Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי קונה כמה בורקסים ושתיה, ומבקש מהמוסך לעשות בדיקה מעמיקה.

בורקסים ושתיה לצוות המוסך כמובן.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי( סונטה היבריד 2016, 99600 ק"מ ) גם חשבתי

מה לעשות לפני תום האחריות. יש לי הרגשה שהבולמים התעייפו אך אין נזילות ולך תתווכח איתם.

בנוסף בכסא הנהג, יש התחלה ממש קטנה של סדקים בעור. לא יודע אם אפשר להתלונן על דבר כזה או לא?

פורסם
לא מומלץ להתלונן סתם.

אפשר לעשות אחד משני הדברים לבחירתך:

1. אם הכל תקין ברכב, לא לעשות כלם חוץ מלהמשיך בשגרת הטיפולים הרגילה.

2. לגשת למוסך מורשה ולבקש בדיקה כללית. אם הקילומטרז' יחסית גבוה בבדיקה זו יכולים לגלות לדוגמא תושבת מנוע בלויה או בולם זעזועים נוזל וזה יוחלף באחריות.

את הבדיקה הזו רצוי לשלב עם טיפול של 3 שנים. אחרת המוסך יכול לענות לך שאם אין לך תלונה ספציפית - אין מה לבדוק. אם זה לא בסמגרת טיפול - במוסך לא חייבים לעשות את הבידקה הזו אך בהחלט יכולים לעשות אותה כשרות ללקוח קבוע.

ושוב, לא מומלץ להתלונן סתם.

התגובה שהיחידה כאן שהינה עניינית, יעילה ולא מתנשאת.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
אני הייתי קונה כמה בורקסים ושתיה, ומבקש מהמוסך לעשות בדיקה מעמיקה.

בורקסים ושתיה לצוות המוסך כמובן.

רק לא בורקסים ושתיה יקרים מדי.

בורקסים של רמי לוי וסופר דרינק אשכוליות אמורים להספיק.

חשוב גם לקחת מכל עובד את הגובה, משקל, היסטוריה רפואית, העדפות אישיות, טבעוני/כשר/חלאל, על מנת להתאים לכל אחד את המינון הנכון של בורקסים ושתיה, לרמת המיליגרם והמיקרוליטר.

בזמן הבדיקה/טיפול את תשב בחדר המתנה כמו איזה מיזנטרופ. חשוב שתסתובב בין הליפטים, ותשתף איתם את הידע שלך במכונאות ועולם הרכב. הם בטוח ישמחו לדבר עם מישהו שמבין יותר טוב מהם, ללמוד ממנו ולהחכים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זאת אומרת מה עושים? עושים את מה שכולם עושים, צובעים את הרכב בכחול וזורקים לים, הרי ידוע שיום לאחר פקיעת האחריות הרכב מתפרק לסך חלקיו.

פורסם
מישהו המליץ לי ללכת לחברה ולהתלונן סתם על כל מיני דברים שלא קיימים, כדי שהחברה תעשה אוברול על חשבונה....

מה אתם אומרים?

אני היחיד שמזועזע מהטירוף שבגניבה הזו?

ועוד לפתוח שרשור באמצע היום על שוד שכזה בלי להתבייש...?

פורסם
רק לא בורקסים ושתיה יקרים מדי.

בורקסים של רמי לוי וסופר דרינק אשכוליות אמורים להספיק.

חשוב גם לקחת מכל עובד את הגובה, משקל, היסטוריה רפואית, העדפות אישיות, טבעוני/כשר/חלאל, על מנת להתאים לכל אחד את המינון הנכון של בורקסים ושתיה, לרמת המיליגרם והמיקרוליטר.

בזמן הבדיקה/טיפול את תשב בחדר המתנה כמו איזה מיזנטרופ. חשוב שתסתובב בין הליפטים, ותשתף איתם את הידע שלך במכונאות ועולם הרכב. הם בטוח ישמחו לדבר עם מישהו שמבין יותר טוב מהם, ללמוד ממנו ולהחכים.

ולמה לא?

עדיף להגיע עם פרצוף חמוץ וציניות שנונה - אז בטח תקבל שירות טוב.

להביא קצת מאפים לא יהרוג אותך.

פורסם

חבר עם אאוטלנדר 5 מושבים הלך בדיוק ככה להתלונן שהוא לא מצליח לפתוח את שורת המושבים השלישית, מפה לשם התקינו לו עוד זוג מושבים

פורסם
אני היחיד שמזועזע מהטירוף שבגניבה הזו?

ועוד לפתוח שרשור באמצע היום על שוד שכזה בלי להתבייש...?

כן. אתה היחיד שלא מכיר את פותח השרשור, ולכן מופתע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...