Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת גפ"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מידע לגבי חסרונות של התקנת מערכת גז לרכב ?

האם זה באמת גורם לבלאי גדול במנוע, בשסתומים ?

האם הטיפולים מתייקרים ?

תודה על העזרה

פורסם

^

מדהים איך אנשים שם מפציצים בידע ונשמעים מומחים ובתאכלס הכל תאורטי ובשביל המלצה זה ערימה של שטויות.

פות"ש, התשובות לשאלות ששאלת יהיו תלויות במתקין, במנוע ובמערכת.

ט.ל.ח

פורסם
^

מדהים איך אנשים שם מפציצים בידע ונשמעים מומחים ובתאכלס הכל תאורטי ובשביל המלצה זה ערימה של שטויות.

פות"ש, התשובות לשאלות ששאלת יהיו תלויות במתקין, במנוע ובמערכת.

לא המלצתי כן ולא המלצתי לא.

שאל שאלה כללית בלי ציון סוג הרכב,קיבל תשובה כללית.

בגדול,לפני פתיחת נושא חדש (מעבר לכך שזהו אחד מכללי הפורום),כדאי לעשות ש"ב ולחפש טיפה מידע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני נתקלתי ביותר מידי סובארו שהחליפו מנוע בגלל מערכת גז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש ברשותי מאליבו 2006 שנוסעת על גפ"מ

כל עוד ההתקנה מבוצעת כראוי אצל מתקין מקצועי ולא חפר(והרוב בארץ חובבנים) הרכב רץ נפלא ללא צורך במשמנת

מאיזה אזור אתה בארץ ?

פורסם
לגבי שברולט מאליבו למשל, יש מישהו שמכיר את השידוך למערכת גפ"מ ?

אצלי אימפלה 2005 על גפ"מ (בלי משמנת) מ 2011 (הייתה לפני כן שנה אצלי על בנזין), אמנם לא נסעה הרבה ב 5 שנים האחרונות אבל סה"כ עשתה כ 60K ק"מ על גז בתקופה הזאת. לא היו שום בעיות לאורך כל התקופה.

ממה שאני יודע המנועים היחסית ישנים האלה של הדגמים הישנים מתאימים מאוד לגפ"מ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...