Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח לביקורת על Lexus nx200t premium שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעות לגביי ביצועים , מצריכת דלק , בטיחות

וגם אופי אחזקה האם יקר בדומה לאודי?

תודה .

הדילמה שלי הוא בין רכב כזה שנת 2015

לבין רכב חדש 3008 פיגו

פורסם

יש לי בול כזאת, 0 תקלות גם לא הכי קטנות, אחזקה סופר זולה יחסית לרכב יוקרה, אני מטפל באילת במורשה של טויוטה, טיפול קטן 500 שקל טיפול גדול 1000 לפי מה שאני זוכר, מפנק מאוד ומאובזר, נוחות נסיעה שמזכירה את הגרמניות כלומר נוקשה.

אם תמצא במחיר מחירון כזאת תחטוף.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
יש לי בול כזאת, 0 תקלות גם לא הכי קטנות, אחזקה סופר זולה יחסית לרכב יוקרה, אני מטפל באילת במורשה של טויוטה, טיפול קטן 500 שקל טיפול גדול 1000 לפי מה שאני זוכר, מפנק מאוד ומאובזר, נוחות נסיעה שמזכירה את הגרמניות כלומר נוקשה.

אם תמצא במחיר מחירון כזאת תחטוף.

טוס אין ספק שממש סיקרנת אותי

אפשר פרטים יותר לעומק?

מה בנוגע לביטוח יקר? ירידת ערך?

טיפולים מעבר לסטנדרט ?

שנת 2015 אמור לעשות בכיות מבחינת בלאי כבר? כי תיכף תגמר באחריות

זאת הצורה החדשה או שהחליפו דגם מאז?

חסכונית בדלק?

איך השוק שלה?

סורי על החפירה , ממש מתלבט בינה לבין הפיגו 3008 חדשה 2018

פורסם
טוס אין ספק שממש סיקרנת אותי

אפשר פרטים יותר לעומק?

מה בנוגע לביטוח יקר? ירידת ערך?

טיפולים מעבר לסטנדרט ?

שנת 2015 אמור לעשות בכיות מבחינת בלאי כבר? כי תיכף תגמר באחריות

זאת הצורה החדשה או שהחליפו דגם מאז?

חסכונית בדלק?

איך השוק שלה?

סורי על החפירה , ממש מתלבט בינה לבין הפיגו 3008 חדשה 2018

ביטוח סביב ב7000.

לא הייתי במוסך חוץ מטיפולים.

ירידת ערך כמו כל רכב יוקרה.

שוק חזק מאוד נמכרת במחירון+

צריכת דלק מחוץ לעיר 1/10 בתוך העיר 1/7

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

נורא תלוי מה הדרישות שלך, אני הייתי הולך על פיג'ו 3008 משומש בן כמה חודשים או ממתין עוד טיפה למשודרגת שתגיע הנה.

בסופו של דבר תקבל רכב מפנק מאוד, בטיחותי, חדש ובאחריות.

הלקסוס מבוססת על הראב4, היא איננה רעה אך לא ממש מצדיקה את מחירה, באשר לשוק שלה, אני לא בקיא בו, אבל ידוע ליעל רכבים שעמדו זמן ממושך ללא התעניינות בטרייד אין של סלקט ושל המזרח (לנד רובר - יגואר...).

שוק המשומשות לא באמת במצב מזהיר במיוחד אחרי הכל.

פורסם
נורא תלוי מה הדרישות שלך, אני הייתי הולך על פיג'ו 3008 משומש בן כמה חודשים או ממתין עוד טיפה למשודרגת שתגיע הנה.

הלקסוס מבוססת על הראב4, היא איננה רעה אך לא ממש מצדיקה את מחירה, באשר לשוק שלה, אני לא בקיא בו, אבל ידוע ליעל רכבים שעמדו זמן ממושך ללא התעניינות בטרייד אין של סלקט ושל המזרח (לנד רובר - יגואר...).

תנסה למקור NX200T ואני מבטיח לך שתוך יום אתה מוכר אותו, אחי עכשיו גם קנה NX ושילם מעל המחירון כי אי אפשר להשיג רכב כזה כמעט משומש.

שאני פירסמתי את שלי קיבלתי 10K מעל המחירון.

פורסם

איזה משודרגת אמורה להגיע?

• תוכן חדש...