Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום קודם כל,

זה מזכיר לי את התקופה שהיו לי מלא תקלות עם הפיקנטו שקניתי חדשה דנדשה מהחברה, ופינטזתי שאקבל רכב חדש בגלל שמצאו תקלה בגיר ובאלטרנטור (בכלל היה לי מזל רע עם הרכב הזה, ביקרתי במוסך יותר ממספר הפעמים שבנאדם עם רכב "נפילה" מבקר במוסך ב-10 שנים).

פותח השרשור, תנסה להוציא אולי גלגל הגה חדש אם הוא בלוי, אולי מצבר חדש לפני שהוא נגמר, זה סבבה לנסות לנצל את האחריות לפני שהיא נגמרת, אבל רק על דברים שבאמת מתבקשים.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא לא עבר על שום כלל מכללי הפורום.

נכון, אבל גם לא מוביל אותנו לשום מקום.

אני לא מסכים עם הגישה שלו, אבל מאזדה לדוגמא מחליפה פנסים קדמיים, גלגל הגה, ומשולשים לדגמי 3, 6, ו CX5 לפני תום האחריות ללא כל חיוב. אולי שווה לפנות למוסך בגישה טובה וכן לצאת עם ערך מוסף.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מציע לבדוק בקפידה סימני בלאי על ההגה וסימני קילוף ציפוי כרום כסף איפה שיש. כמו כן חופשים בצירי דלתות ועייפות דל בןכנות דלת תא מטען.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
נכון, אבל גם לא מוביל אותנו לשום מקום.

אני לא מסכים עם הגישה שלו, אבל מאזדה לדוגמא מחליפה פנסים קדמיים, גלגל הגה, ומשולשים לדגמי 3, 6, ו CX5 לפני תום האחריות ללא כל חיוב. אולי שווה לפנות למוסך בגישה טובה וכן לצאת עם ערך מוסף.

למה לא מוביל לשום מקום? אתה בעצמך נתת טיפ טוב למי שהרכב שלו יוצא מאחריות (ולכאלה שהרכב שלהם באחריות אבל יצא ממנה מתישהו) וככה גם אחרים בנושא הזה.

גם אם השתרבבו כמה צחוקים בין לבין אז לא נורא, אפילו מבורך ;)

פורסם

מעניין לעניין באותו עניין, מתעלק על השרשור,

ההגה בספורטאז של אשתי נראה נורא ואיום. הרכב בן שנתיים, זה משהו שמחליפים במסגרת אחריות?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)
מאזדה לדוגמא מחליפה פנסים קדמיים, גלגל הגה, ומשולשים לדגמי 3, 6, ו CX5 לפני תום האחריות ללא כל חיוב. אולי שווה לפנות למוסך בגישה טובה וכן לצאת עם ערך מוסף.

נשמע טוב מדי בכדי שיקרה בישראל. במידה וכן, אשמח לדעת אם זה תופס אצל כל מורשי היבואן של מאזדה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

פרשתי מהפורום לפני שנתיים בערך אבל השרשור הזה קרע אותי מצחוק.

אאוטלנדר אני מחזיק ממך , ככה אני מבין כמה טרול אני הייתי לפני כמה שנים בזכות הקורולה. :D

שבוע טוב

פורסם

ההגה בספורטאז של אשתי נראה נורא ואיום. הרכב בן שנתיים, זה משהו שמחליפים במסגרת אחריות?

במאזדה וברנו כן. מנסיון אישי

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
נשמע טוב מדי בכדי שיקרה בישראל. במידה וכן, אשמח לדעת אם זה תופס אצל כל מורשי היבואן של מאזדה.

אני מחפש מאזדה 6 או cx5 (אל תשאל מה הקשר) - ברובן הוחפלו הגאים ופנסים עקב התפוררות ודהייה. ב 6 עם החישוקים הגדולים המשולשים מעייפים מוקדם מהצפוי וגם אותם מחליפים. ההחלפה מתבצעת לרוב בטיפול האחרון לפני תום האחריות וללא דרישת הלקוח. יותר מזה, מצאתי CX5 מנכה שבה מותקן תפוח הגה אשר משאיר סימן מכוער על ציפוי העור - ביררתי באחד המוסכים וקיבלתי תשובה שיחליפו לי גם אין התקלפות עור. בסוף לא קניתי מסיבה אחרת..

