Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך חצי שנה נכנס בי (מאזדה 3 2008) רכב מאחורה בעת שעמדתי ברמזור.

הנזק שנגרם היה החלפת טמבון אחורי כולל מכסה תא מטען, פנס ימני אחורי ואני חושב שעשו גם תיקון כלשהו בכנף.

הנזק תוקן במוסך הסדר של הביטוח שלי ונסעתי לדרכי.

עכשיו אני רוצה למכור את הרכב, הלכתי עם הקונה המיועדת לבדיקה ביום שישי, בבדיקה נרשם (וגם הבוחן אמר לנו) "יש נזילת מים בתא מטען" הוא אומר שהפנס הימני (זה שהוחלף) לא ממוקם טוב

(לא משהו שאנחנו לפחות הצלחנו לראות בעין, הרכב גם עבר טסט אחרי התאונה אגב ולא העירו לי על מיקום לא טוב של הפנס או משהו)

וכתוצאה מכך שהוא לא ממוקם טוב נכנסים מים לתא המטען. אני לא שמתי לב למשהו מיוחד עד שהוא פשוט הרים את הריפוד בתא המטען, והראה לי שאיפה שהגלגל הרזרבי מתחילה להיות ביצה קטנה ובאמת יש שם רטיבות.

עכשיו- מה האפשרויות שלי בתכלס? למי אני אמור לפנות? לחברת הביטוח שלי? למוסך? הוא אומר בוודאות (וגם רשם בטופס הבדיקה שלקחתי ממנו העתק כדי להראות למוסך/לביטוח) שהרטיבות נגרמת כתוצאה מתיקון שבוצע באמצעות תאונה (כמובן שהתאונה דווחה לקונה מראש).

חתמנו על זכרון דברים, ניתנה מקדמה ובחוזה ציינו שמכירת הרכב מותנית בכך שהבעיה של הרטיבות תתוקן.

אני לא חושב שזה צריך לצאת מהכיס שלי(או שלה גם) כי בסופו של דבר אני לא אשם פה אלא חברת הביטוח/המוסך. למי פונים במקרה כזה? האם ישירות למוסך ואומרים להם "הייתי פה בתאריך X עם רכב Y ותיקנתי פה במסגרת הביטוח"? או פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של הביטוח?

פורסם

היה לי בדיוק אותו דבר פירקתי את הפנס ושמתי סיליקון על החלק מתכת שמאחורי הפנס אני מתכוון להוציא לגמרי את הפנס ושם תראה זה כנראה חלק מהכנף או משהו. ממש היה שם רווח שמתי שם כמות סבירה לא בהגזמה ונתתי לזה להתייבש תנסה

פורסם

הייתי היום במוסך, אחד נכנס לתוך הרכב עם פנס והסתכל בתוך תא המטען והשני השפריץ מים. לאחר מכן הם פירקו את שני הפנסים,שמו סיליקון,צבעו אותו בצבע הרכב וסגרו. בדיוק הרכב עמד בגשם היום אחרי התיקון, אני אבדוק אח''כ מה המצב שם ונקווה שבעז"ה הסתדר

• תוכן חדש...