Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמעט 20 שנים רישיון נהיגה וגיליון תעבורתי נקי (חוץ ממקרה אחד בנובמבר 2013 שבהיסח דעת עשיתי עבירת תנועה קלה ועצר אותי שוטר-קיבלתי אזהרה ולא דו"ח כי הייתי זכאי לזה בגלל ותק הנהיגה שלי וגיליון תעבורתי נקי)

עשיתי טעות ולא שמתי לב שיש תמרור שאוסר פרסה ועשיתי פרסה,עצר אותי שוטר וביקש רישיון נהיגה ורכב.

התחננתי לשוטר שלא יתן לי דו"ח כי הייתה לי בעיה בטלפון ובניווט והייתי בדרך למוסך וכ"ו והשוטר התעקש ואמר שהוא לא יכול לוותר לי.השוטר העלה את הפרטים שלי והופיע לו שאני לא זכאי לאזהרה (לדעתי צריך 5 שנים מלאות ללא עבירה ועברו 4 שנים ו-9 חודשים כך שאני לא זכאי)

בסופו של דבר השוטר שיחרר אותי בלי טופס ובלי לחתום על כלום.יש מצב שהשוטר ויתר לי או שבכל זאת אקבל דו"ח בדואר?

מה גובה הקנס וכמה נקודות?

אם אקבל דו"ח בדואר אני יכול לבקש בכל זאת להמיר לאזהרה כי עברו כמעט 5 שנים ואני מקפיד על חוקי התנועה ושלא לעשות עבירות תנועה?

פורסם

ויתרו לך.

השוטר מצד אחד ראה שאתה לא עבריין תנועה סדרתי, מצד שני חסרים לך כמה חודשים כדי להיות זכאי להזהרה, וחס עליך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכל יכול להיות, אבל תסביר לי, בבקשה, מדוע שוטר שנמצא במשמרת, עם ניידת ומסוף ופנקס דוחות, לא ייתן דוח לנהג ביד ויתעסק עם זה לאחר מכן?

אילו היה שוטר מחוץ לשעות העבודה, ללא פנקס דוחות / לא שוטר תנועה או סיור - זה היה הגיוני.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסתכלתי על המחשב של השוטר כשהוא העלה את הפרטים שלי ולא ראיתי שרשום לו מתי קיבלתי את הדו"ח אזהרה אלא פשוט רשום שאני לא זכאי לאזהרה.

כשקיבלתי את הדו"ח אזהרה לפני כמעט 5 שנים השוטר כתב את פרטי האירוע,נתן לי לחתום ומסר לי העתק של הדו"ח.

אם כבר השוטר עוצר אותי אז למה שלא יימסור לי את הדו"ח וישלח בדואר?

כמה זמן צריך לחכות כדי לדעת בוודאות אם השוטר רשם דו"ח או לא?

אני צריך להוציא גיליון תעבורתי למשרה שאני מועמד אליה,אם אני אוציא גיליון תעבורתי מהמשטרה בשבוע הבא ולא יופיע המקרה הזה אז זה אומר שלא אקבל דו"ח?

תודה על העזרה\התשובות

פורסם

לא הייתה לשוטרים ניידת הם היו 2 שוטרים עם אופנועים,פנקס דוחות ומחשב טבלט שבו הם בדקו את הנתונים.

השוטר השני כתב דו"ח לנהג משאית שעצר ואז השוטר השני סימן לי לעצור בצד וכמו שאמרתי בסופו של דבר שיחרר אותי בלי טופס ובלי לחתום על כלום אז אני מקווה שלא אקבל דו"ח בדואר.

דרך אגב עבירות בגיליון התעבורתי לא נמחקות לעולם,נכון?

פורסם

נכון,

הכל נשאר במחשב. רק צבירת הנקודות מתאפסת אחרי שנתיים.

ניידת=אופנוע במקרה שלך.

• תוכן חדש...