Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי i30cw 2009 הרכב קירטע במהירות נמוכה ונדלק נורת ביקורת מנוע, והמוסך אמר שצריך להחליף סליל הצתה אחד (מתוך 4)

וממליץ על החלפת כל הפלאגים.

עלויות 60 ש"ח לפלאג, ו-500 ש"ח לסליל הצתה- סה"כ 740 ש"ח.

האם המחיר תקין וסביר?

פורסם

יקר מאד

בחנות חלפים הסמוכה אליי עולה סט 4 פלגים מקורי יונדאי 80 ש"ח

סליל הצתה חליפי קוריאני 140 מקורי 240

ההחלפה מאד פשוטה ברכב אצלך אני מאמין שתמצא מישהו עם סט בוקסות ורצון טוב לעזור לך 10 דקות

בהצלחה

רמי

פורסם

לא ברור לי למה גובים כל כך הרבה על פלאגים, העבודה אורכת בקושי 5 דק

אתה מכיר את הרכב או אומר את זה מניחוש ?

כאחד,שהיה אצלו כזה רכב וכל החלפת מצתים (3 סה"כ בכמעט 7 שנים) גם היתה בסביבות 250 ש"ח.

אז ככה: הגישה למצתים ברכב הזה מחורבנת,ומצריכה שם פירוק מרגיז עם סט בוקסות ולפעמים גם די הרבה עצבים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מבלי להעליב קולאוטי אבל כנראה שלא החלפת הרבה פלאגים בחייך.

איי30 ובכלל יונדאי - תמיד גישה קלה לפלאגים.

איי30 - פירוק כיסוי פלסטיק 4 ברגי 10

פירוק 4 קוילים 4 ברגי 10

וזהו, אתה בפלאגים. הכל מול העייניים, שום דבר לא מפריע.

עבודה של 10 דק' מקסימום.

Stay Dirty

פורסם

אתה מכיר את הרכב או אומר את זה מניחוש ?

כאחד,שהיה אצלו כזה רכב וכל החלפת מצתים (3 סה"כ בכמעט 7 שנים) גם היתה בסביבות 250 ש"ח.

אז ככה: הגישה למצתים ברכב הזה מחורבנת,ומצריכה שם פירוק מרגיז עם סט בוקסות ולפעמים גם די הרבה עצבים.

רציתי להגיב לך אבל אסף הקדים אותי

כן החלפתי פלאגים במנוע הזה, באמת שטויות.

פורסם

ראיתי את תהליך ההחלפה בעיניים והוא לא לקח 5-10 דקות.

אני לא אגיד שעה אבל ,בעיה במוסכים במיוחד אצל היבואן שלוקחים תשלום עבור ביצוע פעולה ולא משנה בהכרח שלקח זמן מוגדר לבצעה ,אלא עובדים לפי שעתון יצרן.

פורסם
מזל שבדקתי וגם לפי שעתון יצרן זה פחות מ20 דק (18 ליתר דיוק...)[ATTACH]503972[/ATTACH]

ידוע לך כמה היצרן לוקח על שעתון ? באיזור ה-350 לשעה ללא מע"מ אז במקרה הטוב 120 ש"ח לפני מע"מ רק עבודה על המצתים.

• תוכן חדש...