Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידני עם אבזור סביר עד 100K - יש חיה כזו ?

winner
שימו לב! השרשור הזה בן 2229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

מחפש רכב חדש שיחליף את הפולו הוותיקה.

מעדיף תיבה ידנית ומוכן להתפשר על אוטומט - אבל לא רובוטי או רציף!

אני נוסע כ-70 ק"מ ביום וצריך רכב נוח ואמין שגם יעלה את הדרך לירושלים בלי בעיה :wink:

הספקתי לראות את הפולו החדשה ומסתבר שבקומפורטליין הידנית האיבזור ברמה נמוכה מה-DSG - לדוגמה חסר קיפול חשמלי למראות, חוץ מזה, הדגם הספציפי לא במלאי ויהיה רק בתחילת 2019 :cry:

איביזה ידנית בסיסית יש רק ברמת רפרנס עם אבזור עלוב ביותר.

בסוכנות פז'ו-סיטרואן ה-208 היתה חסרה בתצוגה ואיש המכירות אמר שצריך להגיע דגם חדש (הבנתי שמדובר ברמת גימור - 208 חדשה תוצג בשנה הבאה) במחירון יש רק Active Blue Hdi ידנית ב-105K מה שחורג מהתקציב. ראיתי גם את ה-C3 האוטומטית ולא אהבתי את סביבת הנהג שלה ולא בדקתי מחיר.

הקוראניות - יונדאי\קיה לא מעניינות אותי ועוד לא בדקתי מה יש ליפאנים להציע :wink:

למישהו יש רעיון מה לחפש ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדקתי - זה לפי המפרט שיש באתר שלהם

יש נציג של צ'מפיון \ סיאט בקהל ?

באתר מופיע רק: IBIZA 1.0 TSI 95HP MAN REFERENCE

אבל אני לא חושב שתהיה לך בעיה לאבזר אותה בתוספת תשלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את החריגה הזו תקבל בחזרה בצורת הוצאות דלק נמוכות יותר.

האם מדובר על דיזל ?

עכשיו אני רואה שיש הבדל בין הדגמים המופיעים במפרט לבין הדגמים שבמחירון של ה-208 ולפי המפרט, מנוע 1.6 הוא דיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לסבר את האוזן ה-208 דיזל לפני בערך שנתיים ואף פחות הוצעה לי ב-90K "על הכביש",כאשר המחירון היה סביבות ה-94K.

לא ברור לי (אולי בעצם כן-גרידיות/חוסר רצון למכור) התמחור ההזוי הזה במיוחד היום כאשר המחליפה כבר נמצאת רגע מהצגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שהאיביזה מאובזרת בצורה עלובה אתה טועה.

הפאביה פשוט ערומה מאבזור באופן קיצוני.

סוזוקי סוויפט ורנו קליאו מגיעות עם יחסית הרבה אבזור נוחות בידני אבל ללא

הונדה ג'אז מציעה בלימה אוטונומית ואבזור סביר.

אין יותר אופציה ידנית קוריאנית גם ככה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מדובר על דיזל ?

עכשיו אני רואה שיש הבדל בין הדגמים המופיעים במפרט לבין הדגמים שבמחירון של ה-208 ולפי המפרט, מנוע 1.6 הוא דיזל.

אכן מדובר בדיזל.

כאמור בהודעות מעלי, כנראה שמחיר הרכב הזה "על הכביש" יכול להיות משמעותית פחות מהמחיר הנקוב, דרך היבואן או מליסינג 0 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי TDI
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שהאיביזה מאובזרת בצורה עלובה אתה טועה.

הפאביה פשוט ערומה מאבזור באופן קיצוני.

סוזוקי סוויפט ורנו קליאו מגיעות עם יחסית הרבה אבזור נוחות בידני אבל ללא

הונדה ג'אז מציעה בלימה אוטונומית ואבזור סביר.

אין יותר אופציה ידנית קוריאנית גם ככה.

הפביה בהחלט עירומה, אבל זה לא עושה את האיביזה רפרנס מצוידת - במפרט שבאתר יש הרבה מינוסים ומסך מולטימדיה של 5" זה פשוט מגוחך...

לסויפט אין תא מטען ורנו אני לא אוהב

אבדוק כנראה את הג'אז ואבקר בסוכנות סיאט ופז'ו כדי לבדוק מה יש להם באמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי תחכה שהפולו תחזור למלאי, בטוח יותר איכותית מבפנים מאשר איביזה רפרנס ומגיעה עם קצת יותר אבזור (בקרת אקלים, חישוקים קלים ופנסי ערפל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב בכיוון של ההונדה, אני ממליץ שתעשה נסיעת מבחן על הג'אז. נסעתי על הדגם הידני, ובאופן אישי מצאתי שרמות הרעש בשיוט היו פשוט בלתי נסבלות. מה עוד שאחרי השבלוליות המוגזמת של הדגם האוטומטי, ציפיתי שהדגם הידני יהיה מעט יותר נמרץ. אז כן, הוא יותר נמרץ, אבל לא בהרבה...

אני התאכזבתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב בכיוון של ההונדה, אני ממליץ שתעשה נסיעת מבחן על הג'אז. נסעתי על הדגם הידני, ובאופן אישי מצאתי שרמות הרעש בשיוט היו פשוט בלתי נסבלות. מה עוד שאחרי השבלוליות המוגזמת של הדגם האוטומטי, ציפיתי שהדגם הידני יהיה מעט יותר נמרץ. אז כן, הוא יותר נמרץ, אבל לא בהרבה...

אני התאכזבתי.

תודה, בכל מקרה לא מתכוון לקנות רכב בלי נסיעת מבחן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חייב סופרמיני או גם קומפקטית באה בחשבון?

ככל וזו אופציה, אתה יכול לשקול פיאט טיפו הצ'בק טורבו או סיאט לאון. שתיהן מתומחרות רשמית מעט מעל למאה אלף, אבל מעריך שמיקוח קל בסוכנות יכול לקרבן או להכניסן לתקציב.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חייב סופרמיני או גם קומפקטית באה בחשבון?

ככל וזו אופציה, אתה יכול לשקול פיאט טיפו הצ'בק טורבו או סיאט לאון. שתיהן מתומחרות רשמית מעט מעל למאה אלף, אבל מעריך שמיקוח קל בסוכנות יכול לקרבן או להכניסן לתקציב.

לא חייב סופרמיני אבל גם לא צריך יותר מזה

כנראה שאמתין ל-"אחרי החגים" כדי לבדוק את ההיצע בשוק, בתקווה שישתפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...