Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פה חברים שהזמינו חלקים כגון פנסים, מראות וכו' ונתקלו בקשיים לשחררם?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

פורסם

הכל תלוי מה הזמנת בדיוק, מאיפה הזמנת ואם חסרה או לא ניירת

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אני מזמין כמעט הכל מחו"ל.

לטיפול טיימינג הקרוב הזמנתי גם הכל,

חילקתי ל2 חבילות, אומנם לא ערך כולל יקר אבל הרבה פריטים, אחת מהחבילות (עלות של 450-+) נתקעה במכס בתל אביב וקיבלתי מכתב שדרש ממני להגיע עם סימוכין לעלות של החבילה.

פעם ראשונה שחבילה עם מוצרי טיפול בסיסיים נתקעת לי ככה.

הלכתי, הצגתי את כל המסמכים (בגדול הצגתי את הקבלה + תשלום פיפאל) ושחררו לי אותה באותו רגע עם עלות מכס.

אני יודע שלפנסים ומראות יש תקן מיוחד שכל עוד הוא מופיעה על החלק המוצר יעבור מכס ללא בעיה.

אם אתה באמת רוצה עזרה, תכתוב מה בדיוק אתה רוצה להזמין וככה יהיה אפשר לעזור לך יותר.

עריכה אחרונה על ידי Niro Levy
פורסם

רוצה לשמוע ממקרים של כאלו שהזמינו ונתקלו בפסילות של משרד התחבורה...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

פורסם

מראות ופנסים מחייבים עמידה בתקנות הרלוונטיות.

במידה והחבילה עוברת לאישור נציג משרד התחבורה, פנס/מראה מקורי/ת משומש/ת יעבור יותר חלק מאשר חדש/ה שאינו/אינה מקורי/ת ושיכול להיות שאין תקן מתאים או אין תקן בכלל (בלי תקן לא יקבל אישור בוודאות).

לפני כמה חודשים סירבו לשחרר לי מראה תחליפית בגלל היעדר תקן מתאים.

הפנו אותי לנציג משרד תחבורה (בחור בשם ניסים יש לי תטלפון שלו אם תצטרך) שענה לי באדיבות שהוא ממש רוצה לעזור אבל לא יכול.

הייתי צריך בסך הכל איזה חלק פנימי של מנגנון הקיפול, שאלתי אם אפשר שישבית את המראה (יגזור תכבל, יזרוק את הזכוכית או כל מה שבא לו) אבל זה לא עזר.

לצערי המשלוח הגיע באמצעות GCX. הצעת המחיר שלהם, להחזרה לשולח היתה יותר יקרה מעלות המראה פלוס משלוח פלוס מיסים.

(דרך אגב, גם המיסים ששולמו מראש באמצעות גלובל שיפינג לא הוחזרו לי, בגלל מוכר ששיחק אותה אהבל שעד שהמראה לא חוזרת אליו לא יכול לזכות אותי)

פורסם (נערך)

הבעיה מתחילה ברגע שמשתמשים בשירותי דואר מהיר. במצב הזה אם החבילה נעצרה במכס אתה כנראה תיצא עם נזק של כ180 שקלים גם אם אתה לא אמור להיות מחוייב במס.

משני משלוחים שביצעתי בזמן האחרון עבור חבר:

1. נשלח דרך דואר מהיר שבארץ מסופק ע״י דואר ישראל - החבילה סתם נעצרה במכס שילמתי 180 שקלים בערך על עמלות שונות, פרט לכך לא היו מיסים על החבילה. כל התקשורת בוצעה דרך מיילים בצורה מאוד יעילה ומהירה.

2. נשלחה באמצעות פדקס. האמת הופתעתי, הם חייבו בדיוק מה שהיו צריכים לחייב, את עמלת שיחרור החבילה שהמכס גובה+המיסים שהיה צריך לגבות על החבילה. הכל בוצע בצורה אוטומטית, לא נדרשתי להציג שום מסמך/להתעסק במיילים, רק לשלם את העמלה והמס.

לגבי מתי החלק עלול להיתקע, האמת שיש רשימה די ברורה וממנה אפשר להבין מתי צפויות בעיות.

לגבי היוקר של חלקי החילוף בארץ - לא מסכים. הבירוקרטיה תורמת אין ספק, אבל שאתה מביא חלק לבד אתה מצליח להבין כמה גוזרים עליך בדרך...

למשל באחד המשלוחים האחרונים הזמנתי סט קלאצ מלא לוולו c30 דיזל כולל גלגל תנופה וכולל מיסב לחץ של חברת LUK.

החלק נשלח מאנגליה באמצעות פדקס, והגיע תוך שבוע.

כולל הכל זה עלה 2500 שקלים בערך.

בארץ דרשו על גלגל תנופה בלבד 3400 שקלים לפני מעמ והמתנה של שבועיים.

