Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נזק של 3000 ש"ח - בשום אופן לא לתבוע את הביטוח.

השתתפות עצמית 1700 ש"ח יש?

אבדן הנחת העדר תביעות יש? (חייב לציין כי לא ראיתי אותה בחישוב הפרמיה, מצד שנייש כל מיני הנחות מוזרות. לא ברור לי מה יהיה גורלן עם חידוש הפוליסה).

הנקודה השחורה שציין ישה חשובה - אם תהיה תביעה נוספת בצוך 2-3 שנים אתה עלול להיות מסורב ביטוח, סיבה טובה להמנע מתביעה על סכום קטן.

אישית לא הייתי תובע בסכום של 3000 ש"ח, וגם לא בסכום כפול מזה (אלא אם אין לך דרך לשלם תמורת התיקון, אבל לאור דגם הרכב אני מניח שהפרוטה מצויה בכיסך).

לאחר שחקרתי על עוד נושאים בפורום ראיתי תגובות שלך וחיכיתי שתיתן אינפוט גם על המקרה שלי, אז קודם כל תודה רבה!

אני אעשה בדיקה ואקבל הצעות מחיר מוסכים ואקח את עצתכם לא לתבוע. תודה!

2016 BMW M235i.

פורסם

רק אל תלך למורשה יבואן - סתם יקר ולא נותן תמורה עבור תשלום נוסף. תחפש מוסך פחחות מומלץ, מקצועי ואמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק אל תלך למורשה יבואן - סתם יקר ולא נותן תמורה עבור תשלום נוסף. תחפש מוסך פחחות מומלץ, מקצועי ואמין.

האמת שלא ממש מצאתי המלצות טובות על מקומות, יש לך אולי קצת מידע? אני גר כפתח תקווה, אבל אין לי בעיה להגיע לאן שצריך אם זה שווה.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

מניסיון של חבר שתיקן את הרכב שלו פעם אחת במוסך מורשה ( סובארו ) ובפעם השניה במוסך פרטי של יוסי צמח ( בני ברק ), ההתאמה של צבע במוסך מורשה היתה פחות טובה. גם איכות הצביעה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי במוסך. לי הוחלפה דלת במורשה סוזוקי והתאמת הצבע מושלמת.

לכן ההמלצה צריכה להיות "מוסך עם מוניטין טוב" ולא "מורשה יבואן\לא מורשה יבואן"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברגע שהבחור החליט לתקן על חשבונו ללא הפעלת הביטוח, רוב הסיכויים שהמחיר במורשה יהיה יותר גבוה (תוספת מורשה היבואן).

הרכב שלו בן 5, והצביעה רק לפי קוד הצבע עלולה לגרום להבדלי בגוון (רואים אותם טוב בצבע שלו), כי שאר הרכב כבר ספג מנה לא קטנה של שמש והצבע יותר דהוי.

פורסם
ברגע שהבחור החליט לתקן על חשבונו ללא הפעלת הביטוח, רוב הסיכויים שהמחיר במורשה יהיה יותר גבוה (תוספת מורשה היבואן).

הרכב שלו בן 5, והצביעה רק לפי קוד הצבע עלולה לגרום להבדלי בגוון (רואים אותם טוב בצבע שלו), כי שאר הרכב כבר ספג מנה לא קטנה של שמש והצבע יותר דהוי.

זה שיהיה הבדל בגוון אין צל של ספק - אבל אין לי כל כך ברירה אלא לצבוע את כל הפאנל. האמת שבנוסף יש לי שריטה עמוקה בכנף האחורית, כך שאני מניח שאצטרך לצבוע את כל צד ימין וככה ההבדל יהיה פחות ניכר.

2016 BMW M235i.

פורסם
אף אחד לא משלם השתתפות עצמית בירידת ערך - פשוט לא מקבלים 1.5% הראשונים.

בטח שכן, במצב של ירידת ערך מתחת ל-1.5 אחוז מקזזים לך את ההפרש (לפי מה שאני יודע, מה שמקובל לתת בירידת ערך על צביעה זה בין אחוז, לאחוז וחצי תלוי כמה השמאי קמצן.), באחת הפוליסות היה לי 5 אחוז (!!!) השתתפות עצמית בירידת ערך ולרכב היה ירידת ערך של 3 אחוז, פשוט קיזזו לי את ההפרש (המוסך שגם לא מוסך הסדר, ספג את זה ואת ההשתתפות עצמית).

נזק של 3000 ש"ח - בשום אופן לא לתבוע את הביטוח.

השתתפות עצמית 1700 ש"ח יש?

אבדן הנחת העדר תביעות יש? (חייב לציין כי לא ראיתי אותה בחישוב הפרמיה, מצד שנייש כל מיני הנחות מוזרות. לא ברור לי מה יהיה גורלן עם חידוש הפוליסה).

הנקודה השחורה שציין ישה חשובה - אם תהיה תביעה נוספת בצוך 2-3 שנים אתה עלול להיות מסורב ביטוח, סיבה טובה להמנע מתביעה על סכום קטן.

אישית לא הייתי תובע בסכום של 3000 ש"ח, וגם לא בסכום כפול מזה (אלא אם אין לך דרך לשלם תמורת התיקון, אבל לאור דגם הרכב אני מניח שהפרוטה מצויה בכיסך).

לא מדוייק , כל חברת ביטוח ורמת הסיכון שהיא מוכנה לקבל, תביעות בסכומים נמוכים עדיפות על תביעות בסכומים גבוהים יותר, לי למשל היו שתי תביעות פתוחות (לא באשמתי) בסכומים לא קטנים תוך שנה וחצי בערך, בעת חידוש הביטוח האחרון לא רק שלא העלו את המחיר אלה הורידו אותו בכמה מאות שקלים, אם תרצה אשלח לך בפרטי הוכחה.

אם אתה מתכוון לזה שבגלל שהביטוח לא מעורב המחיר לפרטי יעלה במורשה, אני חושב שבדיוק ההפך (מניסיון, אני יודע שההפך), אבל כמו שכבר אמרו, מוסך מורשה אינו ערובה לעבודה ברמה גבוהה.

שצבעו אצלנו טמבון ברכב בן 7 וחצי עם 80K קילומטר, שחונה רוב הזמן בחניון תת קרקעי, היה הבדל צבע קל אבל פוליש טשטש אותו, ככה שזה באמת תלוי במאפייני רכב.

על רכב שחור רואים הכל, אז זאת בעיה לא קטנה למצוא מוסך פחחות טוב.

פות"ש עניתי לך בפרטי.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...