Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כזה 7 מקומות. הרגיל החדש לא מפתה, אין כמעט שינויים.

אני האחרון שימציא דברים כדי שיחליפו לי, אבל היו לי בתקופה האחרונה פה ושם "בריחות" של ההילוכים, אין לי מושג מה זה, ביום יום הוא נוסע מצויין.

אמרתי לעצמי שאולי כדאי לבדוק באופן כללי, רציתי להתייעץ איתכם אם הם עושים בדיקות חינם ומה בדיוק מכוסה במסגרת האחריות.

שבת שלום לכולם, ותודה גם לציניקנים - צחקתי מלא.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הלכו הציפלינגים...:-D

פות"ש - קח את הרכב לטיפול התרופתי הרגיל, אם יש לך איזה תחושות לא נוחות שאל את הבוחן\נציג השירות.

דרך אגב, לפני הרבה שנים קניתי מהחם שלי את הקורולה אושריקו שלו. הרכב היה בן מעט פחות מ-3 שנים, והאיש העביר אותו טיפול של 3 שנים לפני מסירתו לי. המוסך מצא איזו טיפת מים ליד משאבת המים והחליף אותה במסגרת האחריות. הרכב הועבר אלי באותו ערב, המשאבה שהוחלפה שירתה אותי 8 שנים (והתקלקלה בדיוק ביום של מסיבת בר המצווה של אחד הבנים. חרבשה לי את ההובלה של הדודות הזקנות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו המליץ לי ללכת לחברה ולהתלונן סתם על כל מיני דברים שלא קיימים, כדי שהחברה תעשה אוברול על חשבונה....

מה אתם אומרים?

איך זה ^ מסתדר עם זה:

אני האחרון שימציא דברים כדי שיחליפו לי, אבל היו לי בתקופה האחרונה פה ושם "בריחות" של ההילוכים, אין לי מושג מה זה, ביום יום הוא נוסע מצויין.

אמרתי לעצמי שאולי כדאי לבדוק באופן כללי, רציתי להתייעץ איתכם אם הם עושים בדיקות חינם ומה בדיוק מכוסה במסגרת האחריות.

אתה שואל אותנו על להתלונן סתם על דברים שלא קיימים, ואז אחרי שאתה מבין שיצאת 'חומוס' שוב, פתאום משנה כיוון.

אם היו לך 'בריחות' של הילוכים, לך למוסך ותן להם לבדוק. להערכתי אין לא בריחות ולא נעליים. סתם המצאת את זה עכשיו אחרי ששוב, בפעם ה'מי-יודע-כמה' אתה מבין שאתה יוצא לא הכי חכם.

אולי פשוט תיגש למוסך, תגיד שאתה לפני תום אחריות, ומבקש שיבדקו את הרכב לפני שהאחריות מסתיימת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היה פה אחד (בלי שמות כמובן) שהיה מחליף רכב חדש כל פעם שניגמרה לו ההתלהבות מרכב חדש... היה מוצא תקלה שלא היתה קיימת וממשיך עם זה הלאה,תאמינו או לא הצליח לו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

נראה שמישהו החליט להקדים את ה-1 באפריל.....

אם אתה חושב שיש איזושהי בעיה צריך במיידי לגשת ולא לחכות לסיום תקופת האחריות.

חברה\מוסך לא יתחילו להחליף לך סתם חלקים רק בגלל שאוטוטו נגמרת תקופת האחריות.

אם הרכב תקין, תגיד תודה שלא נפלת על קקיה פיקנטו ושהכל בסדר.

פורסם
היה פה אחד (בלי שמות כמובן) שהיה מחליף רכב חדש כל פעם שניגמרה לו ההתלהבות מרכב חדש... היה מוצא תקלה שלא היתה קיימת וממשיך עם זה הלאה,תאמינו או לא הצליח לו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

יודע על מי אתה מדבר.

הבנאדם היה מבריק בשיטה הזו, הוא ידע ליצור לחץ בעזרת הפורום והרשתות החברתיות ע״י כך שגרם לרבים לחשוב שאכן נעשה לו עוול ומכרו לו נבלה עד שהיבואנים היו מתקפלים ואשכרה נותנים לו מחיר מחירון על הרכבים שלו רק כדי שיפסיק עם השיימינג והרעש שיצר.

צריך להיות גאון ומניפולטיבי במיוחד ומבלי להעליב את פותח השרשור, לפי ניסוח השאלה שלו לא נשמע לי שיש בו את הערמומיות והתחכום הזה...

פורסם
אין כזה 7 מקומות. הרגיל החדש לא מפתה, אין כמעט שינויים.

שבת שלום לכולם, ותודה גם לציניקנים - צחקתי מלא.

מנוע חדש, מצברים חדשים, תוכנת ניהול אנרגיה חדשה. וזה רק בגזרת ההנעה, אין לי מושג איך הגעת ל"אין כמעט שינויים".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מנוע חדש, מצברים חדשים, תוכנת ניהול אנרגיה חדשה. וזה רק בגזרת ההנעה, אין לי מושג איך הגעת ל"אין כמעט שינויים".

מבחוץ הניקלים אותם ניקלים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

להבנתי הוא צריך יותר מ-5 מושבים ולכן האמירה "אין כמעט שינויים" מתייחסת לדגם הרגיל, עם 7 מושבים ולא לגרסה ההיברידית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הוא לא עבר על שום כלל מכללי הפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...