Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי עכשיו עם חבר, ואני ממש מתוסבך. הוא בדיוק קנה אאוטלנדר בגלל המלצה שלי. רכב שנת 2016 כמו שלי, מליסינג, נהג יחיד (חברת אוויס, אם זה משנה), 100,000 שקל. הוא לקח את הרכב לבדיקה, ושילם 700 שקל. בבדיקה נמצאו ליקויים שונים (הוא כבר שולח לי את הרשימה המלאה), נדמה לי שהוא הזכיר משהו כמו "תושבות". אוויס לקחו את הרכב למיצובישי, ותיקנו על חשבונם את כל מה שדרוש תיקון.

השאלה אם כדאי לי להשקיע סכום כזה בבדיקה (החבר טוען שהוא כיסה את עלות הבדיקה). 700 שקל נשמע לי יותר מדי. מצד שני אולי אני מפסיד פה משהו שאני אשלם עליו ביוקר אחר כך.

תקשיב (יותר נכון תקרא) - אם תחפש צרות ובעיות, אתה כנראה תמצא אותן. אם הרכב שלך תקין ומטופל, תמשיך לנהוג ותהנה. אם יש לך חשש (אמיתי. לא משהו שבא לך בחלום), סע למוסך ותבקש שיעיפו מבט. עד אז, אני ממליץ על טיפות הרגעה טבעיות. 3 טיפות מתחת ללשון לפני השינה (המציג אינו רופא, ט.ל.ח, וכו')

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, אוברול אתה תמיד יכול לבקש. בטוח שלאחד המכונאים במוסך היבואן יש אוברול ספייר עם הלוגו של כלמוביל/מיצובישי.

זה לא סיפור גדול, אל תתרגש מזה.

overall.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני ממליץ על טיפות הרגעה טבעיות. 3 טיפות מתחת ללשון לפני השינה (המציג אינו רופא, ט.ל.ח, וכו')

אני רגוע לחלוטין, רק פשוט חבל לי לפספס הזדמנות של תיקון בחינם, אם אפשר. הרי בגלל זה העברתי את הרכב שלושה טיפולים במוסך מורשה שמתמחה במתן מחירים גבוהים לכל טיפול של כמה שקלים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר - אתה לא יכול לתקן את התקין. וכדאי לדעת שגם מאמצים לחפש תקלות עלולים לגרום נזק.

בקיצור - אני חוזר על מה שכתבתי לפני מספר ימים: בצע טיפול שגרתי, שאל את הבוחן לגבי חששותיך, קבל את תשובותיו וסע לשלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני רגוע לחלוטין, רק פשוט חבל לי לפספס הזדמנות של תיקון בחינם, אם אפשר. הרי בגלל זה העברתי את הרכב שלושה טיפולים במוסך מורשה שמתמחה במתן מחירים גבוהים לכל טיפול של כמה שקלים.

חבל רק שאין מה לתקן כי הרכב תקין.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הגעתי עכשיו למוסך מיצובישי, הסכימו לבדוק את הרכב ללא עלות. המכונאי צחק כשאמרתי לו שאולי יש בעיה עם התושבות מנוע, אמר שברכב הזה הוא מעולם לא החליף תושבות. אבל בכל זאת הוא יבדוק, אולי יאתר משהו.

פורסם

אוקיי, אז לקחו את הרכב לנסיעת מבחן, העלו אותו על ליפט, בדקו בדקו ולא מצאו שום דבר. כשר למהדרין. לפחות לא בזבזתי על זה זמן או כסף (היה לי משהו לסדר באיזור).

פורסם

אז אין החלפת מנוע? גיר? אולי רדיאטור או מסרק הגה?

20180523_073644.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אוקיי, אז לקחו את הרכב לנסיעת מבחן, העלו אותו על ליפט, בדקו בדקו ולא מצאו שום דבר. כשר למהדרין. לפחות לא בזבזתי על זה זמן או כסף (היה לי משהו לסדר באיזור).

דיי באמת?! ביקשת "בדיקה כללית" לפני תום האחריות כדי שיתקנו דברים בחינם ואמרו לך שהכל בסדר ואין מה לתקן?! אין מצב!! :shock::shock:

מזכיר לי משפט שאבא שלי היה אומר לי כשהייתי מנסה לערבב אותו: "מה שאתה מנסה ללמוד, אני כבר הספקתי לשכוח".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני שומע נימת אכזבה פה על כך שרכב יצא מהמוסך נקי ללא תקלות.

שכח מזה ותהנה מהרכב

• תוכן חדש...