Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שזה פורום רכב ורק אחד אמר שהוא מנקה את הראש על ידי סיבוב איתו :roll:

אני לא משתמש ברכב בכלל ביום-יום והסיבה היחידה שהוא יושב בחניה זה רק לסופ"שים כדי לנקות את הראש. כן גם אימונים זה נחמד אבל לא בשביל זה אני בפורום.

אם לא עשית את זה עדיין- סע לכביש ה"נהיגה" הקרוב אליך (אם אתה מהמרכז - כנראה נס הרים) , ואתה ממש לא חייב לנהוג מהר, הנופים והכבישים המרהיבים שם מנקים את הראש לחלוטין, הבריזה בשעות הזריחה בתקופה הזאת של השנה היא מדהימה.

Miata ND2

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזיקה טובה לגוף וגם לנשמה.

משחררת הורמון דופמין שאחראי על תחושת העונג.

לי זה מאוד עוזר לשחרר לחצים. מוזיקה טובה באיכות טובה, גורמת לי לעונג רב.

זה יכול להיות ג'אז, רוק, בלוז או קלאסית או כל יצירה אחרת. מפתיע שגם מוזיקת בי מטאל שאמורה "לערער" אותך, מסתבר שאחרי שאני שם תקליט של Black Sabbath למשל

כולי מתמלא אושר עילאי למרות גיטרות מרעישות.

גם סרט או סדרה טובה מוסיפה ומגוונת את חיינו.

כמובן שחייבים לצאת מידי פעם מהקופסה שנקראת פורומים (ממכר וסוגר אותך בתוך בועה) לראות נופים לבקר משפחה/חברים לצאת לטיולים בצפון,ולבלות בחיק המשפחה. לצערי אני לא ממש מיישם את כל הדברים, אבל אני מנסה.

על מוזיקה אני לא מוותר כמובן, כי זו דרך חיים. אבל כן הייתי רוצה לחזור מעט לספורט.

פורסם
תודה חברים.

זה פחות חשוב מה אתה עושה.

אתה צריך פעילות שתאפשר לך זרימה.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%94_(%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94)

משהו מדדיטיבי שינתק אותך ממחשבה על דברים אחרים.

אני מצלם, רוכב שטח, שוחה, שומע מוסיקה... אבל כל אחד מהדברים האלו אפשר לעשות בלי לחוות "זרימה". האיך יותר חשוב מה-מה.

אחד הדברים שהוציאו אותו מעיסוק בנהיגה לשם כיף זה מערכות ESP והגאים חשמליים. איבדתי את תחושת הזרימה עם הרכב. התנתקתי מהחוויה.

בשחייה, המתודה של TI גרמה לי להתרכז בלחוש איך אני זז בתוך המים, ואיך אני מזיז מים עם הגוף (זרימה תרתי משמע), אז שחייה הפכה להיות פעילות מדטטיבית.

אופניים... יש כאלו שחווים זרימה כאשר הם מטפסים על גבעה תלולה עם דופק מתפרץ, או מנסים לעשות זמן טוב יותר, אני נהנה לחשוב על הטכניקה בירידות.

אותו תחביב, כל אחד והזרימה שלו.

מוסיקה - לפעמים אני זורם כי היא מחברת אותי לאירועים בעבר או רלוונטית לחיים באופן כזה או אחר, לפעמים אני נהנה מהמורכבות שלה, ואיך הכל מתחבר ביחד (ג'אז). זרימה שונה.

אתה צריך למצוא את סוג הפעולה שתנתק אותך מלחשוב על העתיד ותשאיר אותך בתוך ההווה.

איך באמת הולך עם האופניים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כבר לא כל כך הולך האמת.

לא רכבתי מחודש יולי... עברתי דירה, המעבר לקח את כל הזמן הפנוי, ואין כל כך איפה לרכוב באיזור שעברתי אליו.

