Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מובאון ישן ברכב, להגיד שאני אוהב את המערכת אני לא יכול אבל אולי החדשה עדיפה. יש אפשרות לשדרג אליה? כמה זה צריך לעלות?

אגב צפצוף בכל פעם שרכב מתקדם בפקק זה מעצבן ברמות וזה לדעתי קיים גם אצלי.

פורסם
הזקנה לא יחודית למובילאיי . השמש הישראלית יוצרת עיוותים במצלמות רכב רבות. ניתן לראות את זה עם הזמן בצילומים בכרטיס זכרון. עדשות ופילטרים מפלסטיק.

מי האמין שזה יחזיק?

למצלמות עם סוללת ליתיום היא בכלל מטגנת.הסוללה מתנפחת ומתנפחת...

את ה-A118C אני מוריד מהחלון בימי שמש קופחת, מניח אותה על הדאשבורד מתחת לצלון שבחלון. את המובילאיי אין אפשרות להוריד כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי מובאון ישן ברכב, להגיד שאני אוהב את המערכת אני לא יכול אבל אולי החדשה עדיפה. יש אפשרות לשדרג אליה? כמה זה צריך לעלות?

אגב צפצוף בכל פעם שרכב מתקדם בפקק זה מעצבן ברמות וזה לדעתי קיים גם אצלי.

לפי דעתי לא ניתן לשדרג . רק החלפה .

תתקשר לא.ד.י מערכות . הם היבואנים

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם
למה במצלמות של מובון ומובילאיי יש בעיה עם השמש ובמצלמות המובנות ברכבים אין בעיה?

למה אתה חושב שאין בעיה? לכמה מחברי הפורום יש רכבים עם מערכות בטיחות הכוללות מצלמות וניסיון של 3-5 שנים בשמש הישראלית?

חוץ מזה, אין לנו מושג מה הטכנולוגיות המשמשות בבניית המצלמות, והאם הן מתוכננות ומיוצרות עם התחשבות בתנאי האקלים. מן הסתם יש הבדל בין יצרנים שונים ודגמים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...