Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי באוטו שלי גלגלים למגנזיום הגדלתי ל15 " מ 14"

הבעיה שבאה בעקבות זה שהתחילו רעידות כשאני נוסע מעל 110 והרעידות חולפות פחות או יותר ב140 וזה אחרי שעשיתי איזון גלגלים פעמיים לא זוכר אם לפני שהחלפתי גלגלים היתה לי את הבעיה .

מחר אני מחליף 4 בולמים חדשים .ותושבת מנוע אחת . וכוון פרונט וגומיה לציריה.בקיצור ים בכסף מחר אני מקווה שאני אצליח לשלם שכר דירה החודש כוסאמכ (אולי זה שהבולם הימני קדמי מת זה חלק מהבעיה)

הפנצ'ר אמר לי שצריך לחזק את הבורג של ההגה בחצי סיבוב וזה יפתור את כל הבעיות

למישהו יש רעיון ממה זה יכול לנבוע חוץ מאיזון

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לפי התמונה זה נראה לי מאזדה 626 הדגם הישן, או שזה בעצם סובארו ?...

בהתחשב אם זה הרכב שלך בכלל...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מאיפה קנית את הג'אנטים? חדשים? פירוק?

יש מצב שאחד הג'אנטים עקום אם קנית משומש, ואז, לפעמים עדיין ניתן לאזן אותו במכונה כי המשקל יכול לצאת מאוזן אבל הוא עדיין לא יהיה עגול.

מוטי.

פורסם

אוקיי, זה הופך את האפשרות לדי בלתי סבירה אם כך.

הדיאגנוזה של הפנצ'רמאעכר שלך היא לא בדיוק מדעית בלשון המעטה (לחזק את הבורג של ההגה בחצי סיבוב :roll:...).

המלצתי היא לעשות את האיזון במקום אחר.

מוטי.

פורסם

במערכת ההיגוי יש יותר מבורג אחד, רק צוות של מנחשי עתידות וקוראות בקפה ידע לאיזה מהם מתכוון המשורר, זאת במידה והמשורר עצמו יודע למה הוא עצמו מתכוון, מה שאני אגב בספק לגבי.

הולכים למקום מאפן מקבלים עבודה מאפנה, אין יש מאין... אל תתעצל, סע קצת.

מוטי.

פורסם

מוטי,

גם לי יש את אותה תופעה,

יש לי לנציה תמא, הרכב עבר כיוון פרונט,

הוחלפו לו ג'אנטים לחדשים לחלוטין (17 במקום 15),

והוא רועד לי מעל 100?

מה לעשות?

דניאל

:-D

פורסם

לכל מגדילי הג'נטים -זה לא בריא לרכב!!

אתם מעמיסים על הציריות והמשולשים של הרכב שלא תוכננו לג'נטים מוגדלים ובכך יוצרים בלאי מואץ

כמו כן המד מהירות מזייף ,והתאוצה משתנה לרעה

לא חבל אני אומר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יש לבדוק את הצמיגים במידה והם לא חדשים .

יכול להיות שאחד מהם לפחות לא תקין.

אפשרות אחרת היא לבצע איזון במקום אחר יכול להיות שהמכשיר לא מקוייל אצל זה שהייתה אצלו.

פורסם
לכל מגדילי הג'נטים -זה לא בריא לרכב!!

אתם מעמיסים על הציריות והמשולשים של הרכב שלא תוכננו לג'נטים מוגדלים ובכך יוצרים בלאי מואץ

כמו כן המד מהירות מזייף ,והתאוצה משתנה לרעה

לא חבל אני אומר

כול עוד משתנה הקוטר....

אפשר לעבור מג'אנט 14 ל 15 ולשמור על קוטר מקורי (בערך) על ידי ירידה בחתך הצמיג.

בקשר לרעידות -

כמו שאמרו פה, חשוב שתיגש לפאנצ'רמאכר מקצועי ( לא יודע איפה אתה גר אבל הנה שתי פנצ'ריות מומלצות: צמיגי פורטל ברחוב ריב"ל בתל אביב, צמיגי משה ליס בצומת רעננה כפ"ס) .

ותריץ חיפוש - הנושא דובר המון כבר בעבר, ומהתוצאות תוכל ללמוד הרבה בקשר לבעיה הזאתי.

• תוכן חדש...