Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו 1.4 עם גיר ידני. 150,000 ק"מ.

כאשר הרכב הנסיעה ההילוך השני נכנס קשה. אם אני מכניס את ההילוך חלש (רגיל) הגיר חורק כאילו שההילוך לא השתלב טוב. חייב להכניס את ההילוך חזק כדי שהוא יכנס טוב.

כמו שהקדמתי, הבעיה היא רק בהילוך שני. שאר ההילוכים נכנסים ללא קושי.

כמו כן הבעיה היא רק בעת נסיעה. הזמן שהמנוע כבוי או כאשר המנוע מונע אבל הרכב עומד ואני לוחץ על הקלאצ' ההילוך השני כמו כלשאר ההילוכים נכנסים בקלות.

דבר נוסף, נראה שמוט ההילוכים קצת הלך אחורה, כאילו הוא לא מתוח מספיק לכיוון התיבה ולכן חשבתי אולי מדובר בכבל של הבורר הילוכים, אבל אז לא ברור לי מדוע רק ההילוך השני נכנס קשה. (מצ"ב תמונה)

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? כבל? תושבות? קלאצ'? או חלילה בעיה בתיבה עצמה..??

20181125_213704.jpg

פורסם

נשמע בעיה קלאסית של סינכרון תקול בגיר.סימנים נוספים שמחזקית זאת, אם המנוע מונע ואתה בעמידה ותנסה להכניס לשני הוא יכנס חלק. אם אתה תהיה נניח בשלישי ב35 קמש ותאט ל20-15 קמש יתכן וההילוך יכנס חלק יותר. פתרון, במידה וזו הבעיה היא או להחליף את הסינכרון התקול או ללמוד לעשות דאבל קלאץ.

פורסם

צריך לפרק את הגיר ולפתוח אותו אם הבעיה בסינכרונים- העבודה לא זולה ומעטים המקומות שמתעסקים עם זה.

אם זו באמת הבעיה,יש לך 2 אפשרויות:

א. להיכנס לאחד ממכוני הגיר הידני כמו זה:

http://www.diuk-zf.co.il/%D7%94%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99/

או לחילופין,להתייעץ עם מוסך רון לגבי כדאיות התיקון לעומת התקנת גיר מייבוא ובכך יבוא לציון גואל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה.

מה הסדר גודל של עלות של תיקון של סינכרון?

אין לי מושג בין כמה הקלאצ' או של איזו חברה הוא. למה זה משנה? יכול להיות שמשם הבעיה? למרות שזה רק בהילוך שני ושאר ההילוכים נכנסים סבבה.

פורסם

מניסיון מר בעבר, זה קרה לי עם פיג'ו 307 ידנית שהייתה לי.

אצלי עם הזמן זה "עבר" להילוכים אחרים, כלומר בהתחלה התחיל עם מעבר מראשון לשני, אחר כך קפץ מרביעי לחמישי, אני זלזלתי אמרתי לעצמי, שאלך בקרוב למוסך, זה החמיר די במהירות וכשהגעתי סוף סוף למוסך ההילוך החמישי כבר לא היה בר תיקון, החליפו לי מיסב כלשהו וההעברת ההילוכים הייתה חלקה אבל הנזק המוחלט לגיר כבר קרה.

בלי להלחיץ או משהו, גש כמה שיותר מהר למוסך

פורסם

חפש גיר מפירוק אל תתעסק בפתיחת הגיר. לא חסרים גירים שכאלה במצב טוב בעלויות של לא יותר מ 1000 שח. חפש בקאר פארט אני מזמין את כל המיכלולים האלה משם והם בהחלט מוכיחים עצמם יפה מאוד.

פורסם

אני לגמרי לא מתכוון להזניח.

אבל מתלבט האם כדאי לפתוח ולשפץ את הסינכרון התקול או לחפש תיבה חלופית שאין לי ממש מושג מה מצבה.

יש למישהו בכל זאת מושג מה העלות של התיקון הזה??

פורסם
תודה.

מה הסדר גודל של עלות של תיקון של סינכרון?

אין לי מושג בין כמה הקלאצ' או של איזו חברה הוא. למה זה משנה? יכול להיות שמשם הבעיה? למרות שזה רק בהילוך שני ושאר ההילוכים נכנסים סבבה.

כי אם כבר פותחים גיר אולי כדאי להחליף את הקלאץ' כדי שההעברות יהיו חלקות לחלוטין וכדי לחסוך את העבודה של פירוק גיר בהחלפת קלאץ' עתידית.

פורסם

כמו שכתב מאור,כבר עדיף לקנות גיר מפירוק או ייבוא ולא להתעסק בגיר הנוכחי.

אם אתה מהמרכז,גש למוסך רון,מאמין שהוא יוכל להשיג לך גיר כזה ואם לא אז יש את TG חלפים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא חושב להחזיק את האוטו הזה עוד הרבה זמן. תוך כמה חודשים אני מתכוון להחליף ולכן אני רוצה לתקן את המינימום שחייב ובמינימום עלות.

לכן מעניין אותי מה הוא התיקון הנקודתי הזול ביותר.

אני מכיר את מוסף רון. כל השנים טיפלתי אצלו ואפילו שיפצתי אצלו גיר אוטומטי לגולף לפני כמה שנים. הוא באמת אלוף בתחום והכי אמין. אם הייתי מתכוון להחזיק את האוטו לטווח ארוך וודאי שהייתי הולך אליו.

אבל כרגע אני מחפש פיתרון נקודתי וזול.

פורסם

נסה להתייעץ /לקבל הצעת מחיר מ"רמי שירותי רכב", רחוב תושיה 4 תל אביב. הוא אמנם מטפל בעיקר ביונדאי אבל ראיתי אצלו כלי רכב מכל הסוגים כולל VAG.

• תוכן חדש...