Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא אתמול בבוקר מהבית, נכנס לאוטו, הכל מת.

אתמול הרכב עשה מלא משלוחים ללא כל בעיה, היום המצבר מת!

מת לרמה שאפילו לא מדליק נורה בתיקרה.

מתניע מבוסטר, עושה סיבוב, רואה שהכל סבבה וזה באמת רק מצבר, נוסע 30 ק"מ ליעד, מגיע, מכבה, מנסה להתניע, וואלה, אפילו לא נורה בתיקרה.

מסקנה, הלך מצבר.

הרכב, דאציה סנדרו סטפוויי 2017 (על הכביש שנה ו 11 חודשים) עם 61K ק"מ.

מרים טלפון למוסך שלי בקרסו (מוסך מרכזי בחיפה בשדרות העצמאות), הפקידה אומרת לי שאחריות על מצברים היא שנתיים או 60 אלף ק"מ, מה שבא קודם ואצלי זה 61K ק"מ אז על פניו אין אחריות אבל היא מפנה את העניין למנהל שרות לקוחות של המוסך, אולי יסכים לאשר החלפה לפנים משורת הדין.

חוזרת אלי אחרי חצי שעה, הוא מסר שאין אישור.

עד פה סה"כ זה קצת מאכזב.

נכון, הם לא חייבים לי כלום אבל לקוח שמיום שהרכב עלה לכביש מטפל רק אצלם, מה הבעיה להגיד ללקוח "שמע, בוא למוסך, נבדוק לך טעינה בחינם ואם צריך, נחליף מצבר ונשתתף במשהוא בעלות"

אבל בחרו שלא, לא נורא, כאמור, לא חייבים לי כלום.

אז יאללה, הלכתי לחנות אביזרי רכב והחלפתי מצבר ושכחתי מהעניין.

לא התקשרתי בצעקות, לא פתחתי פוסט מתלהם על דף הבית של קרסו, לא באתי למוסך להפוך שולחנות, זה לא אני!

היום בבוקר מקבל שיחה, מנהל השרות של המוסך מתקשר לשאול למה לא באתי אתמול ואיך הסתדרתי בסוף עם המצבר.

אמרתי לו שלא באתי כי נפנפו אותי.

הוא מצידו טען (ואני לחלוטין מאמין לו) שבפרוש מה שהוא אמר לפקידה זה לא מה שהיא העבירה לי.

הוא אמר ש"עקרונית כבר אין אחריות אבל שאגיע למוסך, יראו מה יכולים לעשות, יבדקו על הדרך טעינה ותקינות מערכת ו"ניסתדר" על מחיר המצבר".

היא טרחה להעביר לי רק את המשפט הראשון שהוא אמר.

בקיצור, ביקש שאשלח לו חשבונית קניה של המצבר. שלחתי.

חזר אלי אחרי חצי שעה, טיפול הבא שאתה בא אלינו יש לך עליו 100% הנחה!

ואללה....באמת מפתיע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הכבוד !!!

אם אני מבין נכון - זה אפילו אחרי שלא קנית אצלם - יפה מאוד.

סתם סקרן - אתה יודע במקרה איזה מצבר זה היה?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

אם אני מבין נכון - זה אפילו אחרי שלא קנית אצלם - יפה מאוד.

סתם סקרן - אתה יודע במקרה איזה מצבר זה היה?

לא קניתי אצלם אבל טיפלתי אצלם טיפול 20, 40 ו 60 אלף ק"מ.

המצבר 60AH EFB שמתאים למערכת S&S.

המצבר המחורבן הזה, שנועד לתמוך במערכת שלי לא נותנת כלום חוץ מלעצבן ונועדה בכדי שיצרנים יוכלו להתהדר בנתוני צריכת דלק/ זיהום אויר שיקריים עלה 800 שקל במקום 400 שקל למצבר רגיל.

אחלה קומבינה התעשיה מצאה להוציא מהלקוחות פי 2 כסף (בדומה למה שקורה עם צמיגים).

לפי מה שזכור לי, על פי החוק במדינת ישראל אחריות לרכב חדש היא מינימום שנתיים ללא הגבלת ק״מ.

נדמה לי שקיבלת מידע שגוי מהמוסך.

המצבר תמיד מוחרג מהאחריות ביחד עם בלמים, קלאצ ושאר חלקים מתבלים.

אבל ייתכן ואתה צודק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי מה שזכור לי, על פי החוק במדינת ישראל אחריות לרכב חדש היא מינימום שנתיים ללא הגבלת ק״מ.

נדמה לי שקיבלת מידע שגוי מהמוסך.

אתה צודק אבל לא כולל את המצבר.

פורסם

המצבר 60AH EFB שמתאים למערכת S&S.

