Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כמו שאמרתי היום התחדשתי בסאב הזה..!!

אני הכי מאושר בעולם!!

חברה סאב מדוייק ברמות כאלה וחזק ברמות כאלה עוד לא ראיתי אני בטוח שזאת ליגה אחרת מעבר לסאבים היותר פשוטים...

המלצה באמת באמת חמה אומנם שילמתי קצת יותר ממה שסוכם כי לקחתי תיבה מקורית בסוף אבל אני לא מתחרט לשניה אחת...

באמת למי שיש 1500 שקל רק הסאב הזה חברה אל תתפשרו!!!!

אההה ומזל טוב לי!:-)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תתחדש מיכאל, מקווה מאוד לשמוע אותו מחר ..... מי יודע אולי הגיע הזמן להיפרד מהפיונירים האלה ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי, מי דיבר על הפיונירים של האנשים ?

דיברתי על הפיונירים שלי ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה תודה לכל האנשים באמת אני אומר לכם סאב מעולה נצילות גבוהה(92DB) סאב מדוייק ברמות על!

אני מאושר ממנו...

הסאב 400RMS ומגביר אותו סאונד סטורם D350.4 בגישור והסאב נותן בראש חזק מאוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

http://www.focal.tm.fr/gb/car/accessline/33a.htm

הוא יושב בתיבה פתוחה בנפח של כ 40 ליטר בערך אני לא בטוח

כל מי שחשב על תקציב כזה ואני יודע שהיו הרבה כאלה בפורום שתיכננו על תקציב כזה באמת אני ממליץ מכל הלב אין מילים לתאר כמה שהסאב הזה מוצלח...

פורסם

תחדש שיהיה במזל טוב!!!!

מאיפה קנית את הסאב??

הוא עלה 1500 עם התיבה?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אחי, לפי התגובה שלך על הסאב נראה לי שזה יהיה ממש עוול אם אני לא אקנה אותו גם, במיוחד בגלל שאתה זה שמתפעל ממנו כלכך ויש לנו טעם דומה במוזיקה... נפגש בשבת ואני אחליט סופית...

פורסם

בכיף עומרי...

לי הוא עלה 1400 חברה כל שקל שווה...

• תוכן חדש...