Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתכננים לשדרג מפיקנטו למשפחתית ודיי ננעלנו על קרוז/אסטרה/פורטה בשנים 2013+. התקבציב הוא 40 אלף עם אופציה קצת למתוח. מה דעתכם על סקודה ראפיד מול ההצעות הנ''ל? האם יש לה את ה dsg הבעייתי? עלויות האחזקה והטיפול שלה יותר יקרות?

הקריטריונים הם בטיחות, נוחות ועלות אחזקה.

תודה

פורסם

קיה פורטה תענה לדרישות מצוין, מרווח, מאד אמין, והעלות טיפולים לא יקרה.

הראפיד זה ההפך הגמור, הגיר DSG נמצא בו וידוע כבעייתי גם בדגמים החדשים.

בנוסף עלויות האחזקה בראפיד גבוהות, כמו ביטוח, עלות חלפים טיפולים וכו'.

פורסם

אז החשש שלי היה צודק וירדתי מהסקודה. פורטה מצויינת וזאת בהחלטת אופציה רצינית. מה דעתכם על הקרוז? ידוע שהיה לקרוז בעיות אך להבנתי מ2013 והלאה הבעיות נפתרו. קרוז הרבה יותר זולה מהפורטה וגם ניתן למצוא אותה בשנתון מתקדם יותר ובמחיר מופחת יותר מהפורטה.

ההתלבטות אם ללכת על קרוז זולה יותר ב2014 או קיה פורטה 2013 ויותר יקרה?

פורסם

תישאר רק עם פורטה.

אם אתה מרגיש צורך שתהיה לך עוד אופציה - מיצובישי לנסר הדור החדש / ספורטבק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תישאר רק עם פורטה.

אם אתה מרגיש צורך שתהיה לך עוד אופציה - מיצובישי לנסר הדור החדש / ספורטבק.

קיבלתי את דעתך.

אפשר להבין לידע כללי למה פסלת את הקרוז 2014/2013?

פורסם

למעשה, מדובר באותו אופל אסטרה ממנו ירדת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למעשה, מדובר באותו אופל אסטרה ממנו ירדת.

אני מניח שאתה מדבר על הדגם של 1.4 טורבו, זה אכן אותו מנוע וטורבו שיש לאסטרה. יש דגמים 1.6 LT PLATINUM שהם מנוע 1.6 רגיל ולא כמו של האסטרה.

ידוע משהו מיוחד עליו?

פורסם

נבואה ניתנה לשוטים, אך אני הייתי מעדיך פורטה על קרוז באספקט שמירת הערך.

עוד כמה שנים הפערים יגדלו עוד יותר.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

שמירת ערך הוא לא כ"כ פונקציה בשבילי. אני לא מתכנן להחליף רכב עוד שנה/שנתיים ובמחיר של 35 +- שמירת ערך למשך 5/6 שנים היא לא שיקול

פורסם
בצי הרכב שלנו הקרוז עשתה הרבה צרות.

המיטסובישי ספורטבאק לדעתי טובה מאוד

אבדוק את המיצובישי

ידוע לך איזה שנות ייצור ואיזה דגם היו הקרוזים שעשו את הבעיות?

פורסם

יש לי קרוז 2012 רכב אמין, צריכת דלק בין 8-10 , אחזקה סבירה אני איתו שנתיים וחצי חוץ מטיפולים ודלק אין תלונות

• תוכן חדש...