Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוזוקי אלטו שנת 2011 ידנית 138K ק"מ



פתחתי את מכנסה המנוע היום וראיתי שהמכסה של מיכל העודפים של הרדיאטור פתוח . הוא כנראה פתוח חודש ימים ו2000 ק"מ מכיוון שאז עשו לי טיפול של החלפת נוזל קירור וכנראה לא סגרו אותו אמו שצריך. כרגע כשהאוטו קר הנוזל במיכל העודפים הוא בדיוק בכמות המינימלית (לא הסתכלתי כמה הוא היה כשרק מילאו אותו אבל אני מהמר שיותר לכיוון הכמות המקסימלית). בדקתי שמן והוא ברמה תקינה והשמן נראה נקי (גם אותו החליפו בטיפול) שאלות:

1. איזה נזקים יכלו לקרות ב2000 קמ האלה שבהם הפקק היה פתוח?

2. בהנחה ששמו לי מספיק נוזל קירור במקור למה עכשיו יש פחות? כי התאדו המים? האם זה לא פוגע באחוז דילול האנטיפריז במים? איך פותרים דבר כזה?

3. האם יכול להיות שהפקק נפתח בעצמו מלחץ במיכל העודפים ולא שהם שכחו לסגור אותו? על מה דבר כזה עלול להעיד?

4. האם מספיק להוסיף נוזל קירור עד לגובה המקסימלי (אולי קצת פחות) במיכל עודפים כשהרכב קר? אם כן ואני רואה שהנוזל ירוק אני יכול לשפוך כל נוזל ירוק או שאני חייב לדעת בדיוק מה שמו לי ולשים רק אותו?

5. האם יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לאוטו בעקבות המקרה? (כתבתם בדיקה שאין אוויר במערכת, עוד משהו?)

אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי בנושא שיכול להיות רלוונטי.

תודה מראש!

פורסם

כמו שניכתב...אם הנוזל היה על המינימום משמע אומר שנישאר מספיק נוזל במערכת הקירור כולה. במיכל העודפים אין לחץ והמזל הוא שלא שכחו את המיכסה של הרדיאטור פתוח. כלל ברזל חשוב מאוד - או שאתה עומד במרחק סביר מהרכב ורואה שסוגרים הכל כמו שצריך או שברגע שאתה מקבל את הרכב חזרה אחרי טיפול כלשהו עוד לפני עזיבתך את דלתות המוסך תרים מיכסה מנוע ותיסתכל שהכל סגור כמו שצריך.

×
×
  • תוכן חדש...