Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 21

מחפש רכב לנסיעות יום יומיות- ראשון - תל אביב

דרישות

חסכוני בדלק

אמינות מופתית ל3 שנים (מתכוון להחזיק את הרכב ל3 שנים בלבד ואין זמן לבלות במוסכי יבואן)

כוח- (בעיקר תאוצה 0-100 אבל גם יכולות דינמיות קצת )

ומראה צעיר

בתקציב שלי נכנס רנו קליאו החדשה או יונדאי i10 בגרסה הכי מאובזרת או פיקנטו

הרנו עם מנוע טורבו על פניו נראית חזקה משמעותית משתי האחרות, אם כי החששות הם אחרים

מה בדבר האמינות המוניטין של רנו מפחיד את ההורים שלי? וצריכת הדלק?

מתכוון להחזיק ברכב ל3 שנים בלבד*

תודה רבה :)

פורסם

ידני /אוטומט?

הקליאו נמצאת בשנת חייה האחרונה ובסוף השנה יוצג דגם חדש.

המחלה היחידה שלה היא מוח הגיר הרובוטי בגרסה האוטומטית.

הקליאו קטגוריה מעל הפיקנטו והi10.

פורסם
ידני /אוטומט?

הקליאו נמצאת בשנת חייה האחרונה ובסוף השנה יוצג דגם חדש.

המחלה היחידה שלה היא מוח הגיר הרובוטי בגרסה האוטומטית.

הקליאו קטגוריה מעל הפיקנטו והi10.

אוטומט- 1200 טורבו.

מה הבעייה במוח הגיר?

פורסם

היו פה כמה דיווחים על בעיה באזור ה 60 אלף ק״מ.

כרכב הוא משמעותית חזק מהפיקנטו, איכות חומרים עדיפה,תא מטען גדול אבל דווקא מבחינת נוחות נסיעה לדעתי היונדאי עדיפה בעיר, היא רכה יותר.

לא ברור מה התקציב, אם אתה קונה רכב בן שנה בערך אז הסיכוי שתתקל במוח גיר נמוך מאוד, אם אתה קונה רכב שכבר עבר 50-70 אלף תבדוק את ההיסטוריה שלו בדבר החלפת מוח גיר.

חברים שלי אבא שלי בעלי קליאו 2014 עם 80 אלף ללא שום בעיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היו פה כמה דיווחים על בעיה באזור ה 60 אלף ק״מ.

כרכב הוא משמעותית חזק מהפיקנטו, איכות חומרים עדיפה,תא מטען גדול אבל דווקא מבחינת נוחות נסיעה לדעתי היונדאי עדיפה בעיר, היא רכה יותר.

לא ברור מה התקציב, אם אתה קונה רכב בן שנה בערך אז הסיכוי שתתקל במוח גיר נמוך מאוד, אם אתה קונה רכב שכבר עבר 50-70 אלף תבדוק את ההיסטוריה שלו בדבר החלפת מוח גיר.

חברים שלי אבא שלי בעלי קליאו 2014 עם 80 אלף ללא שום בעיות.

תודה,

רוב הנסיעות המוחלט יהיו בבין עירוני, לאיזה צריכת דלק משולב 70 אחוז בין עירןני ו30 אחוז עירוני ניתן לצפות? אני מקווה שבאזור 12-15 קמ לליטר

אני קונה אותו כחדש- 0 ק״מ ומחזיר בערך ב50 אלף ק״מ (הנסועה הצפויה שלי ב3 שנים)

בטווחים האלה לא אמורים להיות בעיה?

פורסם

אבא שלי מקבל בבין עירוני כ 1/17 בערך.

אני לא יודע את היקף התופעה, בנתיים אבא שלי עם 20 אלף בערך והכול תקין, בכול מקרה יש לך אחריות ל3 שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

אני עם הקליאו הזאת כרכב חברה(אותה רמת גימור של ה0 קילומטר) כבר מעל שנה - בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב ועושה איתו נסיעות דיי ארוכות לא מעט פעמים.

הנה סיכום שלי עליה(בפנים החדשה נראית יותר טוב).

מה שכן חבר לעבודה עם אותו הרכב ב38 אלף קילומטר ובגיל שנתיים הוא חווה את התקלה המפורסמת עם מוח הגיר - מהצד השני מדובר ברכב חדש באחריות ל3 שנים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה קונה רכב לא מי יודע מה לחמנייה חמה בשוק המשומשות, עם כתם ליסינג, ומתכנן להחזיק אותו 3 שנים.

עם כל החיבה שלי לרכב הזה, למה לא ללכת על משהו קצת יותר סחיר שפחות יפגע לך בכיס כשתבוא למכור ?

ובכלל, למה חדש ולא משומש ?

פורסם
היי,

אני עם הקליאו הזאת כרכב חברה(אותה רמת גימור של ה0 קילומטר) כבר מעל שנה - בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב ועושה איתו נסיעות דיי ארוכות לא מעט פעמים.

הנה סיכום שלי עליה(בפנים החדשה נראית יותר טוב).

מה שכן חבר לעבודה עם אותו הרכב ב38 אלף קילומטר ובגיל שנתיים הוא חווה את התקלה המפורסמת עם מוח הגיר - מהצד השני מדובר ברכב חדש באחריות ל3 שנים.

