Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכסוך שכנים - מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל את האטיופים מאיפה הם קנו את המיקורגל שלהם ותתחיל לבשל אותם.

ובנימה יותר רצינית - שיטור קהילתי יתחיל בניסיון גישור - יזמן את שניכם לשיחה, וינסה לפשר. לא יצליח? יתחיל בגביית תלונה ממך, אבל צפה תלונה נגדית בעבור שקר כלשהו. מכאן זה רק מסתבך - התיק מועבר לרכז חקירות שברוב המקרים בתלונות נגדיות יזמן לחקירה של ממש, בתחנה, שעות וכו'. אם רכב חקירות יחליט להעביר לבית משפט, אז העוינות רק תגבר ויהיה רק יותר בלאגן ורעש וצלצולים.

נסה לגמור את זה ביניכם כמה שיותר מהר צםני שהמשטרה נכנסת לתמונה. במידה והמשטרה תיכנס לתמונה, יכול להיות שהוא ירצה להראות לך שהוא גבר ושהוא לא מפחד מדמשטרה ויתחיל להפעיל אלימות נגדך פיזית או נגד הרכוש שלך. לא רחוק מהמציאות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שנה חדשה בפתח.

קנה מאפרה גדולה ותן להם בברכת שנה טובה.

גם חשבתי על זה ואז חשבתי שבטוח יש לו מאפרה והוא בפירוש מעדיף לא להשתמש בה. כנראה כי הוא בנאדם כזה (קקה). אבל אם לברך ולהביא מאפרה יעזור, אז מעולה. :)

פורסם

הפתרון הרבה יותר קל ממה שאתה חושב.

תתנדב להיות נאמן נקיון של המשרד לאיכות הסביבה.

אני מאמין שאחרי שבוע שבו כל יום תצמיד להם דוח על השלכת סיגריה (250 ש"ח), העניין ייפתר.

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/neemanenikayon/Pages/default.aspx

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא חדש, אבל מעניין מאיפה הם משיגים ציוד מיקורגל בכזו עוצמה שיכולה לפגוע ממש בבן אדם ממרחק יחסית גדול (10-15 מטרים למיטב הבנתי בנושא זה מרחק גדול).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שכן אחד גרוע יכול להרוס בניין שלם. זו הסיבה שאני לא עובר מהבית

שלי למרות שהוא באזור מחורבן. אין שכנים צמוד? עדיף מבחינתי.

משטרה לרוב לא מתעסקת בדברים כאלה, רק במקרה של אלימות. (שיטור קהילתי כן)

ומקרים כאלו מובילים לא פעם לאלימות. אל תנקוט בצעד אלים כי לעולם אתה לא יודע איך זה יגמר,אלא אם כן אתה הבריון של השכונה...(סתם)

לדעתי רק שיחה בארבע עיניים עם השכן בצורה נינוחה על כוס קפה - תוכל (אולי) לפתור את הבעיה

או לכל הפחות לצמצם אתה. כי כל פעם שתעלה את הטונים שלך, זה רק ילך ויחמיר. (ככה זה עובד לצערי)

תנסה בדרכי נועם ותראה לאן זה הולך. אולי יש לבחור שותפים יותר הגיוניים לניהול שיחה?

בדוק את זה.

בית פרטי הוא גם חלום שלי.

באיזה יישוב / אזור אתה גר אם אפשר לשאול?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הלוואי שהייתי גר בבית פרטי, אני גר באזור מסחרי (חנויות,עסקים) הבית שלי

מעל העסקים עם כניסה בנפרד. (קומה שנייה) בפועל אין לי שכנים לכן אני יכול להפעיל

מערכת לשמיעת מוזיקה למשל או סרטים בפול ווליום - עד שהקירות זזים בלי שאף אחד ידפוק לי בדלת.

אבל כמו בכל דבר בחיים, יש יתרונות, יש גם חסרונות.

פורסם

מכיר גם את זה.

יש לי חבר שגר בבית פרטי, בצמוד אליו יש שכנים שעושים רעש ושומעים מוזיקה שגורמת לי...נו טוב

אפילו לשבת על כוס קפה בגינה לא כיף, למרות שיש חומה גבוהה (סין) שמפרידה ביניהם. (לפחות לא רואים) אבל יש גם שכנים טובים.

הכי טוב לגור באמצע היער לבד, הבעיה שגם שם יש חיות טרף שאורבות לך...

פורסם

אני רק ארטון רגע אחד על משהו קטן - דירות שכורות בישראל;

בדירה שכורה הבבון המצוי שלנו לא בעל הנכס - אך משלם כסף כול תקופה, מרגיש שהוא לא מתכוון לחיות הרבה זמן במקום כלומר הוא גר במקום זמני ולכן אין לו מה להתאמץ ולפתח יחסי שכנות סבירים, נוסיף לזה את המעמד הסוציואקונומי הנמוך יותר של רוב שוכרי הדירה לעומת בעלי דירות,

וקיבלנו אצל הבבון קורלציה בין מגורים בדירה שכורה לחופשה בבית מלון, והתוצאה בהתאם - התנהגות בהמתית של "הכל מגיע לי כי שילמתי כסף", "שם זין על כולם" וכמובן "למה מה תעשה לי?"

הניסיון שלי בדיוק הפוך. הרבה פחות קשה להתמודד עם שכן בבון ששוכר דירה - אפשר ללחוץ עליו דרך בעל הבית שלו (שיכול לפנות אותו), ואם תקשה עליו מספיק יש סיכוי שפשוט יעזוב וישכור דירה אחרת (הוא פחות ״מושקע״ בדירה מכל הבחינות). אחד כזה שגר בדירה בבעלותו - זו צרה גדולה בהרבה. שום דבר לא יזיז אותו משם, הוא מרגיש מלך בבית שלו ואף אחד לא יגיד לו מה לעשות בו, ולא תפטר ממנו לעולם.

קרוב משפחה שלי עזב את הבית (הפרטי אגב) שלו בגלל שכן כזה, שקנה את הבית שלידו.

פורסם
לפזר את הבדלים שלו בשטח ציבורי ולהזמין פיקוח עירוני שיקנסו אותו.

התיכנון שיקחו מהבדלים דגימות DNA?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם פקח יראה אותו מפזר בדלים בשטח ציבורי, הוא ישלם את הקנסות של השכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היי אתה תמיד יכול לאסוף את הבדלים שהוא זרק ולהניחם בחזרה ליד דלת הכניסה שלו (מה, לא איבדת אותם?):-D

כמו שכבר אמרו מעליי, הייתה לנו בבניין שכנה כזו שהתעללה בכולם שנה שלמה. מה שעזר בסוף הייתה פנייה של כולם לבעל הדירה שהעיף אותה משם. אמרנו לו (וזה התברר כנכון מאוד) שהיא עושה נזקים גם לבניין וגם לדירה. התברר שהיא השחיתה לו את כל הדירה, שברה והרסה את המטבח, לא שילמה חשבונות כמעט במשך שנה של מים, חשמל וארנונה (הוא לא עשה העברה) וגרמה לנזק מצטבר לדירה של 50,000 ש"ח. את זה בעלי דירות מבינים טוב יותר מכל טיעון הגיוני אחר.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...