Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
טעות.

תחבורה ציבורית טובה וזולה >> למה לי לנסוע ברכב.

שים לב לנקודה בסוף שם זה נגמר. אין התקדמות כי אף פעם לא הייתה פה תחבורה ציבורית טובה וזולה.

איך תהיה תחבורה ציבורית טובה כאשר כבישים פקוקים במכוניות, נהגים עוצרים בתחנות אוטובוס וציבור שמתנגד לכל תוכנית של הפקעת נתיבים לטובת תחבורה ציבורית? אפילו שבילי אופניים לא מצליחים לקדם כי נהגים מתלוננים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
האבסורד בעניין הזה הוא שדווקא מי שנוסע הכי הרבה, תושבי הפריפריה, הם אלה שיש להם את התחבורה הציבורית הגרועה ביותר.

מס הנסועה תלוי מקום וזמן. לכן בפריפריה יהיה נמוך משמעותיצת מאשר במרכז. יש אפילו פיילוט שרץ בתנאים האלה.

מה שבאתי לומר הוא, שאם המדינה באה עכשיו ומשנה משמעותית צד אחד במשוואה הכלכלית (מס נסועה), היא צריכה לשנות גם את הצד השני במשוואה (ייעול תחבורה ציבורית).

תוספת מס נסועה תגרור הפחתת המיסוי הקבוע על הרכב, כך שזה יתקזז. לחלופין יכולים לעשות מה שנעשה בפיילוט האמור, ובדומה ל"מס הירוק": לתת לך "בנק" של הנחה על מיסי הרכב, וככל שתשתמש פחות בכבישים היקרים (כלומר במרכז ובשעות העומס) תקבל הנחה יותר גדולה. ודרך אגב, רכב חשמלי מקבל את ההנחה בצורת הפחתת מס ירוק מרבית. יתכן שבעתיד מודל ההנחה ישתנה.

פתרון שפוגע בצורה חמורה בזכות לפרטיות

גם המאגר הביומטרי. אז מה ?

Sent from ...

אני מניח שיש לכך פתרונות של אנונימיזציה, אם המדינה תרצה בכך. אפילו גרמניה, שהיא סמל להגנה על הפרטיות, מפעילה מערכת דומה לגביית אגרת הנסיעה באוטובאהן, והיא אינה היחידה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשרי המאמין.

אתה באמת חושב שיורידו מיסים על דלק (מס נסועה קבוע כיום) בתמורה למס נסועה משתנה ?

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש רכיב שלא ברור לי במס.

כיום אנשים שואפים לקנות רכב חסכוני יותר כדי לשלם פחות על דלק כי הוא יקר.

ברגע שמורידים את מחיר הדלק לחצי ההפרשים בחסכון נחתכים ולאנשים לא יהיה אכפת לסוע ברכבים עם מנועים גדולים ומזהמים.

אם קדילאק ואלטו ישלמו אותו מס על נסיעה באותו תוואי ומחיר הדלק יהיה נמוך,לא רואה סיבה להעדיף רכב חסכוני.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

המנגנון של הנחה עושה את זה: אתה משלם תמורת הדלק כולל מיסוי לפי הצריכה ברכב שלך, ומקבל הנחה לפי אופי הנסיעה. ככל שתיסע פחות בדרכים העמוסות תקבל הנחה יותר גדולה ואפילו החזר מס שנתי, בלי קשר למאפייני הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איך תהיה תחבורה ציבורית טובה כאשר כבישים פקוקים במכוניות, נהגים עוצרים בתחנות אוטובוס וציבור שמתנגד לכל תוכנית של הפקעת נתיבים לטובת תחבורה ציבורית? אפילו שבילי אופניים לא מצליחים לקדם כי נהגים מתלוננים.

את הדברים שתיארת אפשר לפתור ע"י אכיפה נוקשה וקנסות מאוד מאוד גבוהים.

נהגים מתנגדים? זה לא ממש צריך לעניין את מקבלי ההחלטות אם הם באמת רוצים לבצע שינוי. אני בטוח שהנהגים גם מתנגדים לעליות במיסוי על הדלק ועל הרכבים, לא נראה שזה מזיז למישהו שם...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...