תודה

אני מדבר על רמת גימור אקספרסיון פאק עם מולטימדיה וכניסה והנעה ללא מפתח

איך התקלה המדוברת באה לידי ביטוי? והאם למוסכי היבואן יש דרך לפתור אותה או שזה תקלה חוזרת?

פורסם

מה שמעניין בKeyless בקליאו זה שהוא כולל גם נעילה ללא מגע, שזה משהו שאני לא מכיר בשום רכב אחר (לא אומר שאין, אבל לא מכיר...).

פורסם
מה שמעניין בKeyless בקליאו זה שהוא כולל גם נעילה ללא מגע, שזה משהו שאני לא מכיר בשום רכב אחר (לא אומר שאין, אבל לא מכיר...).[/]quote]

מאוד נוח. אבל פעמיים גרם לי לשכוח את המפתחות באוטו.

כשאתה בטלפון או חושב על דברים, קל לשכוח להאזין לרעש של הנעילה כשאתה הולך ומתרחק מהאוטו, ולחזור אליו לקחת את המפתח במידה ואתה לא שומע אותו.

אני כל כך רגיל למערכת הזו, שאני מגיע לאוטו לוחץ על הצופציק על הדלת, וזה לא נפתח אני אוטומטית בחרדה ששכחתי את המפתחות במשרד (15 דק' הליכה מהחנייה), רק כדי לגלות שהפעם נעלתי עם השלט של המפתח - אם אתה נועל עם השלט אתה חייב לפתוח גם עם השלט.

פורסם
מה שמעניין בKeyless בקליאו זה שהוא כולל גם נעילה ללא מגע, שזה משהו שאני לא מכיר בשום רכב אחר (לא אומר שאין, אבל לא מכיר...).[/]quote]

מאוד נוח. אבל פעמיים גרם לי לשכוח את המפתחות באוטו.

כשאתה בטלפון או חושב על דברים, קל לשכוח להאזין לרעש של הנעילה כשאתה הולך ומתרחק מהאוטו, ולחזור אליו לקחת את המפתח במידה ואתה לא שומע אותו.

אני כל כך רגיל למערכת הזו, שאני מגיע לאוטו לוחץ על הצופציק על הדלת, וזה לא נפתח אני אוטומטית בחרדה ששכחתי את המפתחות במשרד (15 דק' הליכה מהחנייה), רק כדי לגלות שהפעם נעלתי עם השלט של המפתח - אם אתה נועל עם השלט אתה חייב לפתוח גם עם השלט.

שאלה נוספת .

איך הרכב הזה בנוחות ישיבה? אני סובל מאוד מהגב , המושבים תומכים? הרכב נוח לנסיעות ארוכות? אני בערך שעתיים וחצי ביום בכביש.

פורסם
תודה

אני מדבר על רמת גימור אקספרסיון פאק עם מולטימדיה וכניסה והנעה ללא מפתח

איך התקלה המדוברת באה לידי ביטוי? והאם למוסכי היבואן יש דרך לפתור אותה או שזה תקלה חוזרת?

לא שמעתי עוד על מצב שזה חזר, התקלה במקרה שלו באה ע"י ביטוי בהודעת שגיאה בתהנעה של "כשל בתיבת ההילוכים האוטומטית" ולאחריה שגיאת "כשל במערכת האנטי-פולוטינג" ודילוג ספונטני של הרכב בהילוכים זוגיים ומכה בהעברה לרוורס.

היו לי מספר לא מועט של סופרמיני שונות, ביחס אליהן המושב של הקליאו הוא מהחידים שהיה לי נוח(הוא רחב שזה נוח לבחור גדול כמוני, רך ונעים) ואני סובל מכאבי גב בצורה דיי כרונית - מה שכן המתלים נוקשים וכן מרגישים שיבושים ברכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לי גם המושב נוח, חסרה לי תמיכת צד אבל סך הכול אין בעיה בנסיעות ארוכות.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
לא שמעתי עוד על מצב שזה חזר, התקלה במקרה שלו באה ע"י ביטוי בהודעת שגיאה בתהנעה של "כשל בתיבת ההילוכים האוטומטית" ולאחריה שגיאת "כשל במערכת האנטי-פולוטינג" ודילוג ספונטני של הרכב בהילוכים זוגיים ומכה בהעברה לרוורס.

היו לי מספר לא מועט של סופרמיני שונות, ביחס אליהן המושב של הקליאו הוא מהחידים שהיה לי נוח(הוא רחב שזה נוח לבחור גדול כמוני, רך ונעים) ואני סובל מכאבי גב בצורה דיי כרונית - מה שכן המתלים נוקשים וכן מרגישים שיבושים ברכב.

לי גם המושב נוח, חסרה לי תמיכת צד אבל סך הכול אין בעיה בנסיעות ארוכות.

Sent from my iPad using Tapatalk

תודה,

מה לגבי הגיר, אחת הסיבות שנמנעתי מאיביזה היא מכיוון שהיה לי בעבר dsg- ואני סבלתי מאוד בפקקים של הבוקר מדפיקות הזויות ומשונות במהירויות נמוכות, מה שהוסבר לי ש״טבעי״ לתיבה הזו (ולא הצלחתי להתרגל)

גם כאן מדובר בטורבו קטן נפח, האם התיבה מתפקדת בצורה זהה לdsg מבחינת ההילוכים במהירויות הנמוכות? מעדיף שלא להיכנס לסיפור כזה פעם נוספת

• תוכן חדש...