Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכלליות, נסה לחשוב מה השתנה מגיל 24 להיום שאז יכולת להתרכז יותר ואולי לתקוף מהכיוון הזה (גיל 14 לא רלוונטי שכן המוח מאוכלס 100% פורנו).

:lol:

מציע לך לעשות סדר בתחביבים. אי אפשר שיהיו כמה כי ממשהו שבורחים אליו מהיומים, מרוב ההצפה בסוף לא עושים איתם כלום.

כי זה אחלה מפלט, בשבילי הוא הכי טוב. יורד לגראז', חוזר אחרי שעתיים מרוקן לגמרי.

לאו דווקא "יום יום", את התחביבים שלי אני שומר לסופ"ש...

מה השתנה? הגיל, האחריות בעבודה, המנטליות (3 פעמים בערך), הפסקתי עם "גיימינג" לצערי, השתנו כמה דברים- בכל זאת, עבר עשור פלוס פלוס מאז :shock:

עברו עליי כמה דברים בחיים מאז גיל 24 אתה יודע.

ברווז, או שזה לא מספיק מעניין אותך או שאתה עמוס מידי.

ספייר, ברווז כבר בגיל שמסתרקים עם המגבת.

לחלוטין מעניין, לחלוטין עמוס.

מבחינתי סמים (במיוחד קשים) זה קו אדום שלא חוצים, אבל אני סומך על ברווז שיהיה מספיק בוגר לדעת מה טוב לו.

ומה שלא טוב לו. גם לא בצחוק, לא נוגע בח*א הזה.

מכונאות רכב.

תחביב... כבר אמרנו.

וידידנו בעל הנוצות מספיק בוגר ואני סומך עליו שהוא יודע מה טוב בשבילו.

ומה לא, גם זה כבר אמרנו.

אין מה לעשות. אלה החיים, תיארת הזדקנות, וזה מה שזה.

על צד החיוב הוא שהניסיון מתחיל לשחק תפקיד,

והוא ימנע ממך מלקפוץ ראש לכל מיני הרפתקאות

(לא משנה באיזה תחביב) עקב ראיית הנולד.

לא קל. משגעת אותי העובדה שאני כן מסוגל, ושזה לא בא לי כמו שזה היה פעם, על אוטומט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחרעות עם הרכב,שבת מוקדם מאוד (קצת לפני הזריחה,5 ככה),בכבישים נטושים (יחסית,לא חסר בארץ,גם בצפון במרכז ובדרום)

שעה-שעתיים וחוזרים עם חיוך מקצה לקצה וראש נקי :)

נ.ב לא חייב ספורטיבי,אפשר עם כל רכב,אבל בזהירות כמובן,כי מן הסתם תצטרך אותו גם ליומיום :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ולא יוצאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופני הרים. זה ניקוי הראש האולטימיטיבי. מאוד פיזי, יש אלמנטים של מהירות וריכוז, שקט מסביבך ובלי אנשים מסביב. נופים יפים, פרחים ועצים.

להבדיל, גם אופנוע עושה את זה. אופנוע שטח או כביש ברכיבה מאומצת ינתק אותך 100% מכל דבר אחר שהיה לך על הראש לפני כן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בעיני זה שרשור מאוד פרקטי ומועיל.

אני חושב שהשינוי הוא לא שאתה מזדקן או מתעייף - זה אולי מסביר בוודאות למה אתה מתאמן בעצימות נמוכה יותר וכאן כבר מגיעים פקטור של זמן לעומת עומס אבל זה סיפור אחר שלא קשור למירוץ העכברים או לאיזה שמפו אתה (SPIRE) משתמש.

זה קשור לזה שהחיים הולכים ונהיים קשים יותר מצד אחד - מספר המטלות שלנו הולך וגדל.

ומצד שני גם התמימות שלנו והנסיון שלנו מבטלים במידת מה את יכולת הלמידה שלנו ובהרבה מקרים אנחנו פועלים בכלל באוטומט במקום לבחון את כל הפרטים לעומק - תוסיף לזה עייפות מצטברת והנה מתחיל קרקס של מטלות ופריטים בכמויות ומספרים שמוח ממוצע של בן אדם - לא ממש יודע איך להתמודד איתם.

אצלי עד גיל 29 הייתי רווק - אחרי זה תוסיף לזה כבר אשה ומשק בית של זוג.

מגיל 30 אני הייטקיסט - תוסיף לזה עבודה שדורשת חקירה של אלפי פריטים על מאות לקוחות כל חודש באופן קבוע בעצם עד היום.

מגיל 32 בערך תוסיף לזה אמא שנהפכה לסיעודית (היום כבר ז"ל)

מגיל 35 תוסיף לזה בת בכורה ומגיל 39 תוסיף לזה את האח הקטן והמדהים שלה

ועל כל זה תוסיף גם ועד בניין, אחראי פורום אודיו ועכשיו תוסיף לזה גם רכב שיכול לפזול לשטח טכני קל.

ואתה מקבל קן עכברים גדול במיוחד - הראש שלי באופן שוטף רץ בין הילדים, הבריאות שלהם, הצרכים לשהם, אשתי והצרכים שלנו לבין פתירת אין סוף תקלות של לקוחות לבין מה הדבר הבא שהייתי רוצה לשדרג במערכת סטריאו ומה הדבר הבא שבא לי ללמוד לבין אימונים (שבזמן האחרון אני בקושי מצליח להתאמן ולמרות תוספי תזונה נתספים לי שרירים ואני עייף מאוד) לבין אין סוף תהיות על ציוד קמפינג ומסלולי שטח והשדרוגים שאולי כן בא לי לא בא לי לבין תחזוקת בניין שהיא בפני עצמה משרה מלאה עם 14 דיירים מאוד פעילים בקבוצת המנשמע של הבניין... אה כן וגם להתעסק קצת בגינון ומערכות השקיה ולעשות דקורציה ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה יכול להמשיך ככה שעות כנראה.

