Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור... אם לא הייתה לך מצלמת רכב היית משלם על נזק שהמוסך גרם?

נ.ב איך הם לא מודעים לכך שיש מצלמה ברכב? זה כל כך בולט ונפוץ היום.

גם אני שואל את זה, אצלי המצלמה מוסלקת, ממש צמודה לגג לא חיווט חיצוני ולא תמיד זה בולט

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקיצה היא מעשה נוכלות, של ניצול רצון של אחר לעשות כסף בקלות, ולגזול ממנו את כספו באותו מהלך.

ניסית לעשות שם כסף בקלות וניצלו אותך?

לא מדובר בנסיון עקיצה, ובטח לא שערורייתי.

סהכ מדובר בעובד מוסך לא ישר. הכותרת נערכה.

לא יודעת אם קראת את כל השרשור לפני שהגבת וערכת את הכותרת, אך לא מדובר בעובד לא ישר, אלא מדובר בהתנהלות של המוסך כולו.

1. מנהל עבודה היה עד לנזק שהעובד גרם.

2. מנהל עבודה הציג את השבר בתור "סדק" שכנראה הלקוח לא שם לב אליו - שקר.

3. המוסך חייב את הלקוח על תיקון הנזק שנגרם לו במוסך.

4. המוסר המשיך לשקר ולהתנער מהנזק שגרם ללקוח ורק אחרי הצגת הוידיאו ותלונה בשרות לקוחות של היבואן הבין שאין ברירה ולקח אחריות. פעם

אין פה עובד זוטר שסרח\ניסה להתנער, יש פה מוסר שניסה לרמות לקוח ובהתחלה גם הצליח.

פעם הבאה המוסך פשוט ינחה את העובדים לנתק את מצלמות הדרך של הלקוחות בכניסה, כמו שכבר ראינו שקרה במוסכים אחרים שנתפסו "על חם" ע"י המצלמה והמקרים פורסמו בפורום הזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בקיצור... אם לא הייתה לך מצלמת רכב היית משלם על נזק שהמוסך גרם?

נ.ב איך הם לא מודעים לכך שיש מצלמה ברכב? זה כל כך בולט ונפוץ היום.

אני לא חושב שזזה בכלל משנה אם הם מודעים או לא.

מוסך צריך להתנהל בהגינות ובשקיפות. בייחוד מורשה יבואן.

אם אני בעל המוסך/יועץ שירות. בודק את טענות הלקוח על ידי מצלמות האבטחה שלנו - לפני שאני מתנער ממנו.

מוסך כזה מגלגל מאות אלפי שקלים בחודש. זה מה שמפריע לו? פנס של SX4? שהוא צריך לשקל לגבי זה

פורסם

בנוסף ברוב המוסכים עם לא בכולם יש מצלמות , ככה שאם מנהל העבודה או כל נותן שירות אחר במוסך היה רוצה היו בודקים במצלמות ! מה גם שמנהל העבודה ראה הכל וניסה להשתיק את הנושא על ידי האשמת בעל הרכב , בקיצור פשוט רמאות לשמה .

פורסם
מסכים.

ועדיין, איפה העקיצה פה?

האם המוסך (או העובד) בכוונה שברו את הפנס ע"מ לגנוב מפות"ש כסף?

איפה העקיצה?! בכך שניסו להפיל על הלקוח את התשלום עבור החלפת הפנס (זאת כמובן על פי הנאמר ע"י פות"ש).

כמי שכבר נתקל בתופעות דומות במוסכים מורשים, אני לא מופתע בכלל. קראו לי דברים דומים ואותו מוסך שניסה לסדר אותי לא חזר לראות אותי יותר לעולם (כמובן אחרי שהחזיר את הכסף שניסה להוציא שלא כדין). זאת צריכה להיות התגובה של הלקוח להתנהלות שכזו, ולא שום קבלת פיצוי.

פורסם

שינוי הכותרת עיוות את מה שקרה.

1) הרכב לא חזר עם פנס שבור, המוסך התקשר לבקש כסף על תיקון פנס סדוק.

2) עובד המוסך לא ניסה להתנער, המוסך ניסה להתנער (עובד + מנהל עבודה) ולדרוש כסף על החלפת פנס שהם שברו.

3) המוסך לא פיצה את הלקוח, לאחר שהמוסך גילה שללקוח מצלמה עם תיעוד הוא התנצל והחליף פנס.

וכן, זה רמאות.

עריכה: הכותרת משתנה יותר מהר מביטקון, התיחסתי לכותרת הקודמת

טסלה 3 2022

פורסם

שינוי הכותרת ממש לא במקום, כי מה שעשו שם זה לחלוטין רמאות ועקיצה.

עובדה שברגע שהמוסך הבין שיש וידאו, לקח אחריות וטיפל בבעיה כמו שהיה צריך לטפל בה מההתחלה.

מישהו פה חושב שהמוסך היה לוקח אחריות על משהו שלא ביצע?

