Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

היום החלפת 4 צמיגים (פאלקן חדשים, שבוע יצור 0418).

בנסיעה בכביש מהיר הרגשתי שההגה רועד קלות במהירויות מעל 80-90. (עד אתמול, לפני ההחפלה - ההגה היה יציב בכל מהירות)

האם איזן גלגלים לא בוצע כמו שצריך?

צמיגים קדמיים?

או מדובר במשהו אחר .....

תודה

פורסם
לי היה בדיוק אותו סיפור לאחר החלפת של כל הרביעייה לפאלקן . חזרתי לפנצ'רייה , בוצע איזון גלגלים מחדש והבעייה נפתרה

תודה, האם מדובר על האיזור רק בקדמיים ?

פורסם
תודה, האם מדובר על האיזור רק בקדמיים ?

רעידות בהגה אופייניות לבעיית איזון בקדמיים.

אבל אתה חושב שהם כשלו רק באיזון של הקדמיים והאחוריים תקינים?

מציע לבקש איזון מחדש, במסגרת אחריות ההתקנה המקורית, לכל הצמיגים.

פורסם

תמיד אחרי התקנה ואיזון פיקס אני חוזר כעבור כמה שבועות לאיזון חוזר. זה בסדר. צמיד צריך לעבוד טיפה כדי שישב על הג'אנט

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

רוב הסיכויים שצמיגים החליקו על הג'אנט ויצאו מהאיזון, עדיף לחכות כמה ימים עד שהחומר יתייבש ואז לחזור לעשות איזון חוזר לכל ה-4.

אם זה לא פותר את הבעיה, אחד הצמיגים עקום וצריך להחליף אותו או לעשות איזון "דמוי כביש".

פורסם

שלום רב,

תעלה על כביש 6.. תיסע 120 אם הרעידות פחתו או נעלמו אז גש לאיזון גלגלים.

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם

עד כ-90-100 קמש אין רעידות, מעל 110-120 ישנם רעידות קלות מאוד שגם מעלמות סביב 140 (או שאולי אני כבר לא מרגיש אותם)

• תוכן חדש...