Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי..

חוכמת ההמונים פה היא הקובעת, ואני מקבל את זה..

עדיין בi35 לא מצאתי מקום שעושה בפחות מ800 שקלים..

ותאמינו לי שהפעלתי את כול הקשרים שלי..

אז מתוך נקודת הנחה שאתם צודקים שלחו לי נייד ואני בא לעשות במחירים לפי שעה במרכזי פלוס "100 שקל גג החלק" ועוד צ'ופר..

שלחו לי בפרטי תודה..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

הסיכוי שזה ישנה משהו הוא אפס, אבל אם יש לך מעט כוח ואנרגיות אולי כדאי לשלוח מייל ליצרן ולידע אותו בכמה תופרים את הלקוחות של הקונצרן בארץ הקודש, למרות שיש הוראות ברורות לטיפול הזה ולמרות שזו בעיה שאפשר להתייחס אליה יותר כמחלה מאשר בלאי.

מי יודע אולי זה יזיז משהו. הסיכוי לכך כמובן נמוך, אבל אם הייתי הלקוח במקרה הזה הייתי שולח את המייל כי זה היה עולה לי בחמש דקות בסך הכל.

בהצלחה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שימו לב !!

עדיין אני ממתין להצעות הזולות שנרשמו פה..

ואין תגובה מאפאחד

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

מניסיון עם I20 סביר בהחלט.

במוסך מורשה יבואן אני בספק אם זו הייתה העלות, יותר לכיוון של כמה אלפים טובים.

ואני עדיין לא מבין למה אין ריקול בנושא, והנציגים של כלמוביל בפורום לא רושמים על כך מאומה.

העיקר רשמו שהאלנטרה זה רכב "נטול תקלות".

פורסם
הסיכוי שזה ישנה משהו הוא אפס, אבל אם יש לך מעט כוח ואנרגיות אולי כדאי לשלוח מייל ליצרן ולידע אותו בכמה תופרים את הלקוחות של הקונצרן בארץ הקודש, למרות שיש הוראות ברורות לטיפול הזה ולמרות שזו בעיה שאפשר להתייחס אליה יותר כמחלה מאשר בלאי.

מי יודע אולי זה יזיז משהו. הסיכוי לכך כמובן נמוך, אבל אם הייתי הלקוח במקרה הזה הייתי שולח את המייל כי זה היה עולה לי בחמש דקות בסך הכל.

בהצלחה.

יהיה יותר אפקטיבי ליידע את איגוד המוסכים+משרד התחבורה.

פורסם
שימו לב !!

עדיין אני ממתין להצעות הזולות שנרשמו פה..

ואין תגובה מאפאחד

אתה לא צריך הצעות. אתה צריך את ה-TSB. אתה יכול ליצור גם קשר עם היבואן. אולי ממנו תבוא הישועה.

• תוכן חדש...