Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר כמה שנים אני מתנייד בעיקר בתחבורה ציבורית.

לאחר חסכון של כמה שנים החלטתי להקציב בין 60K-80K לרכישת רכב( לא צריךהלוואות).

מה מחפש- רכב שנראה טוב, אמין, אחזקה לא יקרה מדי, רכב שלא רק מביא אותי מנקודה א' לב'.

אוטומט בלבד

המכוניות שכבר תקופה ארוכה תפסו לי את העין הן :

1. רנו קליאו קולקשיין- מבחינה וויזואלית אני אוהב אותה, מקריאה הבנתי שהיא חסכונית ומתאימה לצעירים. יש לי חשש מבחינת מכירה עתידית

מתיקונים וטיפולים- חושש מהאמינות , הבנתי שבערך ב60אלף קילומטר מתחילות בעיות בגיר/במחשב גיר ושזה עניין של כמה אלפים טובים לתקן.

2. אלפא רומאו ג'ולייטה- מבחינה וויזואלית אני אוהב אותה, מאמין שההוצאות עליה גודלות מאשר על הרנו, השאלה בכמה היא יותר יקרה לאחזקה ?

אין לי צורך בגודל שלה אבל זה לא מפריע לי.

3. אלפא מיטו תלתן ירוק או רגילה- גם אהבתי את המראה שלה והגודל שלה מספיק לי.

מה לגבי ההוצאות והתיקונים ?

שמעתי על בעיות במולטיאייר ועל בעיות דשבורד בה ובאחות ג'ולייטה.

במיטו קראתי על בעיות שלעיתים ההגה לא מגיב במהלך נסיעה וזה ממש מדאיג.

· הונדה סיוויק האצ'בק החדשה 2017 היא אופצייה נוספת שממש מושכת אותי.

מבחינה וויזואלית אני ממש אוהב את הרכב , יש לנו במשפחה המורחבת כמה שיש להם הונדה סיוויק מדגמים שונים שמראים אמינות מדהימה לאורך שנים.

היתרון שלה היא שהיא דגם ממש חדש לעומת האחרות, שיש לה מערכות בטיחות.

היא גדולה ואין לי צורך בזה ( למרות שזה לא מפריע לי), והיא יותר יקרה ודורשת עוד תופסת כספית. לפעמים אני רואה שמתפרסמים רכבים כאלו במחיר של פחות מ90 אך יורדים מיד2 לאחר מספר ימים.

מרגיש שהמכוניות שמענינות אותי הן מקטגוריות שונות ולא בהכרח קשורות או דומות אחת לשנייה.

היות וחסכתי במשך כמה שנים (גם במקביל לתואר) חשוב לי לרכוש רכב שגם יהיה לי כיף לראות בבוקר ולהיות בו ולא רכב סולידי ורגיל.

מעדיף להשקיע באיזור 60K ורק אם אחליט לרכוש את הסיוויק אז לשלם K80+

תודה מראש לעוזרים :-D

עריכה אחרונה על ידי eilam
פורסם

הייתי מוסיף לרשימה שלך 208 ופוקוס, שתיהן מ-2016.

לקליאו אכן יש גיר רובוטי, ויש שם סיכוי לתחזוקה לא זולה. לא יודע להגיד בדיוק מה התדירות.

יש כאן מספיק מידע לגבי הג'ולייטה, תתחיל לחפש.

המיטו פחות מוצלחת כרכב, הייתי שם אותה בעדיפות אחרונה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני כמעט שנתים עם הקליאו, מאוד אוהב את הרכב - זריז, יחסית לקטגוריה מהנה לנהיגה וסך הכל כחבילה לנהג היא אחלה רכב(בחסרון רעשי רוח בבין עירוני ומתלים נוקשים).

היתרון שבתקציב שלך תוכל למצוא אחת יחסית חדשה ואולי אפילו אחת שרכשו לה אחריות ארוכה יותר של 5 שנים(היה אופציה לרכישת אחריות ארוכה ברנו בשנים האחרונות).

לגבי הגיר לחבר בעבודה עם רכב ליסינג דומה הייתה תקלה במחשב גיר שטופלה באחריות באיזור ה39 אלף, אני עשיתי כמעט 46 אלף ביינתים ללא בעיות(שנתיים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יונדאי וולוסטר וקיה פרוסיד נראות טוב ואמינות למדי.

לא מהנות לנהיגה כפי שנראות, אך אני ממליץ שתבצע נסיעת מבחן על אחת מהן, אולי תאהב.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...