המצבר המחורבן הזה, שנועד לתמוך במערכת שלי לא נותנת כלום חוץ מלעצבן ונועדה בכדי שיצרנים יוכלו להתהדר בנתוני צריכת דלק/ זיהום אויר שיקריים עלה 800 שקל במקום 400 שקל למצבר רגיל.

אחלה קומבינה התעשיה מצאה להוציא מהלקוחות פי 2 כסף (בדומה למה שקורה עם צמיגים).

המערכת כן חוסכת בדלק, אך החסכון זניח יחסית בהתחשב בבלאי המוגבר שהיא גורמת.

שילמת מחיר יחסית יקר בעבור המצבר, בסקר שוק שערכתי לפני חודשיים בהחלפת מצבר שכזה ברכב של אבי המחירים היו 100-200 שקלים פחות, אני מקווה שלפחות מדובר במצבר עם אחריות לשנתיים.

אגב, במידה ואתה מנטרל באופן קבוע את הסטארט סטופ, מצבר EFB אמור להחזיק לך לפחות פי 2 זמן בהשוואה למצבר רגיל.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

חלק מהיבואנים מציעים אחריות פורפורציונלית על המצבר. כלומר אם המצבר מת אחרי חצי שנה הלקוח ישלם רק רבע מעלות המצבר, אם התפגר אחרי שנה אז הלקוח ישלם חצי מעלות המצבר וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קרסו החליפו לי מצבר באחריות אחרי שהלך לעולמו שנה מקניית הרכב.

בכללי השירות של קרסו מצויין, באמת שכל פניה שלי ל-קרסו- טופלה לשביעות רצוני, גם אם לא קיבלתי את מה שהרגיש לי נכון.

תמיד יצאתי מרוצה.

המוסכים זה הבעיה.

שמח לקרוא שקיבלת כזה פינוק, כיף לשמוע ובאמת להרגיש את השינוי בשירות של קרסו. (הכותב מחזיק ברנו השביעית שלו)

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שניתוק המערכת קשור - מצד שני קשה לי להאמין שמצבר הולך כל כך מהר.

אצלי ברכב המערכת s & s מנוטרלת ממש לעיתים רחוקות, והאורות דולקים קבוע (בחורף אורות הערפל הקדמיים גם דולקים קבוע) ועדיין המצבר עובד מצויין (מסיים ליסינג בעוד כשבועיים - 3 שנים).

נראה לי שהמצבר אצלך היה בעייתי מלכתחילה

עריכה אחרונה על ידי syaron24
פורסם
ולמה אתה חושב שאורות ערפל דולקים קבוע זה תקין?

אתה מסנוור את הנהגים שסביבך ללא שום סיבה או תועלת.

ברכבים מהשנים האחרונות - אורות ערפל קדמיים מכוונים ולא מסנוורים - זה לא כמו פעם.

מה שבוודאות מסנוור זה אנשים שנוסעים עם אורות גבוהים סתם.

פורסם

אני הגעתי למסקנה בחיים שמאוד תלוי, בכל תחום, על מי אתה נופל.

אני רכשתי הונדה ג'אז מאוטוסנטר. בבדיקה מטעמי המצבר היה תקין. למחרת מערכת start & stop הפסיקה לעבוד.

הסתכלתי בתעודת אחריות וראיתי שמצבר לא מופיע שם (מדובר במצבר יקר).

פניתי לשירות הלקוחות של הונדה, הרכב היה עדיין באחריות יצרן אבל אמרו לי שיש אחריות רק שנתיים למצבר והרכב אוטוטו בן שלוש.

פניתי לאוטוסנטר, ומנהל סניף אשדוד ממנו הרכב נרכש עשה הכל שאני אהיה מרוצה! קיבלתי שירות מהיר ומעולה.

דוגמה אחרת מתחום הבריאות:

הייתי צריך שירות מסוים בתחום הבריאות לפנים משורת הדין.

פניתי למוקד של קופת החולים ונפנפו אותי. פניתי למישהו שבמקרה היה לי מייל שלו ולא רק שהוא עזר לי, הוא גם שלח לי הודעה במוצאי שבת לשאול אם הכל בסדר...

תלוי על מי אתה נופל.

פורסם

זה תלוי גם בגישה של הלקוח. אותו המקרה, לו היה נראה ממבט של מישהו ש "כולם חייבים לו" היה יכול להיות מוצג באור שונה כלפי קרסו.

למשל:

"במקום לקבל מצבר חדש שאישרו לי, שילמתי מלא כסף מכיסי, ועכשיו צריך לחכות הרבה זמן עד לטיפול החינמי , והכל בגלל השרות הגרוע של הפקידה. ואולי בטיפול הם ישכחו מההבטחות שלהם לטיפול החינמי או שרק חלק מהטיפול ( העבודה ) יזכה להנחה".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...