וכמה שעות יש לי ביממה? כן 24 שעות זה פשוט מעט מידי

היה שלב שבו פשוט קרסתי והבנתי שמשהו חייב לרדת מרשימת המטלות שלי - אז היו תקופות שפחות נכנסתי דווקא לכאן לפורום והיו תקופות שכמעט והפסקתי להתאמן והיו גם ימי מחלה בגלל שפשוט לא עמדתי בזה.

בסופו של דבר אני מנקה את הראש באחד משני דרכים -

הראשונה זה פרה פרה

אני בוחר נושא אחד מתוך כל הדברים שאני אמור לעשות ופשוט מרכז בו את כל היכולת שלי עד שאני ממצה אותו או פותר אותו.

אם זה המערכת סטריאו - אני מרכז אותה לזמן מסויים שאני מתעסק בה ואז שוכח.

אם זה הבניין - אני מקדיש לזה שעתיים ביום ואחרי זה לא מתייחס יותר וכך הלאה

תחזוקה עצמאית של הרכב - יורד לי בערב לחניון כשיש תאורה והאוויר נעים ופשוט מתיישב לעשות תחזוקה על הרכב - בדיקת בלמים או טיפול בהם, החלפת שמן וכך הלאה.

חלוקת זמן בקיצור - פרה פרה.

השניה - צבירת טמטום

גיליתי מחדש סדרות דרך מנוי לנטפליקס - לקחת סדרה מפגרת טילים כמו "איירון פיסט" :-D נשמע רע אני יודע - חכה שתראה כמה הם מדברים שם על "הפיסט" :-P

ופשוט נהנה מלהביט במשהו מהנה שלוקח לי זמן שלא יחזור.

פעם הייתי שוחה המון - בעבר שחיתי כל יום שעה - נכנס לבריכה ופשוט נותן למחשבות להתרוצץ.

את רוב הבעיות של הלקוחות שאני מטפל בהם אני תכלס פותר בזמן שאני ישן - מגיע יום למחרת לעבודה עם משהו בראש וזה בד"כ עובד.

אתה נמצא כנראה במצב שבו כמות פלט המידע פשוט מסנוורת אותך ואתה לא יודע איך להתפקס - תתחיל בלמצוא מה מיותר או לפחות לאילו שעות זה מיותר ותמדר את זה מהזמן הזה - תעביר את זה לזמן אחר.

ואחרי זה גם ממליץ - לצבור קצת טמטום. - איזה טמטום ומה מטומטם בעיניך - אתה תחילט - רק תצבור אותו

WHY SO SERIOUS

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פה כבר נכנסים לדקויות מה זה סמים.

הרי אלכוהול וטבק הם סמים יותר מסוכנים ממריחואנה וחשיש.

מסכים במאה אחוז.

לפני כשש שנים הפסקתי גם עם זה.

איו לי מספיק תאים אפורים במוח כדי לשרוף אותם עם זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=rGZ46YMz1wI

Sex and drugs and rock and roll

Is all my brain and body need

Are very good indeed

Keep your silly ways or throw them out the window

The wisdom of your ways, I've been there and I know

Lots of other ways, what a jolly bad show

If all you ever do is business you don't like

Is very good indeed

Every bit of clothing ought to make you pretty

You can cut the clothing, gray is such a pity

I should wear the clothing of Mr. Walter Mitty

See my tailor, he's called Simon, I know it's going to fit

Here's a little piece of advice

You're quite welcome it is free

Don't do nothing that is cut price

You know what that'll make you be

They will…

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

מי שמכיר את ברווז אז יודע גם גיל משוער,שזה גם קנה מידה לכדי לתת

תגובה. אם אפשר חתך גיל יהיה עדיף.

ברור שמשתנים אבל יכולת ריכוז לדעתי כרוכה במטלות היום יום שנמצאות בראש,

פחות לגיל (שוב,תלוי איזה גיל) למשל כתלמיד סבלתי משיעורי היסטוריה למרות שהיתה לנו

מורה מצויינת, היום היסטוריה (ספר,שיעור,TVׂׂ)

זה דבר מצויין שמצליח להכניס אותי לריכוז טוב מאד.

יתכן שלא 'בא על אוטומט' בשל עומס מחשבות או דברים על הראש?

אם כן וזה פוגע ביכולות הריכוז אזי קח על עצמך פחות דברים, כך אני עשיתי

לדוגמא.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
ולפני שתציעו לי תחביבים, יש. כמה. זה רק עושה יותר גרוע, כל הזמן "להנדס" דברים בראש... :lol:

אפשר להנדס קלישאות או פשוט להתחיל להתנסות בדברים שקורצים לך בזמן הפנוי, אתה מאסטר של DIY אז זו כבר נקודת התחלה טובה. עבורי זה צילום וקצת IDM באוזניים ובכדי לאתגר קצת את המצבים אני מצטייד בעדשת פריים (קבועה, יעני לא זום) ומזמזם עם הרגליים.

עובד נפלא עבורי בשעות אחה"צ במדינת ת"א (ולא רק).

פורסם

מה שמנקה לי את הראש - שעה של שחייה בבריכה - רצוף, לא מהר מדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניקוי ראש? שייך לפורום הטכני.

או לשרשור מכונות הגילוח.

או לפורום שמפו.

אבל אם תסתכלו במיקום שלי - הרי זה בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת IDM באוזניים

סליחה על הבורות, מה זה IDM?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...