Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה למדפסת עם דו"צ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המדפסת שלי של HP עושה בעיות והגיע הזמן להעיף אותה, צריך המלצה מנסיונכם למדפסת שמדפיסה וסורקת דו"צ במחיר סביר-נמוך.

מדפיסים דברים סטנדרטיים ובכמות לא גדולה.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני קניתי HP OFFICEJET 6950 לפני שנתיים נדמה לי. מדפיסה דו"צ, צבע, פקס. עובדת עם WIFI ואפשר להדפיס מכל טלפון/מחשב.

סך הכך עלתה לי סביבות ה-300 שקלים עם סט דיו נוסף (שחור+3 מחסניות צבע) הייתה במבצע.

תחפש בגוגל בחנויות דפוס ובזאפ.

עובדת לא מעט ובינתיים הכל תקין.

מדי פעם, אחת לאיזה 50 הדפסות, נתקע דף או משהו מעצבן אחר. קצת מציק, אבל לא אסון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הזרקת דיו או לייזר?

אם תבחר בלייזר - לבראדר יש סדרה MFC-L27xx שעולה סביב 800 ש"ח, וגם סדרה דומה ללא פקס שעולה סביב 600 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני קניתי HP OFFICEJET 6950 לפני שנתיים נדמה לי. מדפיסה דו"צ, צבע, פקס. עובדת עם WIFI ואפשר להדפיס מכל טלפון/מחשב.

סך הכך עלתה לי סביבות ה-300 שקלים עם סט דיו נוסף (שחור+3 מחסניות צבע) הייתה במבצע.

תחפש בגוגל בחנויות דפוס ובזאפ.

עובדת לא מעט ובינתיים הכל תקין.

מדי פעם, אחת לאיזה 50 הדפסות, נתקע דף או משהו מעצבן אחר. קצת מציק, אבל לא אסון.

תודה, לא הבנתי בדיוק אם הסריקה היא גם בדו"צ אבל גם היום היא עולה 315 ש"ח אז מאמין שהיא כבר מיושנת והמחיר נשאר תקוע ויש אופציות טובות יותר.

הזרקת דיו או לייזר?

אם תבחר בלייזר - לבראדר יש סדרה MFC-L27xx שעולה סביב 800 ש"ח, וגם סדרה דומה ללא פקס שעולה סביב 600 ש"ח.

אין לי מושג כל כך מה ההבדל אבל מעדיף לא להגיע לסכומים שמתקרבים ל800 ש"ח, ואם אפשר לקנות דיו מאלי אקספרס וכאלה במחיר נורמלי יותר ממה שיש בארץ אז יותר טוב. (כמו שעשיתי עד עכשיו - מחסניות או אפילו רק מילוי.)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני קונה טונר מקורי שהוא יקר - אבל מחליף אותו פעם בשנתיים - שלוש.

יש טונרים חלופייפ שעולה כמה עשרות ש"ח, כולל כאלה המשווקים על ידי חנויות ישראליות. במקום העבודה שלי משתמשים רק בחלופיים ובדרך כלל אין אתם בעיות. ומדובר במדפסות שמדפיסות מאות דפים ביום.

מבחינת אמינות לייזר עולה בהרבה על הזרקת דיו. אם אינך זקוק להדפסה צבעונית לייזר עדיף, בודאי לטווח רחוק.

המדפסו עליהן דיברתי מדפיסות דו"צ, אבל מעולם לא בדקתי עניין של סריקה דו"צ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה, לא הבנתי בדיוק אם הסריקה היא גם בדו"צ אבל גם היום היא עולה 315 ש"ח אז מאמין שהיא כבר מיושנת והמחיר נשאר תקוע ויש אופציות טובות יותר.

אני סורק עם אפליקציה בנייד אז לא בדקתי, אבל לדעתי הסורק חד צדדי.

בכל אופן, תבדוק אם לדגם יש ילדים חדשים יותר שבמחיר משתלם יתנו לך מענה. הדרישה שלך לא כזו גדולה בסופו של דבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4502&modelid=910728&prodId=534589026&platform=2&siteurl=http%3a%2f%2fwww.inkdepot.co.il%2fitem.asp%3fcodeproduct%3d9107

יש לי אותה כבר כמה שנים,

עושה את כל מה שאתה דורש (גם סורקת דוצ"),

בנוסף הדיו עבורה עולה גרושים.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה, לייזר באמת נשמע יותר מתאים אבל נראה לי שלצרכים שלי זה באמת לא כל כך משנה, העיקר שיהיה דו"צ ואמינות נורמלית וכמובן מחיר סביר. (ואתעלם מההצעה המפתה של roei)

עדיין לא סגור בדיוק על דגם אבל כנראה שבראדר כלשהי בסביבות ה300-400 ש"ח.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

קיבלתי מדפסת חדשה למלאי - Brother L5000D. רק מדפסת, 40 עמודים לדקה, 8K דף לטונר.

אם רק מדפסת מעניינת אותך תחשוב על זאת - אני לא מכיר אותה עדיין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא הבנתי אם אתה רציני עם ההמלצות שלך.. כתבתי שאני צריך סורק דו"צ (לפעמים יותר סורק מאשר מדפיס), המדפסת לא תיהיה בשימוש יותר מדי גדול (ממש לא מעניין אותי מהירות הדפסה), והתקציב יותר לכיוון החצי - 400 ולא יותר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

נראה לי שיש חוסר התאמה מוחלט בין הדרישות לתקציב.

פורסם
נראה לי שיש חוסר התאמה מוחלט בין הדרישות לתקציב.

למה? הנה דוגמה מה שדני המליץ למעלה.

מה כבר הדרישות הגדולות? הדפסה וסריקה בדו"צ.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

הדפסה דו"צ היא כיום תכונה די סטנדרטית.

סריקה דו"צ אינה כזו.

בגלל התגובה שלך בדקתי את ספר ההוראות של ה-480 (ומספר דגמים קרובים) וכן את המפרט באתר בראדר ארה"ב - להבנתי היא מדפיסה דו"צ אבל סריקה דו"צ מצריכה הזנה והפיכה ידנית של המסמכים הנסרקים. אבל אם דני מכיר את המדפסת אולי הוא יתקן אותי.

אני משתמש ב-L-2700DW (מכונה משולבת לא הכי בסיסית, אם כי דגם לא כי חדש), ולא מכיר תכונה של סריקה דו צדדית. סריקה דו צדדית קיימת בגרסה 2740 שעולה (לפי זאפ) כ-1200 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...