Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אני זקוק דחוף לרכב. במוקד חיפושיי עד כה שמתי את הקיה סיד סטיישן 2015-2016 ורכבים דומים. מעיון במודעות יד 2 נראה שקשה עד בלתי אפשרי לאתר רכב כזה ללא היסטוריית ליסינג כזאת או אחרת. בשל כך, צפויה להיות ירידת ערך מטורפת כשאבוא למכור את הרכב עוד כשלוש שנים - כשהוא יד שניה לכל הפחות, אחרי עבר בליסינג (מימוני או פרטי - לא משנה) וק"מ שיהיה במקרה הטוב 80K+. אני חושש שזו מציאות שאינה משוקפת במחירונים היבשים.

לאור תובנה עגומה זו, חשבתי לפנות לנתיב של ליסינג פרטי תפעולי של רכב מיד ראשונה, עם עדיפות לעסקה קצרה (18-24 חודש). האם מישהו יכול להמליץ על עסקה כזאת שקיימת בשוק בימים אלה ושהיא גם הוגנת ולא מכילה "עזים" בדמות קנסות מסוגים שונים ואותיות קטנות שהופכות את כל העסקה ללא כדאית? בסיטואציה של ליסינג תפעולי אוכל בוודאי להתגמש על סוג הרכב, ובלבד שהוא יהיה סטיישן. יחד עם זאת חשוב לי להדגיש שאני לא מעוניין בעסקאות על רכב מהניילונים.

תודה מראש לכל המשיבים על העזרה!

• תוכן חדש...