Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה RUNX 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לקנות RUNX 2007, קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל עם קילומטראז' נמוך לשנתון (99K).

האם יש מחלות ידועות לדגם הנ"ל שצריך לשים אליהן לב?

פורסם

לרכב אין בעיות, חוץ מהעובדה שהמחיר מחירון שלה מאוד גבוה יחסית למה שאתה מקבל. אוטו שהוא בסה"כ מאוד ישן.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לחלק מהרכבים מהמודלים המתקדמים {2007} יש {לדגמי 2003-2005 שלכולם היו תקלות במנועים} גם כן תקלות במנועים,ומדובר בבלאי מואץ של המנועים,בנוסף קיים בדגם בכל המודלים תקלת 0420P שכרוכה בהחלפת ממיר/מחשב מנוע לרוב.

אני מציע לך לעבור לרכבים אחרים כמו המזדה 3 או סיויק שהם מוצלחים בהרבה.

פורסם

אני בעלים של ראנקס 2007 שעברה בנתיים 160 אלף ק"מ. בבעלותי 7 שנים (אני היד השניה).

לא היו לי שום בעיות מנוע ולא ממיר קטליטי או שגיאות אחרות. פרט לטיפולים שוטפים, רק הוחלפה גומיית מחזיר שמן ציריה, וגרמושקה אחת. הייתי אומר בלאי סביר לגמרי לרכב בן 12.

בקיצור לפחות הרכב שלי מדגים אמינות מופתית (טפו טפו חמסה חמסה וכו' [emoji6] ).

פורסם
אני בעלים של ראנקס 2007 שעברה בנתיים 160 אלף ק"מ. בבעלותי 7 שנים (אני היד השניה).

לא היו לי שום בעיות מנוע ולא ממיר קטליטי או שגיאות אחרות. פרט לטיפולים שוטפים, רק הוחלפה גומיית מחזיר שמן ציריה, וגרמושקה אחת. הייתי אומר בלאי סביר לגמרי לרכב בן 12.

בקיצור לפחות הרכב שלי מדגים אמינות מופתית (טפו טפו חמסה חמסה וכו' [emoji6] ).

תעשה לוטו..:wink:

פורסם

הגזמתם. תקלות הבוצה והממיר הקטליטי היו שייכות למודלים של 03-04. אני בספק אם יש את זה בכלל ב-07.

בכול מקרה אני גם לא מהחסידים של לקנות רכב 2007 מאוד מיושן באותו מחיר שאפשר לקנות מאזדה 3 2009 או לנסר 2012.

פורסם

אז המוכר מבקר 22,000 לפני בדיקה ומו"מ...

התעניינתי בו מכיוון שהוא קצר יחסית, ועדיין יותר נוח בסופר מיני אחרות.

פורסם

רון, לא חושב שהרכב שלי יוצא דופן. למיטב ידיעתי הבעיות של הדגם הזה נפתרו באמצע 2005, כך שדגמי 2006-7 לא סובלים מהן.

יובל, הראנקס היא משפחתית ולא סופר מיני, ולכן מרווחת בהתאם בתא הנוסעים (הרבה יותר מהמזדה 3, ד"א). תא המטען קטן מחלק מהמשפחתיות האחרות, אך במרכב האצ'בק ניתן לנצל את הגובה כשצריך ולקבל נפח גדול לעומת כל סדאן.

אותי הרכב משמש כרכב משפחתי ולי יש תאומים! תמיד הספיק לי המקום. בנסיעות ארוכות (נגיד סופ"ש אצל ההורים, או חופשה באילת) אכן הייתי מוציא את כיסוי תא המטען ומנצל את מימד הגובה... וזה עם עגלת תאומים ולול קמפינג בנוסף על הציוד הרגיל!

אורך הרכב אכן קצר יחסית לקטגוריה ומבחינתי זה היה יתרון כי גרתי בעיר צפופה עם בעית חניה בעת קנייתו.

אם מידות חיצוניות לא מהוות שיקול, הייתי ממליץ לשקול את הלנסר כפי שהציע אחד המגיבים. היא נותנת VFM לא רע לדעתי.

אני דרך אגב התלבטתי בקניה בין הראנקס ל-I30. זה היה או ראנקס 2007 מיד פרטית או היונדאי יוצאת ליסינג, שניים וחצי שנתונים מעל. אתה מבין במה בחרתי.

פורסם

האמת אני לא יודע אם זה תקף גם לראנקס אבל בקורולה הרגילה הבלמים הולכים די מהר יחסית (15-20K מחליפים כמובן תלוי איך נוהגים אבל הרכב הזה מחליפים יותר מהרגיל) וזה לטווח הארוך עוד הוצאה מצטברת. גיר אמין, יש לי קורולה סדאן והגיר עבר 250K. בשנות 2007 אם אני לא טועה אין כבר את בעיית הבוצה וזה מעולה. חסרון גדול שהמחיר לא מוצדק לרכב ישן שתוכל לקנות איתו רכבים צעירים יותר ואפילו בטיחותים יותר.

פורסם

לקנות רכב בן 12 בכל כך הרבה כסף, לדעתי לא כדאי, נכון שזה רכב אמין, אז מה, יש הרבה רכבים אמינים חדשים ב50 אחוז שתוכל לקנות באותו סכום. האוטו הזה כבר ארכאולוגיה מוטורית, דגם שהחל להמכר בשנת 2002.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אז לקחתי את הרכב לבדיקה, מצאו מלא ליקויים כצפוי לדף הכסת"ח...

תפסה את צומת ליבי השורה על "חופש במערכת היגוי" והעובדה כי באחד הטיפולים בהיסטוריית הטיפולים של הרכב היה כתוב שהלקוח סירב להחליף זרוע הגה.

בגלל חוסר זמן וביקוש גבוהה המוכר סירב להמשיך למוסך על מנת לבדוק לעומק את הליקוי (ולבדוק עלות תיקון) וויתרתי על הרכב.

פורסם

אתה צודק, אבל לא היית בודק האם הכמה תיקונים מעצבנים עולים מאות שקלים או אלפי שקלים לפני הקניה במחיר מחירון?

פורסם

זרוע הגה זה לא דבר יקר.

אני בדעה שטויוטה כזאת מטופלת כמו שצריך יכולה לנסוע בלי שום בעיה עוד 15 שנה.

הבעיה היא דווקא בדברים שלא קשורים לתחזוקה:

צבע שנשרף ודוהה בשמש, גומות החלומות שמתייבשות, כל מיני סופגים שמתפוררים, ריפוד תקרה נופל, חלקי פלסטיק פניימיים נשברים.

אלו דברים ששום תחזוקה הכי טובה שיש לא יכולה למנוע לגמרי, ואת זה תמצא ברכב מודל 2007 יותר מאשר ברכב מודל 2011 שאפשר לקנות באותו מחיר.

• תוכן חדש...