Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי התלבטות בנושא הרכב שלי שברולט, לאחרונה הוצאתי המון כסף על תיקון טרמוסטט ומחליף אגן שמן ועוד תקלות קטנות בסה"כ 5000 ש"ח (קניתי גם צמיגים חדשים לפני שידעתי על התקלות), עכשיו הלך לי גם האלטרנטור, יש לי הרגשה שהתקלות פה רודפות את הרכב הזה..

בכל אופן האם שווה לי עכשיו ללכת להשקיע ברכב אחר או ששווה להשקיע עוד בערך 1000 ש"ח (מחיר שרשום באינטרנט לא בדקתי מול מוסך) לתקן את האלטרנטור?

אני חייב לציין שהמצב תקלות של הרכב הינו משתנה, בשנה הראשונה היו לי הוצאות גבוהות על תיקונים אבל אז שנתיים של שקט ושוב עכשיו התקלות האלה..

ואם אני ארצה למכור את הרכב, כמה אני יכול לצפות בשבילו? זה יהיה יד 3 כבר, יד 1 היה ליסיניג. :(

תודה

פורסם

לא ציינת מה תקציבך.

אבל כדאי לך לקנות רכב חדש במקומו.

רכב חדש אתה יכול לבחור איזה צבע שאתה אוהב והוא גם באחריות מספר שנים, ולא יהיו לך הוצאות בלאי בשנים הראשונות.

לסיכום - עדיף לך למכור, ולקנות רכב חדש לגמרי במקומו. (אם יש לך כסף מיותר).

אם אין - תישאר איתו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא ציינת מה תקציבך.

אבל כדאי לך לקנות רכב חדש במקומו.

רכב חדש אתה יכול לבחור איזה צבע שאתה אוהב והוא גם באחריות מספר שנים, ולא יהיו לך הוצאות בלאי בשנים הראשונות.

לסיכום - עדיף לך למכור, ולקנות רכב חדש לגמרי במקומו. (אם יש לך כסף מיותר).

אם אין - תישאר איתו.

הבעיה שלי היא שאין לי כסף מיותר, לכן אני שוקל האם להשקיע עכשיו ולקנות רכב אחר (כנראה תקציב עד 30 אלף לרכב יד 2 יותר אמין), או להשאר עם השברולט,

מניסיונכם, כמה הרכב הזה "שווה" להשאר איתו? כי מהניסיון שלי אני מוציא המון על התיקונים של תקלות השאלה אם זה אופייני רק לשברולט או שזה בכללי ככה עם רכבי יד 2 (מדובר באיזה 16000 ש"ח תוך שלוש שנים בערך)

פורסם

לפי דעתי הרכב הזה הוא בור ללא תחתית.

יש לו סחירות על הפנים ואמינות בריצפה.

לא חסר רכבים אמינים וסחירים, ב30 אלף שח תוכל לקנות רכב שלא יקרע לך את הכיס ויפרנס את המוסך.

במידה ואתה רווק : סוויפט/ ספלאש אמינות וחסכוניות.

בעל משפחה ? קיה פורטה,i30, קורולה.

בהצלחה.

פורסם

אני הייתי בדיוק באותו סרט שלך רק עם 308.

תקלות שבאות ולא נגמרות עד שיום אחד עשיתי לזה סוף והחלפתי למאזדה 3, למרות ששמתי על הפיגו סכומים נכבדים.

אבל לפחות עכשיו יש לי שקט וזה גם חשוב

בקיצור המלצתי היא תחליף ושעה יפה אחת קודם

פורסם

תתקן תמשיך לסוע עם הרכב ובמקביל תפרסם, לא יהיה לך קל למכור את הרכב הזה, קודם תנסה למכור ורק אז תקנה רכב אחר

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

חפש קורולה 2009 אוטומטית רכב אמין ראש שקט חסכוני יחסית בדלק :)

אני נוהג על 2011 שזה אותו רכב

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

נסה למכור את הרכב שלך (הסיכוי שתצליח די קטן) מחיר השוק של הרכב הוא בין 6-9K אם תמצא קונה. במחיר הזה, ובהתחשב בהשקעות שכבר עשית - הייתי נשאר איתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחד מחברי הפורום רשם משהו שאני מאוד מאמין בו,

כשחשבת שתיקנת הכל - אתה לא מבין עוד כמה דברים יכולים להתקלקל.

בולעים את הגלולה וממשיכים הלאה, לומדים מטעויות.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

המדיניות שלי - להפטר מרכב לאחר 1-2 תקלות משמעותיות.

כמה כסף אתה מפסיד בימים שהרכב במוסך ואתה לא עובד (או מפסיד חלק משעות העבודה)?

אישית הייתי מנסה להפטר מהרכב גם במחיר נמוך. לפי התאור שלך הפסד כמה אלפי ש"ח במכירה צפוי להיות פחות מהתיקונים הנוספים (כמו שכתב שרייד), ואז מכירה בכמה אלפים מתחת למחירון.

האם יש לך אפשרות להסתדר תקופת מה בלי הרכב (או עם רכב אחד במקום שניים, אם זה המצב במשפחתך)? אם תוכל לעשות זאת תוכל לחסוך יחסית מהר להתקדמות של עוד שנתון או שניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשחשבת שתיקנת הכל - אתה לא מבין עוד כמה דברים יכולים להתקלקל.

בדיוק מה שקרה לי עם קסנטיה ומונדאו. אתה חושב שהנה, תיקנת הכל, ועכשיו יש לך רכב תקין ואמין, הנבלה מכינה לך הפתעה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...