Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור היפוכונדר מכוניות מדופלם אני קשוב לכל מיני צלילים ורעשים מוזרים ברכב.

בחודשים האחרונים, מתפתח 'קנאק' עמום בעת החלפת הילוכים במהירויות נמוכות מאוד. לא מדובר ברעשים מתכתיים/שיקשוקים/צילצולים/חבטות בעת העברת הילוכים, מהסוג שבד"כ מתלונננים עליו בתיבות רובוטיות דו-מצמדיות, אלה לא קיימים אצלי כמעט בכלל.

הרעש הנ"ל לא מופיע תחת עומס כלל, להפך, הוא מופיע דווקא במצבים של עומס נמוך על הדוושה. תמיד במהירות נמוכה מאוד (סביב הילוך 1), לעתים בסיטואציה של הורדה משני לראשון, לעתים העלאה מראשון לשני, ולעתים בהורדת רגל מהגז בגלישה איטית (יכול להיות שהתיבה יוצאת לניוטרל). מעבר לכך אין שום תופעה אחרת ושום התנהגות חריגה, ודווקא בעומס בינוני ומעלה אין שום רעשים והכל חלק לגמרי.

התחושה שלי היא שהרעש בכלל לא מהתיבה עצמה, ואני חושד שמדובר בתושבת גיר או מנוע, או בגלגל התנופה. להבנתי מדובר בגלגל תנופה dual mass עם משכך, ולמשכך הזה יש נטיה להתפגר עם הזמן. אם מישהו נתקל בתופעה דומה אשמח לקבל כיוון. תודה מראש.

יש לציין: מחשב גיר הוחלף לפני כשנה וחצי, מאז שקט מוחלט בגזרה שלו, כל השאר בגיר מקורי.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...