Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אנחנו רוצים לקנות את הרכב שנמצא אצלנו כבר 3 שנים בליסינג מהעבודה של ההורים, מחליפים להם אותו ויש הזדמנות לקנות ואנחנו שוקלים את זה. אבל החברה רוצה מחיר שנראה לי קצת מופרך.

הרכב הוא סקודה אוקטביה 2015, מנוע 1.2, גיר DSG, אבזור בסיסי ביותר חוץ מזה שאת הגלגלים הרגילים החלפנו לג'אנטים במקום טאסות. לא עבר תיקונים משמעותיים חוץ מתיקון פח אחד קטן בSKIRT הימני מתחת לדלת הנוסע, שפשוך מדרכה קטן.

נסעה 94,000 קילומטר.

החברה רוצה 76 אלף וזה "אחרי הנחה" - מה?! ועוד מליסינג...

נראה לי קצת גבוה מאוד, נראה לי שהסוכן תפס סיבוב על אמא שלי. מה היה המחיר גג שלכם לקניית רכב כזה? איזו הצעה הייתם מגישים להם?

הסתכלתי במחירון יד2 שמראה ערך הרבה יותר נמוך מזה אבל מחירונים לא בהכרח אומרים משהו

תודה רבה :)

פורסם (נערך)

זה עניין של זמן שיכול לבוא הכל במכה או בטיפטופים, חבר פורום הצליח להגיע ל150 אלף ק''מ עם גיר מקורי ללא החלפה של מחשב גיר ומצמדים (שזה שיא).

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
זה עניין של זמן שיכול לבוא הכל במכה או בטיפטופים, חבר פורום הצליח להגיע ל150 אלף ק''מ עם גיר מקורי ללא החלפה של מחשב גיר ומצמדים (שזה שיא).

יש משהו שאפשר לדרוש מהם להחליף לפני הקנייה שיאריך את זמן החיים של הרכב?

פורסם (נערך)

40 לאוטו כזה זה הגיוני, קרוז 2015 נסחרת במחיר הזה.

לא מספיק שרוצים 76 ועוד מליסינג (שזה מחיר שאפשר להביא בו קורולה), מחיר התקלות שיהיו לך בו יעלה את המחיר בעוד 20 אחוז במקרה הרע.

אמירד, השאלה שלך נשמעת לא הגיונית, זה אוטו עם סדרת תקלות מהיצרן, החלפה של מצמדים או מחשב גיר (או כל רכיב שידוע כבעייתי) לא יתבצע במידה והם תקינים.

בקיצור לא ממליץ לגעת אם הינך מחפש אטרקציות במוסך ושליפות מהארנק.

שרשור שכדאי לקרוא.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649165-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-3-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-153-494-%D7%A7-quot-%D7%9E/page9&highlight=MAX

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

1. המחיר אכן יקר יחסית לשוק, וסביר להניח שזו "שיטת מצליח"של חברת הליסינג.

2. הגולש Cruzer669 "קצת" הגזים, הן בעניין הערכת השווי של הרכב, והן בנושא התקלות הצפויות.

3. השוואה לשברולט קרוז היא לא במקום, התנהלות תמוהה של AVIS ו-UMI גרמה למחירי הקרוז לרדת מאד, אבל אין זה בכדי להעיד על מכוניות אחרות בקבוצה.

4. אני לא רואה סיבה להמנע מרכישת הרכב, רק המחיר אכן גבוה לפחות ב-10% או אפילו 15% ממחיר השוק הריאלי לרכב הזה.

5. במחיר הנתון - רכישת הרכב אינה כדאית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההשוואה לקרוז מבחינתי היא בגלל שעניין התקלות ברכבי VAG עם DSG ושאר מחלותיו לא מבייש את הקרוז מהשנים הראשונות בעניין האמינות, מנסיון תעסוקתי.

פורסם

עסקה גרועה. רכב עם שוק קשה. להבהיר:

אחותי בימים אלה מכרה את הרכב שלה,

אוקטביה 1.2 [טורבו כמובן]

עם 45000 קמ'

יד ראשונה

00 בעלים קודמים,

אוטו "נקי" ללא שריטה,

שחנה בחניה מקורה.

אההה, ודגם אלגנט [!]

מחירון 85 לפני שקלול ו כ 89 אלף כולל שקלול נתונים.

בכמה מכרה? ב 77 אלף.

ולמי מכרה? לטרייד אין של סקודה.

למה לטרייד אין של סקודה?

כי בשוק הפרטי דרך אתר "יד 2:, אפילו 79 לא הציעו . סליחה, אני מטעה.. אפילו לא התקשרו מעבר לאדם או שניים בשלושה שבועות. והיא פרסמה מתחת למחיר של הרכב.

הקיצר, לא חסרים אקזמפלרים מיד ראשונה ,דגם אלגנט, קלומטרג' נמוך וחיים קלים לרכב.

תתקשר, גש לראות, תציע 15 אלף מתחת למחירון, תתפשר קצת, ותשיג רכב הרבה יותר טוב ומשודרג.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נשמע קצת יקר לדגם ליסינג.

דווקא חבר טוב שלי מכר עכשיו ראפיד מאותה השנה. יד 1 דגם מפואר עם קמ נמוך במחיר מחירון משוכלל 73k.

אני במקומך הייתי עוקב אחרי הרכב ביד 2 או בחברת הליסינג וקונה אותו בזול יותר.

כשהם יפרסמו אותו למכירה אין סיכוי שידרשו עליו 76. עושים עליך סיבוב כי אתה מכיר את הרכב. קרה לאחת השכנות שלי עם c4 מליסינג לפני כמה שנים.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...