Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש רכב 7 מקומות עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אחרי התלבטויות חזרנו לחפש רכב 7 מקומות (גם 6 טוב לנו)

הפרמטרים החשובים , בסדר יורד, הם: בטיחות , אמינות , ואחזקה - כולל צריכת דלק.

כרגע מתלבטים בין טויוטא ורסו , שברולט אורלנדו דיזל , רנו גראנד סניק דיזל ופורד S MAX

כמו כן , נשמח לדעת , מה יותר חשוב בחיפוש רכב, שנה יותר מתקדמת , מספר ק"מ , איזה יד כולל סוג בעלות

תודה מראש

וחג שמח

פורסם

שלום,

כנראה לא תוכל למצוא טויוטה ורסו בתקציב שלך שהיא במצב ראוי.

כמה אתם נוסעים? כי קשה מאוד להשוות גרנד סניק דיזל מול פורד אקס- מקס בלי הנתון הזה ( צריכת דלק שונה מאוד ).

ואם אתם לא נוסעים הרבה ( נגיד, 10-12 אלף קילומטרים בשנה ובעיקר בעיר ), אני ממליץ בחום לחפש גרנד סניק בנזין - יש לה פחות פוטנציאל לתקלות מאשר ברכבים אחרים ( את טויוטה וורסו אני שם בצד ). אם נוסעים הרבה ומחוץ לעיר ( 20+ אלף קילומטרים בשנה ), תחפשו גרנד סניק דיזל.

אורלנדו בשורה השניה מחולקת לא כמו מיני וואן - תראו האם החלוקה של השורה מתאימה לצרכים שלכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה. שנה שעברה נסענו 12 אלף קילומטרים. אם כך, איך הגראנד סניק בנזין מול ה S MAX? ואיך הן בהשוואה לאורלנדו דיזל ו / או בנזין? והאם , מבחינת הפרמטרים שציינתי, כדאי לבדוק גם את הפיזו 5008?

פורסם

מ 5008 כדאי להתרחק - רכב בעייתי עם מנוע בעייתי.

גרנד סניק בנזין זה מנוע וגיר רציף כמו בניסאן קשקאי, צריכת דלק 1:9.

פורד איכותי יותר, מהנה יותר לנהיגה אבל עלול לגרום להוצאות לא נמוכות (גיר רובוטי עם סימן שאלה, טורבו יקר לתיקון\החלפה ) וצריכת דלק דומה לרנו בנזין.

את אורלנדו אני פחות מכיר. אבל הדיזל יותר מוצלח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בס"ד

בהקשר לפורד, מומלץ, ואף ניתן למצוא, רכבים לאחר החלפת מצמדים, מה שאמור לתת שקט לאורך זמן (מעל 100k, בשימוש סביר) הגיק הוא רובוטי רטוב, שעקב האכילס שלו, הם עלויות תפעול יקרות, לגבי הטורבו, מדובר באותה בדיקה שתבדוק רכב אחר עם טורבו.

לגבי השאר?

מדובר ברכב, ברמה אחת לפחות מעל שאר המתמודדים שהצעת.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...