Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו יאנג 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מעוניין לקנות פולו יאנג 2011 עלתה לכביש בדצמבר

מנוע 1400 ידני 3 דלתות

נדלקתי על הרכב מבחינת עיצוב וגם מתאים לצעירים כרכב ראשוני בשבילי

הדבר היחיד שהפחיד אותי

הרכב עבר 80 אלף קמ והוא יד 4

השאלה האם בבדיקה ניתן לגלות הכל?

ולמה נפתרו כלכך מהר מהרכב ?

תודה

פורסם (נערך)

רכב יכול להחליף ידיים משלל סיבות במיוחד רכב שמתאים לצעירים כי צעירים אוהבים להחליף ולהתנסות גם אם הרכב טוב.

בבדיקה לא ניתן לגלות הכול אלא דברים כלליים בלבד אבל זה רכב די אמין ולא בעייתי. תבדוק היסטוריית טיפולים תעשה הצלבה בין מצב הרכב בפועל להיסטוריית הטיפולים וזה יתן לך תמונה כללית ברורה יותר לגבי מצב הרכב והמחיר שבו כדאי לקנות אותו.

אגב מה המחיר שמבוקש על הרכב?

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם
רכב יכול להחליף ידיים משלל סיבות במיוחד רכב שמתאים לצעירים כי צעירים אוהבים להחליף ולהתנסות גם אם הרכב טוב.

בבדיקה לא ניתן לגלות הכול אלא דברים כלליים בלבד אבל זה רכב די אמין ולא בעייתי. תבדוק היסטוריית טיפולים תעשה הצלבה בין מצב הרכב בפועל להיסטוריית הטיפולים וזה יתן לך תמונה כללית ברורה יותר לגבי מצב הרכב והמחיר שבו כדאי לקנות אותו.

אגב מה המחיר שמבוקש על הרכב?

המחירון משוקלל 30

זה רכב שנמכר מעל המחירון סביבות 35 אלף

הפחד הוא שאין איזו מחלת ילדות לרכב וכל אחד ניסה להיפטר ממנו משהו שלא מתגלה בבדיקה

פורסם

למה הוא דורש מעל המחירון? אתה תהיה יד חמישית, ברכב שתכף יהיה בן 7, זה די הרבה. ק"מ נמוך יחסית לשנתון, אבל לא רואה הצדקה לשלם 5000₪ על רכב שעבר הרבה ידיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה הוא דורש מעל המחירון? אתה תהיה יד חמישית, ברכב שתכף יהיה בן 7, זה די הרבה. ק"מ נמוך יחסית לשנתון, אבל לא רואה הצדקה לשלם 5000₪ על רכב שעבר הרבה ידיים.

זה רכב שנמכר מעל המחירון אם תסתכל ביד 2

רוב האנשים שדיברתי איתם דורשים מעל

ואני לא אתן 5 מעל המחירון נסתדר באמצע

הכסף פחות הבעיה יד 4 זו הבעיה העיקרית אצלי החשש מלקנות

פורסם

על איזה מחירון הסתכלת? אם יד 2 - זה לא המחירון שקובע. מחירון יצחק לוי בסופו של דבר הוא המחירון הקובע.

חוץ מזה, מדובר בסך הכול בפולו, זה לא איזה רכב ספורט נדיר, לא הייתי משלם יותר ממחירון, גג מחירון משוקלל בתנאי שהנתונים של הרכב מצדיקים את זה.

אני באופן אישי לא הייתי מסתכל על רכב בן פחות מ-7 שנים שעבר 4 ידיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
על איזה מחירון הסתכלת? אם יד 2 - זה לא המחירון שקובע. מחירון יצחק לוי בסופו של דבר הוא המחירון הקובע.

חוץ מזה, מדובר בסך הכול בפולו, זה לא איזה רכב ספורט נדיר, לא הייתי משלם יותר ממחירון, גג מחירון משוקלל בתנאי שהנתונים של הרכב מצדיקים את זה.

אני באופן אישי לא הייתי מסתכל על רכב בן פחות מ-7 שנים שעבר 4 ידיים.

יש רכבים שהשוק קובע ולא המחירון של לוי יצחק

מאזדות למשל במצב טוב נמכרות מעל

גם כנראה הפולו יאנג ככה

פורסם

לא לכתוב שום דבר על פול יאנג

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מקווה שבקטע טוב

פורסם

80 אלף ק"מ לרכב בן 7 זה בסדר גמור. יד רביעית זה קצת גבוה אבל מתקבל בהתחשב בכך שזה רכב לצעירים שמשתעממים מהר.

תעשה את כל מה שצריך כשקונים רכב - היסטוריית טיפולים, היסטוריה ביטוחית של תביעות (דרך מרכז הסליקה) ובדיקה במכון שאתה בוחר.

על פניו, אני לא רואה שום דבר מהמידע שסיפקת שעלול להדליק נורות אדומות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
80 אלף ק"מ לרכב בן 7 זה בסדר גמור. יד רביעית זה קצת גבוה אבל מתקבל בהתחשב בכך שזה רכב לצעירים שמשתעממים מהר.

תעשה את כל מה שצריך כשקונים רכב - היסטוריית טיפולים, היסטוריה ביטוחית של תביעות (דרך מרכז הסליקה) ובדיקה במכון שאתה בוחר.

על פניו, אני לא רואה שום דבר מהמידע שסיפקת שעלול להדליק נורות אדומות.

תודה על העזרה

פורסם
יש רכבים שהשוק קובע ולא המחירון של לוי יצחק

מאזדות למשל במצב טוב נמכרות מעל

גם כנראה הפולו יאנג ככה

אתה רוצה לשלם מעל המחירון - לבריאות, לא אמנע את זה ממך.

לדעתי לא שווה את זה. באת לפורום לשאול - אתה גם תשמע דעות שונות משלך.

מאזדות שנמכרות מעל המחירון? אולי מיאטות. לא מכיר מישהו שהיה משלם מעל המחירון (המשוקלל) בשביל דגם סטנדרטי כמו 3/6.

פורסם
אתה רוצה לשלם מעל המחירון - לבריאות, לא אמנע את זה ממך.

לדעתי לא שווה את זה. באת לפורום לשאול - אתה גם תשמע דעות שונות משלך.

מאזדות שנמכרות מעל המחירון? אולי מיאטות. לא מכיר מישהו שהיה משלם מעל המחירון (המשוקלל) בשביל דגם סטנדרטי כמו 3/6.

אני מקבל את הדעה שלך ויש מצב שאתה גם מבין יותר ממני

לא שאלתי לגבי המחיר פה עוד 2000 3000 לא אפיל עסקה

הנקודה שלי היתה לגבי יד 4 האם הבדיקה יכולה להרגיע אותי או שיש דברים שאוכל לגלות לצערי בעתיד עם הרכב

• תוכן חדש...