Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לפני כחודשיים/שלושה סוזוקי סוויפט 2007 שטופלה באופן קפדני במוסך מורשה .

כבר פעמיים בנסיעה ביום חם יחסית , בכביש מהיר , הרכב מתחמם עד לאזור האדום המד. כאשר אני עוצר בצד הטמפ' יורדת חזרה לטמפ' נורמלית .

אני אציין שלפני שהמד מראה על התחממות אני מרגיש שהמזגן מפסיק לקרר .

חשבתי בהתחלה שמדובר במדחס של המזגן שאולי תופס את הרצועה וכך גם תופס את המשאבה ... או משהו כזה אבל גם כשהמזגן כבוי התופעה הזו קורת .

לא חסר נוזל קירור ואני לא רואה נזילות כלשהן .

אני מעריך שהבעיה יכולה להיות או בטרמוסטט / רדיאטור סתום / משאבת מים . אבל איך אני יכול לבדוק אותם לפני שאני מתחיל להחליף את כולם .

תודה

פורסם

אני מציע לא להמשיך לנסוע ככה, כדי לא לגרום נזק למנוע, ולהכניס את הרכב למוסך מכונאות מקצועי לצורך הבחנה. יכול להיות טרמוסטט, יכול להיות שמערכת הקרור זקוקה לניקוי. יכול להיות משאבת מים עייפה. אתה לא יכול לאבחן - בשביל זה יש מוסך מקצועי ( אני מקווה שאתה מכיר מוסך שאפשר לסמוך עליו ).

מזגן מפסיק לפעול ומדחס מתנתק כאשר הרכב מתחיל להתחמם יתר על המידה, כדי להפחית את העומס ( ככה זה מתוכנן - זאת מערכת הגנה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום רב,

1. תרמוסטט לא נפתח עד הסוף

2. טיפשי אבל - בדקת מים לאחרונה.

3. סתימה חלקית ברדיאטור

4.כשזה קורה לך עצור בצד מיד ופתח מכסה מנוע לראות עם הוונטה של הרדיאטןר פועלת. אל תחכה שיעלה לקו האדום ברגע שמתחמם לפני השלןשת רבעי מחוג עשה זאת

5. יש לך 2 וונטות..אחד של המזגן.. אז רק תבדוק איך שאתה מניע את הרכב תדליק מזגן ותראה איזו ונטה פועלת כך תדע שתצרך לשים לב לונטה השניה כשהאוטו יתחמם.

6. לחץ משאבת מים.

7. נדיר מאוד - מחשב ניהול מנוע

8. חיישן חום שנמצא על הרדיאטור ממש

9. אם לא הבחנת שהמנוע מתבשל כשאתה פותח מכסה מנוע שזה קןרה לך והונטה עובדת ייתכן שהפיוז של הוונטה חצי נשרף.. ממש ניתך והתעוות

10. נדיר - מעברי מים במנוע סתומים.

11. מאמץ יתר, מושך הילוכים? סוחט מנוע?

12. דחיסה נמוכה בצילינדרים

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם

רכשתי לפני כחודשיים/שלושה סוזוקי סוויפט 2007 שטופלה באופן קפדני במוסך מורשה .

כבר פעמיים בנסיעה ביום חם יחסית , בכביש מהיר , הרכב מתחמם עד לאזור האדום המד. כאשר אני עוצר בצד הטמפ' יורדת חזרה לטמפ' נורמלית .

אני אציין שלפני שהמד מראה על התחממות אני מרגיש שהמזגן מפסיק לקרר .

חשבתי בהתחלה שמדובר במדחס של המזגן שאולי תופס את הרצועה וכך גם תופס את המשאבה ... או משהו כזה אבל גם כשהמזגן כבוי התופעה הזו קורת .

לא חסר נוזל קירור ואני לא רואה נזילות כלשהן .

אני מעריך שהבעיה יכולה להיות או בטרמוסטט / רדיאטור סתום / משאבת מים . אבל איך אני יכול לבדוק אותם לפני שאני מתחיל להחליף את כולם .

תודה

מצאת מה הבעיה כי אני סובל מאותה בעיה סוויפט 2008.

ולא מצאתי את הטרמוסטט איפה הוא נמצא?

• תוכן חדש...