הכושר גם כן ירד לו, כך שאני חושש מעט מלהתחיל "פתאום" לחזור לרכב, וזה בלי לדבר על כך שאני רוצה לגשת ולבדוק שהאופניים לא ניזוקו במעבר לפני שאחזור לרכב עליהם ולא מוצא את הזמן לכך...

הרכיבה עצמה היא כיפית אבל היא לא מנקה לי את הראש כבר. הרכיבות הראשונות עשו עבודה מדהימה בזה, אבל אחרי שהתרגלתי, האפקטיביות נעלמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמה מוזר - מוזיקה אצלי זה כבר סוג של אוויר, זה בדם.

ברכב, בעבודה, בבית - זה כמעט תמיד משהו ברקע - אצלי זה כבר סוג של ניקוי ראש אוטומטי בכל פעם שאני בדרך או בחזרה מהעבודה על הכביש, כבר לא שם לזה לב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אצלי המוזיקה זורמת בכל מקום ובכל שעה. בבית, ברכב, בפינת עבודה

פעם כשהייתי רווק ישנתי עם מוזיקה. זה זורם בדם.

אני מדבר על האזנה ב Sweet Point שכל כולך בתוך המוזיקה.(בלי אינטרנט או סמארטפון ביד)

שיש מערכת מתאימה, זה דומה ( נו טוב...רק מזכיר) ליציאה לקונצרט - רק שאתה יושב בניחותא בבית

ונהנה מכל שנייה שאתה נושם.

פורסם

מוזיקה מקשה עליי להתרכז דווקא.

אני נהנה ממוזיקה כשאני עובד, אבל לא בתוך מטלות הדורשות ריכוז כמו תכנון.

פורסם
חושש מעט מלהתחיל "פתאום" לחזור לרכב, וזה בלי לדבר על כך שאני רוצה לגשת ולבדוק שהאופניים לא ניזוקו במעבר לפני שאחזור לרכב עליהם ולא מוצא את הזמן לכך...

אפשר לחזור בהדרגה. גם לי יש תקופות ללא רכיבה, בעיקר בקיץ או סתם חוסר חשק. חוזרים לאט לאט, לא ישר למסלול המלא הרגיל, ובקצב מופחת.

לגבי הבדיקה, סיכוי שמשהו נדפק לא גדול ובשביל לראות שהכל תקין כל מה שצריך זה להפוך אותם, לסובב את הפדלים, להעביר הילוכים בקדמי ובאחורי, לעלות עליהם ולבדוק בלמים ולבהנחה שהכל בסדר להתחיל ברכיבה קצרה יחסית קרוב לבית כך שאם תתגלה תקלה בכל זאת תהיה במרחק הליכה חזרה.

ואצטרף להמלצה של Benor על מיינדפולנס. לא יצא לי לנסות בעצמי אבל ממה שאתה מתאר יתכן ודווקא מדיטציה שמטרתה לעזור לך להיות בתוך היא הרגע זה מהשאתה מחפש.

פורסם

סוג של מלכוד 22. המח עמוס מדיי בשביל מדיטצייה שנועדה להשתיק את העומס במח :loco:

פורסם

זה כי אתה לא עושה את זה נכון.

בשבילי, למשל, נסיעה בכביש מהיר ריק (כמו כביש 9 בבוקר, ובעצם בשאר שעות היום) זאת מדיטציה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סוג של מלכוד 22. המח עמוס מדיי בשביל מדיטצייה שנועדה להשתיק את העומס במח :loco:

ברור.

זה כלל בחיים, אין שומדבר בעל ערך, שאתה שואף אליו, שלא יידרוש ממך מאמץ והקרבה.

כי אם זה היה קל, כבר היה לך.

לפעמים עצם המאמץ נותן לדבר ערך, ולפעמים לא.

אבל אין ארוחות חינם.

אתה אדם שקשה לו להרגע, אתה תצטרך ללמוד איך לנקות את הראש ותצטרך להשקיע בזה. תרגול. זמן. חיפוש אחר הפתרון המתאים.

ככה זה בחיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עזוב לוריוון, תאכל חצי חפיסת קלונקס, תתעורר בצד השני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...