Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

ניגשתי לטסט לאחרונה וקיבלתי הודעה על "חופש מסרק הגה" עם הוספה בכתב יד "נוקש כמו טרקטור"

כשהגעתי לשלם אמרו לי שצריך רק לתקן את זה וזהו אבל ראיתי שבדף יש ליקוי גם:

1. פנס אור לוחית זיהוי

2. אור בלם ימין/ אור בלם 94

3. פנסי חניית לילה

שאלתי כמה פעמים אם זה (מסרק הגה) הדבר היחיד שצריך לתקן ואמרו לי שכן.

שתי שאלות:

1. האם השאר לא מכשילים טסט?

2. מה הכוונה "נוקש כמו טרקטור"? זה אומר שיש סיכוי שזה הגומיות (לפי מה שקראתי פה זה 200 ש"ח בערך) או שזה בוודאות החלפה של המסרק עצמו (שזה עלות של 1000 וצפונה)?

בנוסף בגלל שזה קיה, יש לי אחראיות שנגמרת החודש על הדברים האלה:

‏‏לכידה.PNG

האם זה מופיע שם? אני פחות מכיר את השמות של זה...

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Schr90bgho
פורסם

שאר הליקויים של האורות זה כסף קטן. לגבי המסרק עלותו כ 600 -700 שח. עם העבודה במוסך יכול להגיע ל 1500 שח. המחלה של הקאיות כמו היונדאים למיניהם זה המסרקי הגה האלה. גם המסרקים בניהם תואמים. לפני יומיים התקנתי גם כן מסרק שנקש רבות בקאיה ריו. הבחור הביא את המסרק מחודש ב 500 שח. המסרק במיקרה של הריו תואם גם ל i25.

פורסם

תודה רבה!

הייתי היום בכמה מוסכים, הם הזיזו את ההגה, שמעו נקישות, וכולם אמרו שזה לא קשור למסרק אלא לבוקסה של ההגה.

עניין של 700 ש"ח בערך (הרבה שעות עבודה)

הגיוני?

זה באמת יפתור את הבעיה?

כי אני לא רוצה לתקן את זה ואז לגלות שאני צריך להחליף גם מסרק כדי לעבור את הטסט...

תודה רבה!

פורסם

זה ממש פשוט להבחין בין רעש של המסרק לרעש של הקופלונג. אם הרעש מגיע מתוך ההגה זה הקופלונג. אם מגיע מחוץ לרכב מכיוון המסרק אז הבעיה ככל הניראה היא במסרק. הקופלונג עצמו עולה בחנויות החלפים כ 80 שח למקורי. ההחלפה שלו לא מורכבת אבל ידוע שבמוסך הם גובים הרבה על העבודה. יש פה פרוייקט מתועד ומצולם במדויק של אסף התותח של החלפת הקופלונג באופן עצמאי אך חשוב לבדוק שוב שלא מדובר בבעייה שמצריכה החלפת מסרק שלא יוחלף הקופלונג לחינם.

פורסם

היי!

תודה רבה על המענה!

אכן, הרעש מגיע ההגה (או יותר נכון איפה שהדוושות) ובאמת ראיתי בכמה פוסטים פה שאמרו שזה הקונפלוג...

בווידאו

שומעים בדיוק מה שיש לי...

שומעים מין נקישות כאלה כל סיבוב קטן.

העניין הוא שהמוסכים אמרו לי שזה בוקסה בוודאות

ומוסך אחד אמר לי שזה הדבר הזה - מין כוכב קטן מגומי - משהו שלא נשמע "בוקסה"אי מדי. האם באמת זה החלק הבעייתי?

יכול להיות שיש לזה שם נוסף? (כלומר קוראים לכוכב הזה בוקסה?)

פשוט אני לא רוצה לשלם סתם, ובסוף אצטרך לשלם על עוד דברים בגלל הנקישות האלה..

ושוב - תודה רבה!!

• תוכן חדש...