Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בסקודה פאביה 2012, ההברזה של הבורג ניקוז באגן השמן נשחקה ויש 3 אופציות שידועות לי:

1. לקנות אגן שמן חדש(החלפה תיעשה על ידי עלות 250 שח).

2. לגשת למוסך שיבריז מחדש את ההברגה(עלות 250-350 שח).

3. לפרק את הבורג ובמידה וההברזה לא שחוקה לגמרי ללפף את הבורג החדש בטפלון(את האופציה הזאת הציעו לי, לא רעיון שלי- הבעיה איתה היא שאני לט יודע כמה זה בטיחותי/ יחזיק מעמד, במידה ופירקתי את הבורג ואני מגלה שההברזה שחוקה מידי- נתקעתי עם האוטו ובמקרה הטוב אני אפרק את האגן ואלך להבריז מחדש).

אשמח לשמוע מה המלצתכם בנושא, אם יש אופציות נוספות שלא ידועות לי אשמח שתאירו את עיניי.

בנוסף, האם אפשרי להחליף אגן שמן שהאוטו על בוקים או שזה מחייב ליפט בשביל ההורדה שלו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

עדיפות ראשונה אופציה 1. אבל המחיר נשמע נמוך מידי, אתה בטוח שזה המחיר?

עדיפות שניה אופציה 2.

אופציה 3 - פסול.

פורסם

לפי איביי זה המחיר לאגן, מגיע אליי תוך פחות משבוע ולא עובר את המכס ככה שלא אמורות להיות הוצאות מעבר

פורסם

יותר פשוט להשאיל ממישהו מברז מידה אחת יותר גדולה וליצור הברגה חדשה ולשים בורג חדש

כך אין צורך אפילו לפרק את האגן

,ואם כבר אתה מפרק תן לכל חרט יעשה לך ב50 שקל וחמש דקות

בהצלחה

רמי

פורסם
שלום לכולם,

מדובר בסקודה פאביה 2012, ההברזה של הבורג ניקוז באגן השמן נשחקה ויש 3 אופציות שידועות לי:

1. לקנות אגן שמן חדש(החלפה תיעשה על ידי עלות 250 שח).

2. לגשת למוסך שיבריז מחדש את ההברגה(עלות 250-350 שח).

תודה רבה לעוזרים.

המחיר של אגן השמן שציינת הוא עבור אגן שמן סיני באיכות יירודה שאינו מומלץ לרכישה.

הברזה חדשה הווה אומר קדיחה של קדח גדול יותר וביצוע הברזה חדשה וכמובן בורג חדש מתאים. אם מבצעים את ההברזה נכון ובוחרים בבורג+דיסקית אטימה מתאימה אז אין שום בעיה עם זה.

יישנם מוסכים אשר מנסיונם ממליצים החלפת אגן השמן באחד חדש כאשר ההבדל במחיר הוא 200-300 שקלים בין אגן חדש לביצוע הברזה חדשה וזו גם ההמלצה שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כך, איזה חברה מומלצת לאגן שמן?

משיטוט בגוגל נתקלתי בחברות הבאות: topran,vaico, bugiad,van wezel, Johns האם אחת מהן מומלצת?

בדקתי דרך המחירון חלפים של צ’מפיון, אגן בלבד עולה קרוב ל-3000 וזה עוד לפני מעמ ועבודה, גם אם המחיר שאוכל להשיג זה חמישית מהמחיר שציינתי, אעדיף לחרוט מחדש ולסגור את הפינה.

אשמח לקבל גם התייחסות בנוגע לבורג שהוצג בסרטון, האם כדאי ומהיכן ניתן לרכוש

פורסם

קודם כל נסה להבריז חלק מקורי תמיד עדיף על תחליפי.

בנוסף נסה לבדוק דרך AMAZON.DE הם מחזיקים מלאי טוב לרכבים אירופאים.

לא כולם שולחים לארץ אז מקיסומום תשלח דרך מחסן.

פורסם

האם באגן השמן שברכבך מותקן חיישן לניטור מפלס שמן המנוע ? קיימים שני סוגי אחד בלי הכנה לחיישן ואחד עם הכנה לחיישן.

בדוק מחיר לאגן שמן חדש עם מוסך רון בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי שתבצע הברזה מחדש תחשוב גם אולי לשים ברכב פתרון כמו FUMOTO VALVE במידה ואתה מתכוון להשאר איתו עוד כמה שנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל שאתה מבצע את העבודה של ההחלפה בעצמך בדוק עם חרט מקצועי כמה תעלה לך הברזה חדשה אני מאמין סביב ה 100 שח ויש לך שם תבריג חדש וראש שקט. למה לך להתשגע עם הזמנה של אגן שלך תדע מה איכותו ואם בכלל יגיע משהו מתאים בדיוק.

פורסם

בדקתי עם המוסך שהרכבים של המשפחה מטופלים אצלו, 105 שקל הברזה מחדש במידה וההברזה הקיימת לא נשחקה לגמרי ואז יש צורך לקדוח חור ולהבריז מידה גדולה יותר.

כנראה אלך לעשות את זה אצלו ואחסוך את הבלאגן

• אחראי פורום
פורסם

100 ש"ח זה מה שעלה לי באחת המכוניות שהיו לי,

מבורג 18 ל-19 וכמובן שאין עם זה שום בעיה.

צריך לציין שזה נעשה ביחד עם טיפול כך שגם מחיר

גבוה מ-100 הוא הגיוני כי צריך לרוקן ולמלא שמן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...