Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

היום נהג אגד החליט שלא מתאים לו להמתין שאני אעבור ופשוט דחף אותי מהנתיב כדי לחתוך את הנתיבים.

בסרטון ניתן לראות זאת.

האם ניתן להתלונן על החמור?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש לאגד, כמו לכל גוף ציבורי מחלקה לטיפול בנושאים האלו והנחיות של המדינה למדבקות על גב הרכב עם מספר הטלפון לתלונות אם הרכב פולט עשן או ביצע עבירה.

למרות האמור לעיל, לא יודע אם בכלל אכפת להם במציאות...

יש גם את תרבות המלשינון שתפסה חזק בישראל וניתן בהחלט להגיש למשטרת ישראל וידיאו עם תיעוד עבירה.

יגיבו מי שמבין יותר ממני אבל אני לא יודע אם יש כאן עבירה ממשית (מעבר לזה שהוא בן ז***).

אולי בריונות ?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

א. התנהגות טיפוסית של נהגי אגד. לא מפתיע ולא מרגש.

לא הייתי מבזבז זמן וכוחות נפשיים בשביל זה.

ב. ניתן לראות בסרטון שאתה מתעסק עם הטלפון תוך כדי נהיגה.

תחשוב פעמיים לפני שאתה מפיץ את הסרטון הזה ו/או פונה איתו כדי להתלונן.

פורסם

אני רואה בסירטון רכב נוסף שמחכה ליד האוטובוס להשתלב שמאלה.

לא יודע איפה זהנ צולם אבל אני מנחש שזה לא מקום שהיתה אופציה להשתלב 200 מטר קודם.

זה לא אומר שנהג האוטובוס פועל כשורה ושמותר לו לעשות את זה אבל זה אומר שעשיתם תחרות למי יש יותר גדול, הוא ניצח והאגו שלך נפגע.

תאמין לי שלא קורה כלום אם נותנים למישהו להשתלב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנצל"ש

אוטובוס אגד ברחוב הנשיא השישי ליד הסינמה סיטי בירושלים שלא בא לו לעמוד בפקק לפניה ימינה וחותך על פס לבן מתוך הנתיב הישר תוך כדי דחיפת המכוניות שעומדות בתור.

זה משהו שרוב האוטובוסים עושים שם קבוע מדי יום בשעות אחה"צ הפקוקות.

אם רק הייתי מקבל 5 ש"ח על כל תמונה כזו הייתי עכשיו מליונר.

20190129_151428.jpg

פורסם

לפני כשלוש שנים צילמתי אוטובוס של אגד עובר באדום מלא ופרסמתי את הסרטון בדף של המשטרה ובדף של אגד בפייסבוק

המשטרה הגיבו בדף שלהם שהעניין יעבור לטיפול הגורמים הרלוונטיים ואגד הגיבו בפירוט:

לום,בעקבות הנתונים שהעברת הצלחנו לאתר את הנהג וזימנו אותו לטיפול מחלקות הבטיחות והמשמעות של אגד, שם הוא צפוי לעמוד בפני ההליך המיועד לנהגים אשר ביצעו עבירות חמורות. צד הליך זה, אנו נראה לו את הסרטון שצילמת, היות והוא מתאר בבירור את נקודת המבט של נהג רכב פרטי אשר ממחיש את חומרת העבירה שלו.תודה על שהסבת את תשומת ליבנו לארוע."

אין לי מושג אם הם דוברי אמת, מקווה מאוד שכן.

פורסם

זו התנהגות טיפוסית של נהגי אגד, הם גם תמיד מתפרצים מהתחנה לנתיב של הכביש עם איתות עובד לצאת ידי חובה ומשם על הזין, מי שמספיק לעבור שיעבור מי שלא, שיבלום או שיעבור נתיב, לא מעניין אותם.

בקיצור, לא חושב שיעשו עם זה משהו, ביחס לאוטובוסים אין פה משהו חריג כמו הסרטון של המעבר באדום, אני חושב שמופעלים עליהם הרבה לחצים של זמן ולכן הם מועדים לנהוג כמו חוליגנים על הכביש. למזלם הם בתוך כלי רכב גדול ומאיים אז כולם מתיישרים לפיהם.

פורסם
זו התנהגות טיפוסית של נהגי אגד, הם גם תמיד מתפרצים מהתחנה לנתיב של הכביש עם איתות עובד לצאת ידי חובה ומשם על הזין, מי שמספיק לעבור שיעבור מי שלא, שיבלום או שיעבור נתיב, לא מעניין אותם.

בקיצור, לא חושב שיעשו עם זה משהו, ביחס לאוטובוסים אין פה משהו חריג כמו הסרטון של המעבר באדום, אני חושב שמופעלים עליהם הרבה לחצים של זמן ולכן הם מועדים לנהוג כמו חוליגנים על הכביש. למזלם הם בתוך כלי רכב גדול ומאיים אז כולם מתיישרים לפיהם.

בא נעשה ניסוי

שבוע אחד אתה נהג אגד ואז נראה מה יש לך להגיד

נהג שאג שאינו נדחף, ישאר בתחנה לעד!

זוהי המציאות הישראלית הכואבת, לא מצדיק, אבל לא נראה שיש לו אופציה אחרת

פורסם
בא נעשה ניסוי

שבוע אחד אתה נהג אגד ואז נראה מה יש לך להגיד

נהג שאג שאינו נדחף, ישאר בתחנה לעד!

זוהי המציאות הישראלית הכואבת, לא מצדיק, אבל לא נראה שיש לו אופציה אחרת

הם נדחפים תמיד,גם אם יש רק רכב אחד לחכות לו ואחרי זה פנוי.

באזור שלי הם ממש לא ישארו לנצח כי הכל מרומזר וברגע שיהיה אדום לא תהיה תנועה עוד מהנתיב אבל בסדר, אמרתי כבר שהם מתנהגים כמו חוליגנים בגלל לחצים של זמן ככל הנראה, אני לא מאשים אותם זו אכן המציאות שכנראה לא מתאפשר להם להתעכב כלל.

• תוכן חדש...