Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי רכב פגו' 208 active 2015 שמסיים אחריות באוגוסט הקרוב, אני יד שנייה של הרכב ומעוניין לרכוש רכב 208 חדש בגרסת הacsess

1. שהתקשרתי לסוכנות לפני כחודשיים בזמן ימי מכירות בפגו נאמר לי שהרכב נמכר ב89 אלף האם אני יכול לדרוש מחיר כזה גם כעת?

2. אני נכה אשר זכאי ל50% ניידות והלוואה עומדת בגובה 50% מהמיסוי על הרכב, אשמח לדעת בערך באיזה סכום מדובר אם יש כאן מישהו מנוסה בעניין ביטוח לאומי?

3. הרכב עשה בקושי 32000 קילומטר ועל פי המחירון (לוי יצחק ויד 2) שווה היום לאחר שקלול 58,000 ש"ח

אני ממש מפחד שיורידו אותי הרבה מתחת לזה בסוכנות מה המחיר הסביר לדעתכם שאני יכול לדרוש בסוכנות?

(אני אמנם לא הולך לבד, אבל אני חסר נסיון בעניין ולא רוצה שיעבדו עלי)

כמובן ששכחתי לציין שהרכב ללא תאונות וטופל רק במוסך רשמי מידיים פרטיות (גם אני וגם זה שלפניי נהגים יחידים על הרכב)

הסיבה היחידה שבגללה אני מוכר אותו זה בגלל קבלת הזכאות מביטוח לאומי והאפשרות להתקדם לרכב חדש בזול יותר

תודה מראש לכל המשיבים

פורסם

למה אתה בעצם זכאי?

איזה סוג רכב ואיזה נפח מנוע התאימו לך בביטוח לאומי?

מה סוג הנכות שלך?

יש יותר מידי שאלות פתוחות ידידי, אתה צריך תא מטען גדול?

כסא גלגלים/קביים? אתה בטוח שמבחינה כלכלית זה הרכב שהכי משתלם לך לרכוש?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

פורסם

קבעו 1300 סמ"ק, נכות קלה שלא מצצריכה כיסא גלגלים או קביים, כארש רכשתי את הרכה היה ועדיין חשוב עניין הנוחות והכוח סוס של הרכב כי אני גר באיזור ירושלים ועושה הרבה נסיעות יחסית מחוץ לעיר, כך גם שתא המטען הוא לא קריטי פשוט חשבתי על רכב הכי חזק מבחינת מנוע ונוחות העומד בקרטריונים במחיר סביר

אבל אשמח לשמוע אם ישנם הצעות אחרות

פורסם

קטונתי מלהמליץ לך על רכבים ספציפיים, כמוך גם אני מתלבט בין כמה קטנות כגון מיני קופר ואלפא גוליטה...

מה שאני כן יכול להמליץ לך לעשות זה סיבוב בכמה סוכנויות וחיפוש אחר רכב חדש רק שנה אחורה..כדי שתקבל את ההנחה המלאה ותצא עם מחיר קצת יותר שפוי.

אני לא חובב של צרפתיות אבל למה לא לפזול לכיוון ה308 ? חזקה יותר ונראת יותר טוב..כנראה גם יותר מרווחת מבפנים, הכל כמובן שאלה של תקציב ידידי היקר ואני אינני מומחה לרכיבים, בעצמי מתחבט מה לבחור.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

פורסם

סכום ההנחה לו אתה זכאי הוא נמוך יחסית ועומד על 12-15 אלף ש"ח. אישית לא הייתי משתמש בפטור הזה. הוא מגביל אותך במכירת הרכב וההנחה בעבור זה היא כמעט זניחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב שקונים עם סיוע מביטוח לאומי חייבים להחזיק לפחות שלוש וחצי שנים. אם אישור לו דגם בנפח 1300 סמ"ק, מדובר על יונדאי i10 דגם Extreme שהמיסים עליו סביב 26000 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היי, מסיפור דומה במשפחה, 100 אחוז נכות מקנה לך בערך עד 56 אלף שקל מסים על הרכב, בחישוב שלנו יצא שבשביל להנות מכל ה-56 אלף שקל עלייך לקנות רכב מעל 130-140. לגבי 50 אחוז לא יודע אם זה אכן כך אבל ככל הנראה מגיע לך 28 אלף שקל הנחה של מס.. בתנאי שהרכב החדש שתקנה יגלם לפחות 28 אלף שקל מס הכנסה ממחירו.

פורסם
היי, מסיפור דומה במשפחה, 100 אחוז נכות מקנה לך בערך עד 56 אלף שקל מסים על הרכב, בחישוב שלנו יצא שבשביל להנות מכל ה-56 אלף שקל עלייך לקנות רכב מעל 130-140. לגבי 50 אחוז לא יודע אם זה אכן כך אבל ככל הנראה מגיע לך 28 אלף שקל הנחה של מס.. בתנאי שהרכב החדש שתקנה יגלם לפחות 28 אלף שקל מס הכנסה ממחירו.

אתה מתכוון לקטגוריה חרת לגמרי של נפח מנוע 1800 סמ"ק - לא רלוונטי לבחור שהגדיר יפה מאד את הקטגוריה אליה הוא שייך בביטוח לאומי. בקטגוריה שלו ההנחה במיסים היא ככל הנראה 13 אלף ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...