Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז כך אבי החליט להחליף את הסיויק 2002!! האהובה. עקב צורך ברכב גבוה בשביל תנוחה נוחה יותר.

חבר הציע לו לקנות דאסטר דיזל אוטו' חדש. וכך לפני הקניה אני מברר אם יש אןפציות עדיפות באותה גזרת מחיר.

נתון חשוב - אבא שלי לא נוהג להחליף רכבים סתם כך שהרכב מבחינתו ל15 שנה......

(שיקול חשוב לגבי קניה לכזה טווח עדיף 0 ק"מ למשל ולאמינות יש משקל גדול יותר)

הדרישות- ג'יפון. אמין וחסכוני.

לשאלות. לגבי האמינות איך הדאצי'ה מה בגזרת הגיר והטורבו לאורך זמן (זוכרים...).

ראיתי באחת ההשוואות שהבוחן כתב שלדעתו עדיף ספורטאז' בת שנתיים מדאסטר חדשה. למה והאם כדאי.

כמובן שאם יש אופציות נוספות ואו מידע על מבצעים ואפשרויות קניה יותר מאשמח לדעת.

פורסם

לתקופת אחזקה ארוכה לדעתי הספורטאז' עדיף בזכות אמינות צפויה גבוהה מהמכלולים הסטנדרטיים והמוכרים. יתרון נוסף לספורטאז' הוא מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות שלא קיימות בדאסטר.

אם הוא פתוח להצעות מלבד השתיים האלה אני ממליץ לבדוק את הונדה ג'אז שמציעה מרווח פנימי נדיב, תנוחת ישיבה נוחה שמקלה מאוד על הכניסה והיציאה מהרכב וגם לא מעייפת בנסיעות ארוכות, ובדגמים המאובזרים גם מערכות בטיחות מקוריות. לחובתה של הג'אז ביצועים מנומנמים.

קיה סטוניק אמור להגיע לארץ בקרוב, מעין ג'יפון קומפקטי שמבוסס על קיה ריו. טרם ידועים פרטים אודות המפרט אבל מקיה ניתן לצפות למערכות בטיחות מקוריות ומחיר תחרותי.

פורסם

בידיעות אחרונות חשבו בדיוק על זה

הספורטאז' הוא לא חסכוני אבל הרבה יותר איכותי מהדאצ'יה.

נראה שאבא שלך יוכל להיות מרוצה מאד אם הוא ירכוש סוזוקי קורסאובר משומש קלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות. כל רעיון השרשור התחיל מהקריאה של הכתבה ההיא.....

קיה נירו זה גם דגם באזור הזה?בר השוואה לשתיים?

פורסם

קיה נירו רכב מאוד מוצלח בטיחותי ואמין , הרכב גבוה ממשפחתית רגילה אבל לא כמו גיפון ! הוא צריך לבדוק את הכניסה והיציאה מהרכב .

בנוסף סאן יאנג טיבולי גם אחלה אופציה .

:fadein:
פורסם

אם מדובר על ספורטאג' משומשת קלות, לדעתי עדיף למתוח קצת את התקציב (כתבת "ב100 אלף בערך") ולקנות חדש, 0 ק"מ.

תנאי אשראי הרבה יותר טובים, רכב חדש לחלוטין עם מלוא האחריות עדיין ומאחר ואבא מחזיק רכבים להרבה שנים, אין ממש משמעות לזה שהוא יהיה יד2.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קיה נירו רכב מאוד מוצלח בטיחותי ואמין , הרכב גבוה ממשפחתית רגילה אבל לא כמו גיפון ! הוא צריך לבדוק את הכניסה והיציאה מהרכב .

בנוסף סאן יאנג טיבולי גם אחלה אופציה .

קיה נירו דגם יחסית חדש - לקבוע אמינות לדעתי קצת מוקדם.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפשר לומר שבהתחשב בהסטוריה של המותג, ובכלים שנוסעים על כבישי ישראל כשנה וחצי, אפשר לקבוע (בזהירות) שקיה נירו (כנראה) אמין.

בכל מקרה אני מעריך שבתקציב הנתון תתקשה למצוא אחת משומשות עם עבר נקי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היבירידית ל-15 שנה קדימה נשמע לי קצת גבולי, אבל אולי זה רק אני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לפי כמות ההברידיות שצפויות להגיע לכאן בשנים הקרובות זה כמו לכתוב ב-2003 את אותו דבר על מכונית עם מנוע טורבו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כן ולא. למגדש טורבו יש תקלות, לסוללה יש אורך חיים (בזמן ו/או מחזורי טעינה-פריקה) ידוע מראש. זה רכיב מתכלה, שהוא גם ממש לא זול.

אגב, לא יודע אם להחזיק רכב מוגדש מ-2003 עד היום היה רעיון מוצלח. גם היום, אם הייתי מחפש רכב שיחזיק 15 שנה, לא בטוח שרכבים מוגדשים היו הבחירה הראשונה שלי.

מצד שני, אולי עוד חמש שנים כולנו ניסע ברכבים אוטונומיים שיתופיים. לך תדע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מחירן של הסוללות יורד כל הזמן, ויש יותר ויותר פתרונות זולים בשוק. גם את האייפונים הראשונים שלחו לאנגליה כדי להחליף מסך, והיום עושים את זה תוך דקות בכל פינת רחוב. אז זה לא שמחר יחליפו סוללות הברידיות בכל תחנת דלק, אבל זה יהיה משהו די פשוט נגיש וזול, בדיוק כמו מה שקורה עם סוללות לטויוטה פריוס בארה"ב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הספורטאז' הוא לא חסכוני אבל הרבה יותר איכותי מהדאצ'יה.

נכון. הוא עדיף בהרבה גם אם מסתכלים על התמורה הכוללת לכסף.

יופי של רכב בעיניי

• תוכן חדש...