שמעתי הרבה מקרים על היחס הטוב והנדיבות של היבואן - כנראה בהנחיית של מאזדה העולמית. (להבדיל מיבואן סובארו שהתנער מהחלפת דשים סדוקים בלגאסי דור 4).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מניסיון - כן.

תלך למוסך, יצלמו את זה וישלחו לחברה, בדרך כלל הם מאשרים החלפה בחדש.

פורסם
איך זה ^ מסתדר עם זה:

אתה שואל אותנו על להתלונן סתם על דברים שלא קיימים, ואז אחרי שאתה מבין שיצאת 'חומוס' שוב, פתאום משנה כיוון.

אם היו לך 'בריחות' של הילוכים, לך למוסך ותן להם לבדוק. להערכתי אין לא בריחות ולא נעליים. סתם המצאת את זה עכשיו אחרי ששוב, בפעם ה'מי-יודע-כמה' אתה מבין שאתה יוצא לא הכי חכם.

אולי פשוט תיגש למוסך, תגיד שאתה לפני תום אחריות, ומבקש שיבדקו את הרכב לפני שהאחריות מסתיימת?

לא יצאתי חומוס, מי שיצא חומוס זה כל אלה שהתעלקו על השרשור ועקצו ועקצו בלי שום קשר. לא שאני בכלל מתייחס, אבל אם כבר מדברים על "יצאת חומוס".

אז מישהו אמר לי להמציא תקלות שלא קיימות, באיזה שלב אמרתי שאני הולך לבצע את זה? השאלה שלי היתה בעיקר מה עושים, מה נהוג לעשות (פעם ראשונה שלי שאני מחזיק רכב באחריות), אם באמת נהוג להמציא דברים, ואם זה בכלל יעזור.

כמו שאמרתי - אני לא אוהב להמציא דברים.

כמו שאמרתי - לפעמים אני נותן גז ואני מרגיש "בריחות" בין ההילוכים, אני לא יודע איך להגדיר את זה, מצד שני אני בכלל לא יודע אם כדאי שיתעסקו לי עם ההילוכים, אולי הם רק יהרסו את הקיים?

גם לבקש מהם אוברול כללי, אני לא יודע אם הבדיקה לא תעלה כסף, בדיוק בשביל זה אני שואל פה. טיפול אחרון (של 3 שנים) עשיתי לפני שבועיים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)
מאזדה לדוגמא מחליפה פנסים קדמיים, גלגל הגה, ומשולשים לדגמי 3, 6, ו CX5 לפני תום האחריות ללא כל חיוב. אולי שווה לפנות למוסך בגישה טובה וכן לצאת עם ערך מוסף.

תודה על העצות, אבל הפנסים נראים חדשים וגם ההגה. למה שיחליפו בכלל? עשיתי טיפול שלישי, רק דפקו לי עלות של 2000 שקל על רפידות קדימה ואחורה. לא החליפו שום דבר. היה רק איזה ריקול של עדכון תוכנה, והחלפת מנעולי דלתות, לא משהו מורגש. גם עברתי טסט לפני יומיים, אני לא חושב שיש בעיה במשולשים.

נראה לך שאם אלך אליהם אז יצא איזה משהו?

ואם אתלונן על הגיר, מה כבר הם יכולים לעשות? בטח יעשו נסיעת מבחן, יקרעו את האוטו ובסוף יגידו שהאוטו נוסע סבבה לגמרי. הרי מדובר במשהו שקורה לי ממש לפעמים, וזה בריחה של שניה.

נ.ב. נזכרתי עכשיו שיש קילוף בבד שעוטף את חלל הנהג, מצד ימין, איפה שרגל ימין שלי נחה, משהו כמו 5 ס"מ מרובע. הדבקתי שם איזה בד שחור במקום, עכשיו זה לא מורגש. הם מטפלים בכזה דבר? זה כלול באחריות?

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...