היבואן קונה את זה כנראה במחיר טוב יותר כי אני קניתי מחנות שגוזרת קופון.

היבואן גם כנראה מצרף את המשלוח לעוד מוצרים אחרים

וחוסך גם שם.

גם על הבירוקרטיה במכס הוא נראה חוסך בגלל שהוא משחרר משלוח אחד עם כמה מוצרים.

בקיצור המיסים אולי מעלים טיפה את המחיר אבל הבעיה במקום אחר...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שלום

האם לוקחים מכס גם על חלפים כמו פילטרים ?נניח הוזמן 2 סטים של כל סוגי פילטרים ל2 טיפולים רגילים מחול על סכום 200 שקל.

גם על זה לוקחים מכס עו מעם וכמה ?

פורסם
הבעיה מתחילה ברגע שמשתמשים בשירותי דואר מהיר. במצב הזה אם החבילה נעצרה במכס אתה כנראה תיצא עם נזק של כ180 שקלים גם אם אתה לא אמור להיות מחוייב במס.

משני משלוחים שביצעתי בזמן האחרון עבור חבר:

1. נשלח דרך דואר מהיר שבארץ מסופק ע״י דואר ישראל - החבילה סתם נעצרה במכס שילמתי 180 שקלים בערך על עמלות שונות, פרט לכך לא היו מיסים על החבילה. כל התקשורת בוצעה דרך מיילים בצורה מאוד יעילה ומהירה.

2. נשלחה באמצעות פדקס. האמת הופתעתי, הם חייבו בדיוק מה שהיו צריכים לחייב, את עמלת שיחרור החבילה שהמכס גובה+המיסים שהיה צריך לגבות על החבילה. הכל בוצע בצורה אוטומטית, לא נדרשתי להציג שום מסמך/להתעסק במיילים, רק לשלם את העמלה והמס.

לגבי מתי החלק עלול להיתקע, האמת שיש רשימה די ברורה וממנה אפשר להבין מתי צפויות בעיות.

לגבי היוקר של חלקי החילוף בארץ - לא מסכים. הבירוקרטיה תורמת אין ספק, אבל שאתה מביא חלק לבד אתה מצליח להבין כמה גוזרים עליך בדרך...

למשל באחד המשלוחים האחרונים הזמנתי סט קלאצ מלא לוולו c30 דיזל כולל גלגל תנופה וכולל מיסב לחץ של חברת LUK.

החלק נשלח מאנגליה באמצעות פדקס, והגיע תוך שבוע.

כולל הכל זה עלה 2500 שקלים בערך.

בארץ דרשו על גלגל תנופה בלבד 3400 שקלים לפני מעמ והמתנה של שבועיים.

היבואן קונה את זה כנראה במחיר טוב יותר כי אני קניתי מחנות שגוזרת קופון.

היבואן גם כנראה מצרף את המשלוח לעוד מוצרים אחרים

וחוסך גם שם.

גם על הבירוקרטיה במכס הוא נראה חוסך בגלל שהוא משחרר משלוח אחד עם כמה מוצרים.

בקיצור המיסים אולי מעלים טיפה את המחיר אבל הבעיה במקום אחר...

כמובן שמקרה אנקדטולי אחד שקרה לך מעיד על כל השוק וכשליו - בהחלט הסקת מסקנות מרשימה ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה מוזמן להמשיך לעצום עיניים. אומנם הצגתי רק דוגמא אחת אבל זה לא אומר שהיא לא מעידה על הכלל.

שרשורים עם הבדלי מחירים הזויים בין חלקים לארץ לחול נפתחים פה בלי הפסקה.

דוגמאות מהזמן האחרון - חפש שרשור על לנצ'יה ותראה כמה ביקשו על אלטרנטור מבעל הרכב וכמה החלק עלה לו בהזמנה מחול. חפש שרשור על מיכל אוריאה של סיטרואן C4 ותראה איך לטוס לחול ספיישל לקנות את המיכל ולחזור לארץ חוסך כמה אלפי שקלים.

אם אתה מעדיף להאמין לסיפורי מעשיות לבריאות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אגב, ניתן לקבל המלצות מהיכן להזמין? כרגע אני מעוניין בחלקים לטיפולים, לגבי יותר שאפתני נראה בהמשך.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הייתי מזמין חלקים לאופנועים.

מראות לאופנוע נתקעו לי והייתי צריך לעבור את כל הסיוט לשחרר אותם ולשלם יותר מדי כסף.

אם יש תקן אירופאי על המראות אין בעיה, רק לשלם.

אם אתה מזמין מהסינים הם כותבים שטויות על החבילה וזה עובר חלק, ירשמו לך בגדים רק בשביל שיעבור.

פעם על טבלט ארוז טוב בקלקר כתבו ניירת וזה עבר.

הפער על חלקים של אופנועים הרבה יותר גבוה וכל אופנוען מזמין חלקים באינטרנט

אייל

• תוכן חדש...