוא ארוך יותר, עצבני יותר ומגיע מאחור.

אני חושב שזה פטנט יחודי לארץ.

פורסם
המובאון פשוט מצפצף פחות..

מבחינתי המצלמה והציפצוף שהרכב לפניך זז זה הערך המוסף

כמה הצפצוף פאניקה של הרכב שמאט לפניך מרגיז? מחרפן פילים כמו מוביילאי או נורמאלי כמו במערכת מקורית?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמעט ולא מצפצף , אני ינסה אולי לעשות סרטון מחר אבל אני צריך למצוא איך להפעיל את הקול במצלמת דרך

פורסם
הצפצוף הזה קיים גם ברכבים ללא מערכות בטיחות.

הוא ארוך יותר, עצבני יותר ומגיע מאחור.

אני חושב שזה פטנט יחודי לארץ.

התכוונת שהוא מגיע מוקדם יותר

פורסם

לא. הוא מתכוון לכך שבארץ חוקי הפיזיקה שונים.

אני לא מצליח להבין מה קורה עם המובילאיי, אצלי הוא מצפצף פחות ופחות. לדוגמא - יש עיקול מסויים במרחק כמה מאות מטרים מהבית, שלצידו חניה בניצב. כאשר הרכב היה חדש הצובילאיי זעק בכל פעם שעברתי שם. בחודשים האחרונים הוא התבגר (בכל זאת בן 3), ולמד לשתוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המובאון הקודם עשה רושם של מוצר קצת פחות מהוקצע מהמובילאיי אבל כלל פיצ'רים נחמדים.

אני מכיר כמה אנשים שהתקינו כזה ברכב הפרטי שלהם וכולם סובלים מתקלות, החל מצפצופים לא ברורים ועד למצב שהוא פשוט מפסיק לעבוד. ברכב של קרובי משפחה שלי המערכת הוחלפה כבר פעמיים.

פורסם
אני לא מצליח להבין מה קורה עם המובילאיי, אצלי הוא מצפצף פחות ופחות. לדוגמא - יש עיקול מסויים במרחק כמה מאות מטרים מהבית, שלצידו חניה בניצב. כאשר הרכב היה חדש הצובילאיי זעק בכל פעם שעברתי שם. בחודשים האחרונים הוא התבגר (בכל זאת בן 3), ולמד לשתוק.

סביר להניח שזו תוצאה של עיוותים של עדשת המצלמה כתוצאה משהיית הרכב בחום לאורך הזמן. הרגשתי את זה מצויין במובילאיי שהיה ברכב הקודם, שם בנסיעה חזרה מהעבודה הביתה הוא היה רגיש הרבה יותר מאשר בנסיעת הבוקר.

פורסם

צודק

זה דגם חדש לגמרי הרבה יותר טוב ( לגבי תקלות אין לי מושג כי הוא אצלי רק כמה שבועות )

המובאון הקודם עשה רושם של מוצר קצת פחות מהוקצע מהמובילאיי אבל כלל פיצ'רים נחמדים.

אני מכיר כמה אנשים שהתקינו כזה ברכב הפרטי שלהם וכולם סובלים מתקלות, החל מצפצופים לא ברורים ועד למצב שהוא פשוט מפסיק לעבוד. ברכב של קרובי משפחה שלי המערכת הוחלפה כבר פעמיים.

פורסם

יודע מה? כנראה שאתה צודק. בשבוע האחרון שמתי לב שהוא לא תמיד מזהה מכוניות לפני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזקנה לא יחודית למובילאיי . השמש הישראלית יוצרת עיוותים במצלמות רכב רבות. ניתן לראות את זה עם הזמן בצילומים בכרטיס זכרון. עדשות ופילטרים מפלסטיק.

מי האמין שזה יחזיק?

למצלמות עם סוללת ליתיום היא בכלל מטגנת.הסוללה מתנפחת ומתנפחת...

פורסם (נערך)

אכן, זה לא ייחודי רק למובילאיי. אני די משוכנע שעדשת המצלמה ששימשה את האיוניק שהיתה לי לצרכי שמירת הרכב בגבולות הנתיב "איבדה את זה" לאחר מס' חודשים בלבד וזה הורגש יופי כשכן הייתי מפעיל את הפיצ'ר הזה.

סתם מתוך סקרנות, אצל כמה מכם המובילאיי נכנס למצב כיול יותר מפעם אחת מאז שרכשתם את הרכב עם המערכת?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הרכב אצלי שנה וקצת

סה''כ בן 3.5 בערך.

המובילאיי תקין לחלוטין,הרכב חונה רק בחניה תת קרקעית גם בבית וגם בעבודה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...