Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ,2009 ,איטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי וגם לאמא שלי יש אותו רכב

מאזדה 3 2008 שלי 2009 גם צורה ישנה

קמ נמוך מאוד וזהה

הרכב של אמא שלי נוסע הרבה יותר חזק משלי.

שלי מרגיש כבד.

לא יודע מה יכול להיות הסיבה

פורסם

תנקה חיישן חמצן - אצל חשמלאי מוסמך

תנקה בית מצערת - גם אצל חשמלאי מוסמך

אינפוזיה - במוסך - לפעמים המנועים האלה נחנקים וצריך לבצע ניקוי יסודי כדי להחזיר תגובתיות,

מניסיון שלי עם הדגם הזה הוא לא ממש מהיר בלשון המעטה, אז אם אתה מרגיש שהוא אפילו יותר כבד אז תבצע את מה שרשמתי למעלה - זה ישפר את המצב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)
תודה.אז ניקוי חיישן חמצן ובית המצערת -טרם עשיתי .אבצע .מקווה שזה יפתור -תודה .

ניקוי חיישן חמצן לא מצאתי זה רק החלפה, ממליץ לך לבדוק סרטונים באינטרנט עפ"י התקלה באנגלית לדוגמה: throttle valve cleaner ועדיף לציין שם חברה של חומרים ליד תיאור התקלה כדי לדלג על תרופות האלילים (גם אם אתה פונה למוסך מניסיון עדיף להגיע עם ידע)

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם

אפשר גם לבדוק את הכבל שמתחבר למצערת - במנוע 1.6 זה לא מצערת אלקטרונית ואולי הכבל מעט רופף מה שגורם לפתיחה חצי כח של המצערת, הכנסת פחות אוויר וחנק של המנוע.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...