Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, ניתן לקבל המלצות מהיכן להזמין? כרגע אני מעוניין בחלקים לטיפולים, לגבי יותר שאפתני נראה בהמשך.
להזמין למה ? רכב ? אופנוע ?

איזה דגם?

איזה שנה? מה רוצה להזמין ?

בעיקרון יש גם שירותים של אנשים שמביאים לך חלקים לפי עלות של 8₪ לדולר לפי מחיר באתר כאשר המחיר כולל הובלה , שחרור מהמכס ומיסים. אתה מקבל את החלק תוך השבוע עד הבית / נקודה קרובה.

כמובן שאם מזמינים כמות גדולה / ערך יקר אפשר לקבל הנחות.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
אז מי אשם בפער, לדעתך?

כשההבדל במחיר הוא פי 2 אני מאשים את הבירוקרטיה והמיסים, וגם זה עם סימן שאלה.

כשההבדל במחיר הוא פי 3 פי 4 פי 6 או פי 10 אני כבר לא מאשים את הבירוקרטיה והמיסים, אני מאשים את היבואן.

זה נשמע הזוי אבל בלא מעט מקרים זה ההבדל במחיר.

בחלקי אופנועים שמישהו פה הזכיר לא מזמן זה נפוץ אפילו יותר.

מבחינת מיסוי זה 40% מכס+מעמ. על המעמ היבואן מזדכה והצרכן רואה את המרכיב הזה אצלו בחשבונית, אז המיסים משפיעים על 23% מהמחיר לצרכן בערך?

הבירוקרטיה היא לא באמת מסובכת, אם אני בתור אדם שעובד במשרה מלאה הצלחתי להתמודד איתה בעזרת כמה מיילים, וזה במקרה הגרוע, אז היא לא מסובכת.

היא קצת יקרה כאשר אתה משחרר פריט 1, אבל כאשר אתה משחרר משלוח עם 10 פריטים? היא לא כזאת יקרה. אז לא צריך לעשות ממנה כזה עניין.

אל תשכח גם שהיבואן כנראה קונה את הרכיבים במחיר זול יותר מהמחיר שאני משלם למוכר בחול, אחרי הכל המוכר הזה גזר עליי קופון וגם גזרו עליו קופון. ליבואן יש קשר ליצרן הרכב/יצרן החלק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...