Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו מה רציתי לעשות...

חבר שלי רצה להביא לי רמקולים סתם שיש לו בבית, חשבתי לשים אותם בבגאג' ולחבר את החוטים של הרמקולים מאחורה במדף לרמקולים שהחבר הביא לי...

ככה, איך שזה רק להחליף את החוטים.

זה יעבוד??

אני יודע שאין לכם כוח להסביר לי למה זה לא יעבוד וכל זה, אבל אני מעוניין לדעת מה יקרה כשאני יעשה את זה(אם אני יעשה את זה)??

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אמממממ זה מה שחבר שלי רוצה לעשות לאוטו שלי, אין סיבה שזה לא יעבוד. הוא ניסה את זה באוטו אחר וזה עבד יפה.

פורסם

יעבוד ... בטח שיעבוד.

אבל .. רמקולים לבית הם בעלי התנגדות של 8ohm וחלקם אפילו 16ohm כאשר רמקולים לרכב הם בהתנגדות של 4ohm לרוב.

מה שזה אומר זה שתקבל חצי מההספק שהמגבר שלך מסוגל להוציא , וזה במקרה הטוב.

מה עוד שרמקולים בתא המטען הם ממש לא מתכון לאיכות שמע סבירה.

Leon Cupra 2009

פורסם
אם אין לי מגבר אז בכלל ישמעו חלש, אהה??

ההתנגדות לא יכולה להרוס משהו? או שזה רק יכול לפגוע באיכות השמיעה?

בוא נצא מנקודת הנחה שיש לך 45 MAX הגברה מההד יוניט. נתרגם לRMS ויוצא 22-24 וואט.

נחלק בחצי ויוצא לך 10-12 גג. עכשיו אני מניח שלא תרצה לשים את הרמקולים של המחשב, ככה שתרצה לדחוף רמקול גדול עם 11 וואט. עכשיו אתה מבין למה אמרתי לך שזה בעייתי?

אה נכון ותוסיף לכללל זה את העובדה שהרמקולים בכלל יהיו בבגאז'....

ראלימן,

תפסיק לנסות ולחפש דרכים לחסוך פה שקל ושם שקל.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אמממ באותו נושא...

אם יש לי רמקול של 0.5W לדוגמא אם התנגדות של 8ohm

אז זה אומר שההספק המקסימלי שלו הוא 0.5W ואם אני ינסה להעלות לו את ההספק אז הוא ישרף ?

פורסם

0.5 W? אתה עושה צחוק?

בטח פירקתה אותו מהרמקולים האפורים שבאים עם המחשב..

שמע, זה רמקול חרא, אפילו בתור טויטר הוא לא טוב.

תתן לו 1 W והוא יתחיל להשמע מעוות רצח.

זה רמקול שעולה כ2.5שקל

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

תראה הסיכוי היחידי שזה יצא טוב זה אם יהיו לך זוג רמקולים של 8אוהם, תחבר אותם במקביל למגבר 2-1 ערוצים ואז תשמע חזק... השאלה היא מה זה יתן לך? ועוד דבר תדע שזה לא בריא לשים רמקולים של בית ברכב כי הם לא בנויים לכל הקפיצות שיש ברכב ושלא נדבר על זה שהם ישבו בבגאז'

ובקיצור, עדיף לך לפרוש

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

קודם כל יוסי, אני מתפלא שבחור כמוך שלא יודע מה עושה מגבר, תוקף אנשים אחרים בטענות שאין להם ידע ובבטחון כל כך גדול.

שאלה כמו מה עושה מגבר ואל תגידו סתם מגביר זה כמו שאלה מה עושה מנוע ואל תגידו סתם מניע את הגלגלים. זו שאלה שבשביל לרשום לך תשובה עליה יקח כמה דפים בדיוק כמו להסביר מה קורה במנוע.

תשאל שאלה ספציפית יותר, מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

פורסם

ברור לך (אני מקווה לפחות) שאני יודע מה עושה מגבר... מגביר את האות החשמלי שמגיע מהרדיו דיסק. השאלה שלי היא האם הוא מגביר את ההספק שנוצר על הרמקול?

• תוכן חדש...