פות"ש, תעלה את הוידאו!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
עקיצה היא מעשה נוכלות, של ניצול רצון של אחר לעשות כסף בקלות, ולגזול ממנו את כספו באותו מהלך.

טעות לדעתי. מה שקרה זה בדיוק ההגדרה שלך לעקיצה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הנחה, כל מה שנכתב על ידי פותח הפוסט נכון.

זהו לא פורום בלשון, אבל כדאי לדייק:

אזי, עוקץ - תרמית מתוחכמת או הונאה. (מילוג)

תרגיל עוקץ - הוא ניסיון מכוון להוליך שולל אדם או קבוצת אנשים (הקורבן או היעד) לרוב על מנת לגזול את כספם בדרך של יצירת אשליה פיה היעד עשוי להרוויח אם יבחר בדרך שמתווים לו מבצעי העוקץ. (ויקי)

לפי איך שאני רואה את זה, אשליית הרווח שהיה ליעד הוא להפסיק לנסוע עם פנס סדוק (ממה שמנהל העבודה אמר ליעד) המשפיע על תחזוקה/בטיחות וכו' (שהרי רווח הוא לא רק כסף). הולכת השולל היא שהפנס לא היה סדוק מלכתחילה אלא נשבר במהלך טיפול הרכב במוסך. והגזל הוא חיוב בגין פנס על מנת לכסות על טעות של המוסך.

האם זו לא תרמית? האם זהו לא תרגיל עוקץ?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הדיון פנה לכיוון לא נכון.

מוסך הנוהג כך, ללא קשר להגדרת הפעולה, חייב לתת את הדין.

תלונה לאיגוד המוסכים ולרשות להגנת הצרכן יהיו התחלה טובה.

בהמשך גם למשרד התחבורה.

פורסם (נערך)

היה לי סיפור דומה לפני מספר שנים.

השארתי רכב לטיפול במוסך מורשה. לא היה לי את הזמן להשאר ליד הרכב בזמן הטיפול.

כשחזרתי לאסוף את הרכב גיליתי שהשמשה האחורית מנופצת.

בעל המוסך סיפר שכנראה עפה אבן על הרכב בזמן שהוא המתין לטיפול בחניה מחוץ למוסך. הוא נתן לי הנחה יפה בשל עוגמת הנפש וביקש ממני להפעיל את ביטוח השמשות. הוא ביקש ממני לספר שאיני יודע מה מקור השבר.

התקשרתי לחברת הביטוח, סיפרתי שהשבר התרחש בזמן שהרכב המתין להכנס לטיפול. הם סירבו להחליף את השמשה בטענה שזו אחריות המוסך (בצדק).

חזרתי למנהל המוסך ופתאום האדם הנחמד הפך לאדם תוקפני. הוא כעס עלי שספרתי את האמת לחברת הביטוח ובשל כך הוא החליט להעניש אותי ולא להכיר בנזק שלי.

כמובן שלא וויתרתי. למחרת פניתי אליו בצורה מאוד אסרטיבית תוך כדי איום על תביעה ופניה לאיגוד המוסכים ויבואן הרכב.

הוא נכנע לבסוף והחליף את השמשה על חשבונו.

בזמן החלפת השמשה נמצא גם מקור השבר - בורג קודח שהוברג לתוך מסגרת השמשה בטעות, זה התרחש בזמן הטיפול עי המוסך כדי להתקין ווילון הצללה אחורי הנושא את שם המוסך.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אין גבול לחוצפה.

למי שאמר שצריך להתלונן - האמת שהסיפור הזה נסגר כבר. הוא היה יכול להיסגר יפה יותר - כן. אבל זה נגמר.

איגוד המוסכים זה בדיחה. הם עובדים רק מול מי שעונה להם. אם מוסך לא בראש שלו להתמודד איתם - אז הם פשוט סוגרים את התיק.

פורסם

אם הסרטון יעלה זה צריך להיות במקום אחד בלבד - בתכנית צרכנות של אחת מרשתות הטלוייה.

סרטון כזה, יחד עם תאור הארוע (ואם יש - תעוד נוסף שלו) יענישו את המוסך כפי שראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דבר אחד לא הבנתי, המצלמה שלך מכוונת לאחור ולא לכיוון הנסיעה?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
יש פער גדול בין הכותרת שנתת, "ניסיון עקיצה שערוריתי" לבין הסיפור שאותו אתה סיפרת.

יש פה עובד שסרח, מוסך שהתנהל באופן סביר ביותר, זיהה את הפנס השבור ואף התאמץ לצמצם את העלויות עבורך בחיפוש פנס משומש. בזכות הערנות שלך, ובזכות התיעוד שסיפקת, העובד "נתפס" והמוסך נשא בעלות הפנס.

משהו לא נכון פה?

אתה רציני תגיד לי? המנהל ידע טוב מאוד שהעובד שבר את הפנס ,לפני שהתקשר לבעל הרכב.

• תוכן חדש...