Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה יבשתית לעמאן ללא רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחיפוש טיסות למזרח מצאתי שמחירי הטיסות מהארץ הם 700$-1200$ בעוד שטיסות בזמנים טובים יותר מעמאן השכנה נעות בין 250$-550$, עכשיו נשאלת השאלה כיצד ניתן להגיע לעמאן ללא רכב? האם יש אוטובוסים\שירותי הסעה מאזור המרכז​?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בזמנו נזרין טורס הפעילו קו אוטובוס לעמאן.

שווה לבדוק איתם

https://www.ntours.co.il

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

^ אכן יש קו אוטובוס שיוצא מספר פעמים בשבוע מחיפה מרכז השמונה ועובר דרך נצרת ואולי עוד מקומות בדרך לעמאן.

תבדוק אם מתאים ללו״ז.

1_163942646.jpg

פורסם

קח בחשבון גם אגרת כניסה לירדן 70 דינר (כ-100$), אגרת יציאה מישראל כ-100 ש', הנסיעה לעמאן עצמה (אין לי מושג כמה) ומשם לשדה"ת.

קצת מפחית מהכדאיות של כל המאמץ והטרחה הכרוכים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כנראה שהדרך הנכונה היא להזמין את הכרטיס כקונקשן דרך עמאן, כאשר יש 2-3 טיסות ביום, כאלה שבהן זמן הנסיעה על הקרקע ארוך מזמן השהיה באויר.

דרך אגב - קרוב משפחה שארגן טיול למזרח הרחוק מצא את הדרך הזולה ביותר עם איגוף קטן - טס לאתונה ומשם ממשיך דרך דוחא (טיסה עם שני קונקשנים). לטעמ מתיש, אבל כנראה הדרך הזולה ביותר (לא בחנתי את הצעות המחיר שקיבל).

עוד אפשרות שהייתי בודק היא טיסה מת"א עם חברה סינית, כאשר יש טיסות ישירות לבייג'ינג, שנגהאי וגואננגז'ו עם היינאן, להונג קונג עם קתאי, בקרוב לצ'נגדו עם סיצ'ואן ובדרך אחרת לגמרי לניו דלהי עם אייר אינדיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
קח בחשבון גם אגרת כניסה לירדן 70 דינר (כ-100$), אגרת יציאה מישראל כ-100 ש', הנסיעה לעמאן עצמה (אין לי מושג כמה) ומשם לשדה"ת.

קצת מפחית מהכדאיות של כל המאמץ והטרחה הכרוכים...

אתה בטוח שיש אגרת כניסה לירדן? ולמה בדיוק לוקחים לי אגרת יציאה מישראל?

^ אכן יש קו אוטובוס שיוצא מספר פעמים בשבוע מחיפה מרכז השמונה ועובר דרך נצרת ואולי עוד מקומות בדרך לעמאן.

תבדוק אם מתאים ללו״ז.

[ATTACH=CONFIG]508629[/ATTACH]

תודה רבה.

כנראה שהדרך הנכונה היא להזמין את הכרטיס כקונקשן דרך עמאן, כאשר יש 2-3 טיסות ביום, כאלה שבהן זמן הנסיעה על הקרקע ארוך מזמן השהיה באויר.

דרך אגב - קרוב משפחה שארגן טיול למזרח הרחוק מצא את הדרך הזולה ביותר עם איגוף קטן - טס לאתונה ומשם ממשיך דרך דוחא (טיסה עם שני קונקשנים). לטעמ מתיש, אבל כנראה הדרך הזולה ביותר (לא בחנתי את הצעות המחיר שקיבל).

עוד אפשרות שהייתי בודק היא טיסה מת"א עם חברה סינית, כאשר יש טיסות ישירות לבייג'ינג, שנגהאי וגואננגז'ו עם היינאן, להונג קונג עם קתאי, בקרוב לצ'נגדו עם סיצ'ואן ובדרך אחרת לגמרי לניו דלהי עם אייר אינדיה.

העניין הוא שהמחיר לטיסה הזו לעמאן הוא 400$-600$ כך שזה לא הגיוני.., תודה על ההצעות.

עריכה אחרונה על ידי Charge

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תבדוק אם מתאים ללו״ז.

[ATTACH=CONFIG]508629[/ATTACH]

וואלאק מעניין,אולי נפנה לי איזה יום מוקדם בבוקר,רק בשביל לנסוע,לטייל קצת,ולחזור :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

העניין הוא שהמחיר לטיסה הזו לעמאן הוא 400$-600$ כך שזה לא הגיוני.., תודה על ההצעות.

אם אכן העלויות שצויינו קודם נכונות הרי שהן גדולות ממחיר הטיסה. המחיר שאתה מציין הוא הלוך ושוב, ואני מבין שאתה מחפש כיוון אחד.

חוץ מזה, כאשר קונים כרטיס עם קונקשן המחיר בדרך כלל נמוך משמעותית ממחיר שני כרטיסים נפרדים באותו מסלול. לפעמים אפילו נמוכים מקטע אחד בו. לכן, אל תפסול את האפשרות לפני שאתה בודק באתר RJ ובאתרי חיפוש הטיסות. אני בכלל לא מתיחס לסיבובים דרך אירופה, כאשר הטיסה הישירה אורכת פחות משעה כולל הסעת המטוס בשני השדות.

ונדמה לי שלארקיע יש שת"פ עם חברת התעופה הקטארית, בדוק אתם.

ועניין אחרון, אין לי מושג מי אתה, אבל יש ישראלים המנועים מלעבור בכל מיני מדינות מזרח תיכוניות ולא רק בהן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

http://www.iaa.gov.il/he-IL/borders/NeharYarden/Pages/Fees.aspx

כשאתה טס,אגרות נמל כלולות במחיר הכרטיס.

פורסם

תודה רבה.

https://www.nufartours.co.il/info/jordan/

שים לב שהמחירים שמצויינים שם כבר לא עדכניים, וכן שאת הבקשה לויזה יש להגיש כיום 48 שעות לפני היציאה (אין יותר אפשרות לקבל ויזה על המקום במסוף, ותודה על זה לביביהו שהתחבק מול המצלמות עם המאבטח היורה).

יש לך באתרים של הדואר הישראלי מחירי אגרות יציאה מעודכנות (אפשר ורצוי לשלם און ליין) ויש כמה חברות שמטפלות בויזות הירדניות תמורת עמלה קטנה, חפש אצל דוד גוגל.

אגב-שים לב שגם כשתחזור, תשלם 15$ דמי יציאה מירדן.

לגבי למה- לא אזכיר בפורום מכובד זה את סיפור הכלב ואשכיו, אבל רק אומר שזה דבר מקובל, פשוט כשאתה קונה כרטיסי טיסה המיסים הנ"ל כבר מגולמים במחיר.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תבדוק טיסות מקפריסין עם הקטארים.

בכל מקרה אל תטוס עם הרוסים ואם בכל זאת תחליט לטוס איתם תביא סנדוויצ'ים מהבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבדוק עם האוזבקים.

המחיר היה בעבר מאוד נמוך

המטוסים סבבה לגמרי. מרווח ונוח.

שרות על הפנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עשיתי את המסלול הזה לפני שנתיים - אתה עובר את הגבול במעבר המלך חוסיין (בית שאן) ותופס מונית עד השדה.

יש מספר נהגי מוניות שעובדים עם ישראלים, תפנה אלי בפרטי אני אוכל למסור לך את הבחור שנסעתי איתו.

כל הסיפור כולל אגרות עלה לנו 150$.

• תוכן חדש...