Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה דרך תחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ויכוח מסויים עלתה לי שאלה; האם מותר לנסוע דרך תחנת דלק סתם כך? נסיעה שלא למטרת תדלוק/ניפוח/קניה, אלא פשוט כדי לקצר דרך, לעקוף פקק וכדומה.

יש איזה איסור חוקי בעניין?

פורסם

מישהו יעצור אותך מלהכנס לתחנת דלק ולא לתדלק? אין איסור חוקי למיטב ידיעתי. בדלק מודיעין עושים את זה כל הזמן כשיש פקקים.

פורסם

יש תחנות באזורים מועדים שמתקינות פסי האטה די קשוחים, שמפחיתים לפחות חלק מהנסיעה המהירה והמסוכנת בשטח התחנה. לפעמים יש נתיב ליציאה מאזור תעשייה שעובר בשטח התחנה אבל לא ממש במסלול התדלוק,זה די לגיטימי. בזמנו הייתה יציאה מחולון דרך פז סיירים.

פורסם

זה חוקי. נכנת לתדלק, והתחרטת והמשכת.

לפעמים אפילו הוויז מציע את זה.

מדרבן נהגים להפוך לישראלי המכוער, לעבור בתחנה ולהפריע שם, ואחכ להשתלב בנתיב האצה ולחתוך נהגים שהיו לפניך וחיכו בסבלנות, ואולי ממהרים יותר ממך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נפוץ ומעצבן מאוד בכביש 40 דרום, לפני הכניסה לרחובות.

בשעות העומס הרבה נהגים חותכים דרך תחנת דלק סתריה ואז משתלבים באגרסיביות.

פורסם

בגדול אין בעיה, ואפילו תחנת הדלק מרוצה מזה (יותר אנשים נכנסים וגם אם לא מתדלקים, לפעמים עוצרים בחנות נוחות וכו'),

יש לא מעט דוגמאות כמו בכניסה להרצליה פיתוח מכיוון כביש 2, שם אפילו ניידות מקצרות דרך התחנה.

פורסם

אם נכנסתי לחתוך דרך תחנת דלק אני בהחלט לא אעצור בחנות נוחות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מאוד חבל שכל מה שמעניין כאן כמה כותבים זה רק עד כמה הפעולה הזאת חוקית ולא עד כמה היא מסריחה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

חוקי? כן, מגעיל, כן ולא פחות חשוב גם די מסוכן. אדם שנכנס לתדלק מאט ונוסע לאט יותר במתחם התחנה, אדם שנכנס בכדי לחתוך את הפקק נוסע מהר יותר, הרי בשביל מה הוא נכנס?. כאחד שעוצר לא מעט בתחנת הסיירים, שם רבים "מקפידים" לחתוך דרך התחנה בשעות העומס, כבר יצא לי לראות כמעט תאונה או כמעט דריסה בשל אותם חסרי התחשבות.

• תוכן חדש...